Zumbbbaa

Hej vänner!

Kvällen igår blev mycket lyckad! Solle, Miki, Malin, Sara, Sofie och jag samlades hos Johanna för att käka tacos och lite goda efterrätter (dock kolhydratsnåla och relativt "nyttiga") som Miki och Malin bakat och det var riktigt trevligt! Det blev en massa bus och trams men så ska det va när man är med tjejerna :)

Idag har jag tränat hela dagen, hahaha. Kom hem från Solle imorse och tänkte gå på en promenad med Azzi, men eftersom att hon är högdräktig just nu så ville hon bara hem så det blev en kortis. När jag kom hem igen höll Gunni på att prova Zumba-spelet som hon har köpt till vårt Nintendo Wii så jag var ju självklart tvungen att prova det med henne. Det resulterade i ett nästan hela familjen har zumbat hela dagen. Åh gud vad ROLIGT det är!!! Grym träning men fruktansvärt roligt! Sen medan Johanna och hennes kompisar körde och det inte fanns plats för alla så tränade jag annat under tiden så ja, det blev nog några timmars träning där, lätt. Haha. Det var skönt. Ser fram emot att vila tills imorgon när det blir mer zumba och eventuellt lite simning på det! (Vad har hänt med mig? Jag har ju blivit träningsnarkoman?!?!?!)

Nehej, tjejerna vill dra ut ikväll (och det var jag också jättetaggad på igår) men idag känner jag bara hur jag behöver sova uuuut för en gångs skull så jag stannar nog hemma med en bra film istället. Kanske rent av tar tag i det där Irlandsbloggandet?! Vem vet!?
Over and out.
- E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0