Ireland, day four

Eftersom att vi varit dumma nog att gå med på att köra redan kl. 7 på morgonen var vi så illa tvungna att gå upp vid 6. Det var inte så lätt kan jag be att få tala om, speciellt som vi inte ens hade något vettigt vatten på rummet och kranvattnet smakade inte särskilt gott. Yayyy. Aja, det var ju självförvållat så på med solbrillorna och sen ner i bilen för att köra mot Belfast. När vi kom fram till Belfast hade vi först problem med att ta oss ut från parkeringshuset, haha. Sen gick vi ner till centralstationen och tog en fika innan vi gick tillbaks till bilen för att köra runt lite och leta efter väggmålningarna som mamma och Peter ville se.

Vi stannade inte i Belfast så länge utan vi körde mest runt och tittade. Sen när vi skulle åka tillbaka så missade vi påfarten till motorvägen och körde en omväg på 1,5 timmar i det fina nordirländska landskapet innan vi väl var på väg tillbaka mot Dublin igen. Vi stannade vid vägen och åt en liten lunch och var tillbaks på hotellet rätt så tidigt ändå. Jag, Johanna, Amanda och mamma begav oss sen ut på stan en sväng. Vi gick tillsammans lite i Temple Bar-området, sen när vi kom över bron gick jag, Amanda och Johanna för att kolla shoppingen men Amanda och Johanna ville gå därifrån tidigare så jag tog en sväng själv senare på eftermiddagen.

På kvällen var det familjemiddag som stod på schemat. Vi gick till en restaurang som hette Traditional Irish Restaurant där jag och Amanda åt thaimat, hahaha. Efteråt gick vi en runda innan vi hamnade på Gogarty's. Dock så var vi dödströtta så vi gick tillbaks till hotellet för att vila lite. Vi råkade somna så vi orkade inte gå tillbaks till puben sen, hahha! Men det var skönt att få en hel natts sömn igen.

På fredagen var det inte så mycket Irland kvar. Vi åkte till flygplatsen på förmiddagen och så var flyget försenat så vi fick sitta kvar där i några timmar. Jag lånade en dator och upptäckte att jag fått en ny matchning (det var så jag fick min värdfamilj) och så fick jag hjälpa till att passa en bebis, hahah! Men det var rätt skönt att komma hem i alla fall, även om det var tråkigt att åka hem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0