9.3.2011

Hola amigos.
Hur är det med er idag? (Varför börjar jag alltid mina inlägg så?)
Här är det fortfarande lite sjukligt. Skulle jobba idag men orkade bara ca en timme sen fick jag åka hem igen. I måndags och tisdags har jag i alla fall gjort lite mer intressanta saker såsom att umgås med bästa vän, bevaka branden som var en bit ifrån mitt hus, köpa skor och lite sånt. Men det jobbiga är att jag aldrig blir riktigt frisk!! Jag är hela tiden hängig, har ont i huvudet (vilket i och för sig kan bero på att jag inte druckit kaffe sen i torsdags p.g.a magen) och mor min gissar på att mitt magont var magkatarr... Jag vet, det låter inte så trevligt.

Idag blir det mer vila, ska försöka hinna med att fixa mina naglar (jag går och klagar på dom varje dag, haha!), ta en dusch och ikväll blir det bio med syrrorna. The King's Speech ska vi se och jag är så galet taggad på det! Har velat se den jättelänge. Mamma var här och hälsade på i förmiddags också och det var riktigt mysigt att få träffa mammis igen!
Nej nu får jag väl titta på lite Hem till gården med Amanda och gosa lite med mitt plåster lillebrorsan som sitter PÅ mig just nu för att han vill sitta i mitt knä... Åh jag kommer sakna den pågen när jag åker till andra sidan atlanten.
Anyways, ha en bra dag vänner!
Love.
- E

Lillegos och jag när vi tog bilder till min ansökan :) <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0