Jag funderar på att göra en ny blogg!

Hej vänner.
Ja det är så det ligger till. Jag funderar på att göra en till blogg där jag kan skriva av mig om allt som har med USA att göra, för det känns som att det är det enda den här bloggen kommer handla om de närmsta månaderna annars. Och då kan jag dessutom ha allt om mitt au pair-liv samlat i den andra bloggen sen så blir det inte lika rörigt i den här. Vad säger ni kära läsare? Låter det vettigt kanske??

För övrigt är jag fortfarande ruskigt förkyld och lillebror också, så vi är hemma och tar det lugnt idag också. Känns skönt faktiskt. Blir väl till att titta lite mer på film kanske, igårkväll hade jag en lite försenad Valentine's med mig själv och åt lite godis och tittade på En prinsessas dagbok innan jag la mig och sov.
Nej men, vi hörs kanske sen vänner!
Love.
- E

Kommentarer
Postat av: Linda-Marie

Åh. Jag vet inte vad jag ska skriva. Åh. Din kommentar, alltså... När jag vaknar på morgonen kollar jag alltid mailen & kommentarerna först. Och när jag såg din kommentar så kunde jag först inte fatta. Herrejisses vad fint du skriver om mig, till mig :') Jag är jätterörd, tack fina du! Haha, jaa, du får bli mellopassionerad tillsammans med mig ;)Nej, men på riktigt, fina du, tack. Du anar inte vad din kommentar betyder, på riktigt.

Och att du skriver att jag alltid är positiv... Ja, min värld är inte så positiv just nu, så då försöker jag lyfta fram de små ljuspunkterna som finns. För det finns alltid något som är bra. Haha, det kanske är min talang. Jag kan göra vad som helst positivt, haha.

Men tack i alla fall! Du anar inte. Och du? Jag läser din med ganska ofta ;) Men jag är världssämst på att kommentera. Jag ska skärpa mig, haha!

PUSS FINA DU <333

2011-02-16 @ 14:28:47
URL: http://lindamariie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0