The King's Speech

Was so freaking wonderful! Seriöst, det finns inte ord för den filmen! Jag förstår verkligen att den både blev nominerad och vann på Oscars-galan, och Colin Firth! Jag har verkligen aldrig sett honom göra en dålig roll.
Jag kom hem runt kanske halv tio igårkväll men var så trött att jag gick och la mig direkt, haha. Idag har jag börjat dagen med att titta på Slumdog Millionaire (en annan underbar film) och till det tråkiga- det är snöblandat regn ute. VAD HÄNDE MED VÅREN? I will not accept this.

Jaja, jag har lite bilder på mobilen som jag hade tänkt blogga för flera dagar sen men har inte orkat. Det är i alla fall på branden som var här, före och efter. Och så var det en bild på ett lastbilssläp från i måndags när Solle och jag väntade på hennes buss. En lastbil körde in på Ekos parkering och ställde sitt släp där, sen bara körde han. Vår gemensamma reaktion: "Hallå, du glömde ditt släp!" Jag vet jag vet, det är sånt som är sååå roligt på plats men aldrig blir roligt när man återberättar det (vilket vi också konstaterade där i bilen, haha)
Idag är det en ny dag i alla fall, vi får se vad den har att erbjuda!
Love.
- E


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0