Sjuklingsoffan

Här sitter lillebror och jag och tycker synd om oss själva för att vi är sjuka. Min mage känns i alla fall bättre, med resultatet att jag åkt på ännu en förkylning! Hur lyckas jag? Har konstant ont i huvudet och har nog allt haft lite feber i helgen. Helgen som jag har sovit bort pga sjukan. Lite film har jag såklart också hunnit titta på.
The Imaginarium of Doctor Parnassus, The Ninth Gate, A Walk to Remember, Bärgarns hejdlösa historier och Public Enemies är väl dom jag hunnit med om jag minns rätt. Allihopa väldigt bra! Ni kanske noterar att endast en av dom är såna filmer jag tittar på i vanliga fall, men ja, jag vet inte vad som hänt med mig! Jag har på något mystiskt sätt helt omedvetet breddat min filmsmak, vilket såklart är roligt. Många fler alternativ (men också många fler filmer jag vill köpa...)

Det jobbiga är att dom ringde igår från jobbet och ville att jag skulle jobbat idag, plus att dom ringde från Fjälkinge imorse och ville haft mig där också. Hatar att tacka nej till jobb. Fast samtidigt skönt eftersom att jag känner att jag behöver lite vila. Sen jag blev sjuk i julas har jag inte varit riktigt frisk. 2011, the year of sickness. Jag får väl igen för att jag knappt var sjuk alls förra året (peppar, peppar ta i trä). Den här veckan ska jag i alla fall försöka klämma in ett besök hos min mor och mormor och så en tripp till stan! Har sett ett par boots på Skopunkten jag gärna vill prova och så behöver jag nya leggings eftersom att jag som sagt rippat sönder dom jag hade.

Jag ska också försöka blogga lite mer och lite roligare närmsta tiden, promise!
Love.
- Sick Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0