En vecka sen världens bästa dag..

Fan vad sorgligt att jag sitter här hemma i min soffa i värsta snöovädret (ja vädret är såklart utanför huset) och börjar bli sjuk, när det är exakt en vecka sen jag stod utanför O2 Academy i Oxford och väntade på att få komma in på M&G med världens bästa killar. Helt insane. Jaja. Veckan har varit helt okej.
Nej, när jag tänker efter så var den förskräcklig. Jag menar vi hade strömavbrott HELA tisdagen. HELA DAGEN!!!! Hur orkar man det?? Det gjorde jag knappt kan jag säga, gick och la mig typ halv nio med Macke hos mig för att vi skulle hålla värmen, hahaha. Sen har jag jobbat, slappat lite, varit lite hos mamma och nu håller jag som sagt på att bli sjuk. INTE OKEJ.

Det enda positiva, det är att varje gång jag tittar ner på min vänstra handled, så ler jag fett stort. (Smile kid, höhö) För då tänker jag på hur underbart det var för en vecka sen. Samtidigt blir jag lite förvånad för jag har inte direkt vant mig vid att ha en tatuering, hahaha. Jag kollade på videon förut från när jag tatuerade mig (ja, Anette filmade, jag filmade henne också) och mina miner är minst sagt roliga. Jag tror att det gjorde ont alltså... haha!

Anyways, jag har ett litet inlägg till på gång om England. Små flummiga, skojjiga saker som jag glömde skriva med i dom andra blogginläggen. Det mesta är internt så det är väl ingen som kommer tycka det är roligt ändå. För vörigt så skulle jag åkt till Micki ikväll men eftersom jag inte mår bra och vädret är som det är så orkar jag inte köra. FAN PÅ DET! Vill ju träffa alla tjejerna. JAG SAKNAR ER FOLK!!! Får ses snart då tycker jag..

Ska väl avsluta denna uppsatsen då, men hoppas ni haft en bra vecka vänner!
Love.
- E
the tattoooooo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0