14.2.2011

Heja kära vänner.
Fan vad längesen det var jag bloggade ordentligt! Antingen har det varit om England eller om USA... Inget riktigt bloggande direkt! Får genast ta tag i det!

Aja, min alla hjärtans dag har jag spenderat dunderförkyld!! Jag vaknade upp imorse med att förkylningen hade gått från jobbig till hemsk på bara en natt. Det jobbigaste var inte ens att jag var sjuk, det var att jag var tvungen att jobba på eftermiddagen! Dom kunde inte få tag på någon annan så jag fick så fint pallra mig till jobbet. Men det är jag glad att jag gjorde för jag hade saknat dom ungarna något så fruktansvärt och det var en riktigt rolig eftermiddag, även om förkylningen som sagt gjorde sig påmind rätt så bra.

Lillebror är också sjuk så när jag kom hem låg vi och gosade lite och tyckte synd om varandra tills vi var så illa tvungna att äta något. Nu gick brorsorna dock precis och la sig efter att vi har spelat Donkey Kong på Wii ett tag allihopa. Vi är på en boss som är sjukt irriterande. Det är inte så svårt att klara den egentligen men timing is everything ladies and gentlemen, och det har vi dåligt med just nu!
Jag är dock ruskigt trött så jag tror att jag ska se på en film eller något och sen sova.
Vi hörs vänner!

Macke ville så gärna vara med på en cambild idag eftersom att Mathias och jag alltid tar en massa bilder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0