I don't know who I'd be without you

Tjena!
Då var Idol avklarat för idag också. Det blev som jag ville och trodde, Rabih och Erik vidare, tjoho!
Nu är det 45 minuter tills Amanda och Johanna är i Kristianstad, så jag ska köra om typ.. 25 minuter, det är nog frost ute så jag måste köra jävligt försiktigt. Vill inte köra ihjäl mig såhär några dagar innan jag ska till världens bästa huvudstad och allt...
Imorgon blir det upp i tid för att tvätta och plugga vidare. Men det fixar jag, jag är ju bäst såååe.
Hoppas ni har det bra vänner!
/ E

Besöksrekord!

Hej vänner :)
Hur mås det idag?
"Öhm... det känns bra!" GO RABIH säger jag bara!
Hehe, jag kollar på idåål som ni kanske förstår, hejar lätt på Rabih. Gillade honom i hans första audition också, han är faktiskt en av de få jag kom ihåg från de första auditionprogrammen eftersom jag knappt kollade på dom (a) Haha, dessutom Ä.L.S.K.A.R jag Chris Brown så grymt låtval! Hoppas han går vidare...

Jahapp. Tre år med Ola idag då alltså. Hur har jag då firat detta?
Genom att börja med tyskan! Go Emma! Har pluggat hela dagen och varit allmänt duktig. Känns bra.
Skulle videoblogga imorse men den var inte helt okej så den fick ni inte se HA!

Oh shit nu sjöng Erik Grönwall också. Okej att han är galet bra och har en grym röst, men det räcker med en Erik i Idols historia känner jag, mitt huvud blir för snurrigt annars, hahaha. Iofs är han ju överlägsen så han måste ju gå till final meeeeen ja.

Hm annars då? Besöksrekord idag på bloggen tack vare mitt lilla Ola-inlägg som jag gjort liiite reklam för överallt, haha. Mina syrror är i Lund ikväll på Hassle och gissa vem som ska hämta dom på stationen inatt? Jo jag. Jippieee.
Nej annars händer det verkligen inget alls.
Bloggar mer sen!
Tack&hej, leverpastej!
/E

Jag skrattar så jag gråter.

Behöver jag ens nämna att det där sååååååå är min humor?! 
HAHA!!!!!!

3 ÅR

1095 dagar.
26280 timmar.
1576800 minuter.
94608000 sekunder.
sen jag för första gången i hela mitt liv träffade Ola.

Som ni kanske förstår är 30/9 2006 ett väldigt speciellt datum för mig. Den 12/7 såg jag Ola på Rix Fm Festivalen i Båstad. Det var första gången jag såg honom live, också den dagen jag faktiskt började gilla honom. Ingen som någonsin sett Ola på scen kan påstå att det inte är feeling ut i fingerspetsarna. I alla fall så föll jag stenhårt för denna fantastiska lundapåg. Jag började hänga på hemsidan, snackade med massa Olafans och blev själv så Olagalen man kan bli.

Den 30/9 var det sedan dags. Jag skulle för första gången få träffa min idol och förebild, Ola Svensson.
Jag har aldrig förut haft en idol riktigt. Jag har alltid älskat musik, men aldrig fastnat för något på det sätt som jag fastnade för Ola. Ola är så mycket mer än bara musik. Det är glädje, kärlek till musiken och en sådan obeskrivlig upplevelse att vara en del av det man skulle kunna kalla för Ola-fenomenet. Hade jag inte träffat Ola den där dagen för tre år sedan, så hade jag nog aldrig insett hur stort det är, hur fantastiskt det är att ha en idol och att vara en del av den här världen. Hade jag inte träffat Ola den där dagen för tre år sedan så hade jag inte varit den jag är idag.

Ola är en otrolig människa. Han är charmig, rolig, snäll och omtänksam. Men han är också en fantastisk förebild. Han är sig själv till 100% och han står för det. Han bjuder på sig själv och lever livet som han vill, utan att ta åt sig allt för mycket av vad alla andra tycker om honom eller det han gör. Ola är stark. Jag ser upp till honom extremt mycket och önskar att jag kunde vara ens hälften så ödmjuk som Ola är, för det är han. Trots allt han varit med om, den fantastiska resa han varit med om under hans 4 år i rampljuset så är han ödmjuk och jordnära, han står kvar med båda fötterna på jorden. Det är vad som gör honom till en förebild, min förebild.

Om det inte vore för att Ola är den han är, så hade han inte heller haft så många fans. Hade jag inte fått träffa denna underbara människa för tre år sedan så hade jag kanske aldrig förstått riktigt vilken fin människa han är, en människa som jag är galet glad att jag har i mitt liv. Jag hade kanske aldrig insett att det skulle vara värt mödan att stötta honom och att vara en del i Olafamiljen, kort sagt, jag hade kanske aldrig stannat kvar i hans fan-skara om jag inte hade fått träffa honom och se med egna ögon hur grym han är. Alltså är jag otroligt tacksam för det där första mötet med Ola, för åh vad det har förändrat mitt liv.

Tack vare Ola, så har jag dom bästa vännerna jag någonsin kunnat tänka mig. Tack vare Ola, så har jag sett betydligt mer av Sverige än vad jag hade gjort annars. Tack vare Ola så kan jag lyssna på en låt och sitta och le som ett fån i tre minuter, bara för att den påminner mig om en viss konsert eller ett visst minne. Tack vare Ola så är jag den jag är. Tack vare Ola har jag valt en helt annan livsstil som gjort mig så mycket lyckligare än något annat jag varit med om i mitt liv. Om det inte vore för att jag gillade Ola så hade jag aldrig brytt mig om att kolla på Idol 2006, och vi vet hur det gick - Erik Segerstedt.

Här gäller det att förstå mig rätt. Bara för att jag plötsligt var ett Olafan så betyder inte det att jag började gå runt och bli fan till allt och alla som kom från Idol, även om en del tror det. Nej det var snarare så att Ola öppnade mina ögon för det här livet, och ja, jag tycker om fler idoler än Ola. Alla vet att Erik ligger mig näst intill lika varmt om hjärtat och att jag har många fina minnen med honom också, men Ola, Ola är och kommer alltid till att vara nummer ett. Ola var först, han kommer alltid vara speciell för mig just för att det är tack vare honom som jag lever det här livet och han är fortfarande min förebild, precis på samma sätt som han var i början. Det finns ingen som gör mig så glad som Ola och alla minnen med honom och tjejerna... det finns inga ord att beskriva det med! Det är det finaste jag har.

Jag känner att jag svävat iväg EN ANING i detta aningens sentimentala inlägg. Men jag vill få sagt allt det här. Första gången jag träffade Ola var en speciell dag på många sätt, men främst för att den upplevelsen har kommit till att bli så mycket större än jag någonsin kunde ana eller förstå. Många förstår inte att jag lever som jag gör, men om ni hade varit där, den 30/9 -06, om ni hade kunnat se det jag ser i Ola, det som gör att jag än idag står kvar bakom honom, då kanske ni skulle kunna förstå. Jag har skrivit flera gånger här att Ola gjort mig till den jag är idag, och det är så sant. De människor jag träffat genom Ola och de andra killarna är de finaste människorna jag vet. De får mig att må bra och de gör mig till en bättre människa. Det är tack vare Ola jag är Flumemma, och det säger inte lite.

3 år.
3 underbara år.
3 år jag inte ångrar en sekund.
Tack Ola, tack tjejerna, tack Erik, tack alla som gjort dessa tre åren till de bästa och finaste i mitt liv. Tack alla ni som gör mig till den jag är, ni som gör mig lycklig.
Tack som fan.
/ FLUMEMMA

Begging to hear your voice, tell me you love me too

Godkväll.
Fucking youtube fuckade så det blev ingen videoblogg idag. Tyvärr.
Menmen, dagen har varit lugn. Gjorde dom där pannkakorna som blev mer misslyckade än något annat jag någonsin gjort, typ haha. Men dom smakade bra :)
Jag var ute en sväng och kickade lite boll, sen körde jag till tvillingarna och lämnade deras tält sen vi lånade det till Båstad, haha! Och så fick jag låna ett tyskalexikon till den kursen :)
Snart är det Idol så jag ska fixa disken innan dess, bloggar mer imorgon!
Puss / E

Tuesday

Hallo.
Tisdag idag.
Pluggar för fullt och sådär, nästan klar med engelskan. Yeaj me!!
Videobloggade förut men det tar sån j-vla tid att ladda upp så ni får vänta tålmodigt en stund till.
Nu ska jag tömma diskmaskinen sen steka lite pannkakor eller nått!
/ E

Finalklara

Jon och Calle (som jag för övrigt hittade i skolkatalogen, haha) vidare i Idol!
Vad tycks om det?

Check it out

www.josefina.blogg.se
(går inte att göra länkar med denna webbläsaren -.-')
Jossan har skrivit en lite längre version om helgen, kolla in den!
För övrigt känner jag mig duktig, har bara halva engelskauppgiften kvar att göra, gör den imorn känner jag.
Näst på schemat; Idol, nu ska vi se om det blir Calle (KRISTIANSTAD GOGOGO!!!) eller Piotr i kvalet!
Puss / E

28.09.09

Hejhej!
Hoppas alla mår bra idag.
Själv har jag varit segare än segast. Vaknade sent och bara en timme senare kom bröderna hem från skolan. Sen har jag umgåtts med dom och Johanna hela eftermiddagen. Vi spelade lite fotboll och grejer, det var rätt gött faktiskt. Har inte hunnit/orkat plugga något än dock så det ska jag göra nu medan dom är på fotbollsträning och det är lite lugn och ro här hemma.
För övrigt blir det mest plugg och sådär i veckan, ska ta det lugnt och ladda inför en vecka i Stockholm, är såååå taggad på att kunna stanna där hela veckan!! :):):)
Nej om man skulle sätta igång med engelskan kanske, hörs sen!
/ E

Anders @ Familia

Hej vänner!
Nu är det söndagkväll och min hektiska helg är över.
I've had the time of my life men som allt annat kul så var även detta tvunget att ta slut såklart.
Jossan och jag var då tvungna att gå upp tidigt imorse, inte okej. Tog tåget från Kristianstad vid tio i åtta och var framme i Hyllinge runt halv tio, tio I think.
Tog en capp på donken där vi satt och pratade tills Sofie kom en och en halv timme senare. Trevligt.
Vi knallade rundor lite inne på stället, kikade in scenen, pratade med ljudkillarna som inte trodde på att vi var normala och hade det allmänt trevligt tills tjottaflängen körde igång vid ett. Det var nån allsångsskit med Anders Lundin så vi satt på stolar och allt, kändes inte alls missanpassat inne på ett köpcenter 8)
Anyway, det blev allsång och jag gömde mig i mitt program så Lundin fick gå till Jossan istället som sjöng så vackert i micken, haha.
Anders fina Fernette kom och körde Hungry Eyes och Incredible, han blev glad när han såg oss och skylten och allt. Det var la gött :)
Sen var det lilla Robin Bengtsson som också sjöng vackert dagen till ära.
Känner att bloggen blir rätt kort men orkar inte skriva mer utförligt faktiskt. Signering sen när allt var slut då, efter en sista allsång då Robin kom med micken till mig och jag ba: "NEJ!" (dock skrek jag inte lika högt som en annan tjej när Anders Lundin överraskade henne med att trycka upp micken i fejjan på henne.... HAHAHA)
Vi väntade till slutet av kön, och det gjorde vi rätt i med tanke på att vi sammanlagt hade 23 Anders-singlar så vi stoppade upp kön liiiiite en aning kanske. Vi hoppade förbi Lundin och Robin (även om jag och Sofie snackade med Robin medan Anders skrev till Jossan, han var sjukt mycket mer social än han nånsin varit förut när jag träffa honom :O han skrattade massa åt mig också -.-)
Sen var det Anders då, tydligen är vi hans ärkefans (vad fan nu det är för ord o.O) eftersom att vi hade så många singlar och var såååå galna. Stackars lilla pojken är inte van vid det där nej. Men han är fin och snäll och gullig och superbra så det var skitroligt!! :)
Efter signeringen tralla vi bort en sväng till en dörr och efter att vi pratat lite med en vakt kom Anders ut igen och sa snabbt hejdå innan han var tvungen att skyndaskynda till tåget.
Donkenmiddag och sen mer snack med ljudkillarna. Dom var ju rätt sköna, eller ja, han som pratade i alla fall. Skojjiga typer det där. "Neeeej". Ao det var skoj, sen blev det buss (HAHAHAHA "nej jag ska inte åka buss, jag ska åka tåg!" "okeej" "men nu måste vi snart sticka till bussen!" "DU SKULLE JU INTE ÅKA BUSS?" "men buss TILL tåget!" "OKEEEEEEEJ") till Åstorp där vi bytte till tåget. Runt sju var jag hemma eftersom pappa inte kunde hämta mig direkt på centralen. Har nog aldrig varit så skönt att komma hem. Vet inte riktigt vad som gjort mig trött men trött har jag varit!
Ikväll blir det till att mysa lite med godispåsen, sängen och Joe i Camp Rock. Najs dö.
Så vi avslutar här.
Pusshej!
/ E
(jag var så jävla sugen på chips hela dagen!!! :O:O:O:O:O)

Emma och Jossan i Trollhättan

- Sova i Uddevalla
- Kolla på E.M.D på Postkodsmiljonären 8) Och så snackade Rickard om hans likhet med Rickard Olsson, Emma: "Men vem är det som jobbar på Postkodsmiljonären?" Nej det märkte jag ju inte alls genom att bara TITTA på tvn -.-
- The disgodaggs! "Det är ingen fara, jag har gitarren!" bäääst :)
- Jossan om att åka med någon som kör som en idiot: "Ja man får ha dubbla bilbälten, hålla i sig och hjälm och hela köret.." Emma: "Ja för det kommer ju verkligen hjälpa att hålla i sig om man krockar!" Jossan: "Jo om man kör sakta.." Emma: "Ja men då kör man ju inte som en idiot..." *DÖR*
- Godmorgon Uddevalla.
- buss till Trollhättan (kändisvarning på Jossan!)
- TEAM UDDEVALLA OCH ERIK!!!!!!!!!!
Emma har skrattat sönder sig p.g.a:
Erik: "Jag är lite förkyld, men det är inte svininfluensan, var inte oroliga! Det är inte alla svin som får svininfluensan!"
Mats: "Så ringde Erik oss vid sex på morgonen och sa att det är rep om tjugo minuter!" Erik: "Gjorde jag verkligen det?" Emma&Jossan: *bryter ihop och skakar på huvudena* "Nääää....."
Erik: "Ursäkta oss." Kören: *sjunger apologize* Mats: "Ja ursäkta oss för det där..." Emma: *fattar efter några minuter och bryter ihop*
Mats om signed sealed delivered: "Det var när Wells åkte ut va?" Emma: "Aaah.." Mats: "Är det nån som vet?" Erik&Mats: *pekar på Emma och Jossan* "Ah dom har kollen!"

Erik: head over heels for yoooou *peka sönder E&J*
- Flummig hemresa.... MINST sagt.
Nyss:
J: "Så, publicera nu. En gång räcker!" (med tanke på missödet igår)
PS. KENNY IS ALIVE!!!!!

@ Uddevalla

Hello vänner!
Nu är jag hos Sandra i Uddevalla med Jossan. Ni som kikat in på bloggen idag såg kanske missödet med femtielva miljoner likadana inlägg, det var helt enkelt så att enligt min mobil så funkade det inte, så jag provade publicera ehm... några gånger (a) HAHAHA
Aja, tågresan gick rätt bra om man bortser från att det var smockfullt så det gick inte att plugga och så var Jossans tåg cp menmen, that's life.
Nu ska jag återgå till att va lite social.
Puss / E


On my way!

Hallå! Nu sitter jag på tåg nr två av fyra för dagen och bloggar från mobilen. Det funkar fortfarande inte att mmsa till bloggen för mig så jag får blogga via internet i mobilen = jobbigt! Tycker verkligen blogg.se borde göra den här bloggfunktionen enklare! :o och så går det ju inte att få bilder till inläggen :( jaja, jag ska plugga lite tänkte jag med fin musik i lurarna.. Under helgen kommer jag definitivt inte orka blogga såhär men håll utkik efter twitterupdates: här till höger ser ni dom senaste och genom att trycka på mitt namn där kommer ni direkt till min användare :) talk to you later! / E

That's just the way we roll

Jag är så tröööött!
Har i alla fall fått i mig lite mat, vilket var gott för jag var väldigt hungrig (brukar bli så när man inte äter...). Ao och så har jag pluggat lite men är så trött så det går inge vidare, får fortsätta sen.
I alla fall, imorgon ska vi till pappa, så jag måste packa resväskan. Dock så ska jag ju på turné med Jossan som sagt, så jag kommer behöva packa en väska till. (Jippi, can't wait.)
Dessutom måste jag duscha och hämta lillasyster när hon ringer efter mig. Jao, känner att jag skulle vilja ha en betjänt just nu. Det enda som är värre än att packa är att packa upp. Och det enda som är värre än att duscha är.... nej det finns inget värre än att duscha, suck. Det är så jobbigt!

Jag antar att jag borde sätta igång....
Vad ska alla andra trevliga människor ha för sig i helgen?
/ E

Videoblogg

X antal timmar senare....


13.24

Hallelåja!
Guess what I'm up to? Håll hårt i hatten - jag pluggar! Wiheeeo, duktig Emma :)
Jamen tackar, tack. Haha. Äsch, det är inte så jobbigt när man väl kommer igång, men sen är det ju det där med att komma igång dårå..

I alla fall, jag spelade in en liten lagom tråkig videblogg imorse som jag tänkte ladda upp, men enligt youtube tar det 4 timmar för den att bli klar såååe, ni får hålla utkik efter den! Fattar inte att mitt internet kan vara så segt att det tar så lång tid, den är typ lite över en minut max men okejokej, vi får väl se..
För övrigt har jag och Jossan planerat upp helgen, vi ska ut på turné igen. Västkusten denna gången. Like it! Kommer nog bli riktigt roligt tror jag :)

Förresten hur är vädret ute i Sverige nuförtiden? Jag tycker sommaren har ju hållit sig kvar rätt bra, sen började det plötsligt spöregna förut? Vad var grejen med det? Just nu vill jag att hösten ska komma med tanke på kläderna jag köper nu, dom är alldeles för varma om det ska fortsätta vara varmt ute, haha.

Nåväl, kanske borde återgå till studierna av den engelska grammatiken. Nouns and noun phrases är det som är uppgiften denna veckan. Låter lagom spännande va? ;) Nämen det kommer kännas coolt att kunna det sen.
Take care!
- / E

09.09.25

Godmorgon vänner!
Hur mår mina fina läsare idag?
Själv så mår jag... lite sisådär. Är galet trött (beror såklart på att jag la mig aningen för sent igår/imorse), sen vaknade jag av att mamma höll på att flytta på musfällan. När jag sen somnade om drömde jag att den där lille Musse hoppade upp på mig så jag vaknade igen, gick in till mormor och sov på deras soffa ett tag.
Mja, har ju sovit bättre kan jag konstatera.
Nu är jag pigg  och vaken i alla fall... vid närmare eftertanke är jag nog bara vaken faktiskt.

Projektet att göra det perfekta kaffet fortsätter nu med mammas kaffebryggare och jag måste säga att dagens resultat blev helt okej! Ett VG minst sagt :)
Sen gäller det ju att inte ha i för mycket mjölk, nej det ska vara perfekt blandning. Är sjukt stolt över mig själv som lyckas så bra med denna avancerade uppgift, hehe. Känner mig lite lätt bortskämd som druckit kaffe ett rätt bra tag utan att ha behövt lära mig att faktiskt göra det förrän nu, nej livet är hårt 8-)

Ska vi göra en liten omröstning sådär för skojs skull?
Kommentera hur ni tycker bäst om att dricka ert kaffe! (Om ni ens dricker kaffe) Eller dela med er av era favoritdrycker på morgonen för att vakna till!
Så ska jag sedan sammanställa (men då får ni se till att kommentera så det blir något att sammanställa också ;)) vilken morgondryck som är populärast bland mina läsare :)

(är inte färgen på kaffebönor btw en av de finaste färgerna som finns?)

Helgen närmar sig, ha en fin torsdag!
- / E

Animalattack?

Jao, som dom flesta vet så får jag lite då och då ovälkomna besök av spindlar i mitt hem. (Vem får inte det iofs?)
Men nu har vi för första gången hos mamma fått en liten mus som husdjur. Vad fan vill alla jävla djur mig? Har inte sett en spindel på säkert flera veckor så kommer det en mus.. Jag blir så trött så trött. Denna var visserligen rätt söt, den typ trippade fram och när den såg mig stannade den upp och kollade på mig innan den smet vidare, haha. När jag sen inser att jag nog inte borde lämna den ensam i närheten av min resväska och alla mina kläder som typ ligger utspridda är den inte lika söt längre.
En gång när jag var mindre var det en mus i min garderob som gnagde sönder mina favvojeans sååe, det ska inte få hända igen.
Hos pappa brukar vi i och för sig få möss ibland och det roligaste jag någonsin sett var när pappa satt i fåtöljen med ett elrör, beredd att slå den när den sprang förbi, haha!

Så kommentera; vad är ditt roligaste ovälkommet-djur-på-besök-minne?
Jag vet att dom flesta har såna :)
- / E

(dom kan ju va rätt söta eller hur?)

Schyrre

Var ju ett av dom roligare nytt-lösen-mail jag fått faktiskt, haha. Säger ju de: twitter is the shit! (y)

Emma goes megafet!

Yepp. The ugly truth.
Mormor bakar till mig varje dag och skojar om att göra äppelkaka imorgon också. Och för er som tänker säga: "ät inte då?!" säger jag: går inte att låta bli.
För övrigt är kvällen rätt lugn. Fortfarande inget pluggande, tar tag i det imorgon (på riktigt denna gången!)
Jag hämtade Amanda på stationen och köpte cigaretter till mormor som födelsedagspresent, haha! Sofia och Maria fyller också år idag, 19, grattis tjejer! :)

Just nu myser jag i min nya snygga (mysiga) halsduk och kollar på Wildchild med Johanna. Kvällen blir lugn och fridfull. Beställer lite från cdon också, några bra skivor och såå :)
Nu tryckte mamma ner sig i soffan mellan mig och J också, inte för att det inte är mysigt, men trångt blire!!

/ E

Motivation tack?

Ja ni anar kanske hur det gick med det där pluggandet...?
Visserligen har jag bara varit vaken i ca tre timmar så det finns ju gott om tid till plugg senare ikväll (och inatt dårå), men ja, motivationen känns inte riktigt här.
Vad ska man göra när man verkligen behöver göra något (i mitt fall plugga), men har noll motivation?
Någon som har något tips?

Istället för att plugga fastnade jag på youtube (som jag så ofta gör nuförtiden) och checkade in ett klipp från när JB livechattade i våras.

Åh dessa killar, är dom inte för underbara? :)

Nej, jag ska återgå till att göra ingenting och känna paniken komma krypandes över att jag faktiskt gör ingenting istället för någonting som jag borde göra (plugga.PLUGGA.plugga.PlUgGa.pLuGga.PLUGGAAA.plugga.plugga.PLUGGA!!!!!)
Puss! / E

Godmorgon....

Ja, jag är lite tveksam på den där morgondelen, men som ni kanske förstår har jag precis vaknat... (a)
Känner att jag nog behöver börja vända lite på mitt dygn faktiskt, okej att det är skönt med sovmorgon varje dag men det finns ju gränser, haha (även om jag inte riktigt har kunnat sätta mina gränser än 8-)).

På schemat idag tänkte jag först äta frukost, men efter en titt i kylskåpet insåg jag att utbudet var rätt begränsat, så jag skippar nog frukost ändå. Ska gå in till mormor och tigga lite kaffe i alla fall. Kaffe är gott, kaffe är livet som vi säger här i Emmas blogg :)

Efter en slurk kaffe ska jag fixa lite grejer (utan att fastna på andra sidor som jag alltid gör) och sen börja med tyskan tänkte jag. Måste verkligen ta tag i det där nu, så håll tummarna för att jag har tillräckligt med disciplin på mig själv idag?!

Vad gör mina fina läsare dagen till ära?
Onsdag a.k.a lill-lördag idag ju! :)
Take care -
/ E

PS. ni glömmer väl inte att följa mig på twitter right? ;)


Ja, jag känner också att mina cambilder allt som oftast är extremt seriösa...

Idol

Hello!
Ingen har väl missat att det är Idol flera dagar i veckan numera?
Den här veckan är det tydligen dags för slutaudition, vilket jag personligen tycker är mycket roligare än de första auditionprogrammen. Det är nu man får se dom som faktiskt är duktiga tävla mot varandra och man ser ungefär var nivån på årets program ligger. I år är det många som är riktigt duktiga så det ska bli kul att se hur det går :)
Annars är det Peter Jihde och Anders Bagge som är mina stora favoriter i Idol och anledningen till att jag fortfarande kollar på Idol!
Vem/vilka hejar du på i år?
/ E

Flummigt värre

Älskade fans!
I'm back :)
Jag har nu begett mig från min fars hus till min mors stuga. Trevligt. Vi åt middag inne hos mormor, och det blev en aning flummigt. Vi åt äppelkaka till efterrätt.
Mamma: "Ååh vad gott! Vad har du i degen?"
Morfar: "Äpplen!?"
Alla bryter ihop, varav morfar garvar värst!! Har aldrig sett honom skratta så illa förut, vi kunde seriöst inte sluta på hur länge som helst... :O :')
Efter det fixa jag frillan lite och tog lite egopics för att ha några bilder i det nya håret. Vad hittar jag då tro? BLONDA SLINGOR!!!!!! Stressandet kring färgningen tog väl ut sin rätt i alla fall, så ja, jag får väl färga om det nån dag.
Sedan fixa jag klart designen. Tyckte den blev rätt okey right? (våga säg nått annat.)
Min mobil ligger och piper att batteriet är dåligt också, fattar inte varför den inte går och laddar sig så slipper den vara urladdad? Jävla störd han är den där Kenny...
M: "Emma. Den kan ju inte ladda sig om du inte sätter i sladden?" E: "Jag vet?!"

Och precis efter att ha hört Jossan på radio tänkte jag avsluta.
Ha en bra dag peeps!
/ E

Under ombyggnad.

Som ni ser håller jag på att fixa lite med designen. Kan inte göra klart den helt nu så ni får stå ut med att den ser cp ut ett tag, men den är alltså inte klar än.

RÖSTA!

JB for the win jaaao: http://ema.mtv.co.uk/vote

Barnvakt och twitternördande

Mina fans!
Long time no see? Nja, jag bloggade väl igår eller?
I alla fall.
Idag är jag hemma hos pappa, åkte hit igår för idag har mina "underbara", små söta (läs: snorungar) bröder har studiedag, så jag är barnvakt. Visserligen är pappa också hemma mesta tiden eftersom han bara har jour så han behöver inte vara på jobbet just nu.
Förmiddagen gick super, dom var nere på fotbollsplanen och störde mig inte alls, sen började det regna så jag fick hämta in dom. Först hade vi det mysigt, drack varm o'boy och flummade lite, sen bröt helvetet lös.
Mathias (7 år) ville sjunga men Marcus (snart 9 år) pratade något jävla hitte-på-språk med sina dinosauriekort och störde Mathias vilket ledde till ett mindre krig. Efter att ha stört mig tillräckligt satte Mathias på en julskiva och ville lyssna och sjunga lite. Tro fan att Marcus ska sjunga så tramsigt det bara går för att fortsätta irritera lillebror (och mig såklart). Mathias: "Men Marcus du sjunger ju bara traaaaamsigt!" Marcus: *sjunger högt och förjävligt* Emma: "MARCUS SKÄRP DIG FÖR HELVETE!" Mathias: "Men Marcus du bara förstör!" Marcus: *sjunger ännu högre* Emma: *KOKAR*
Till slut sjöng dom båda två i alla fall, i stämmor. Det var väl någorlunda okej. Jag kände att det var dags att ge dom mat så vi åt och nu sitter jag här.

Som dom flesta vet så är jag lite a en fb-nörd, hehe, men jag är så förbannat trött på att uppdatera allt som händer varje dag där, fullt med onödiga uppdateringar känns det som. Av den anledningen skaffade jag twitter i somras för att föra över uppdateringarna där, men eftersom att nästan ingen annan hade twitter gjorde det ju ingen nytta. Nu har jag i alla fall bestämt mig för att bli twitternörd också så ni får fan se till att följa mig där om ni vill veta vad jag har för mig. Dock så cpar twitter och vägrar byta design när jag vill det -.-' Känner att den här dagen är väldigt effektiv!


Senare ska jag plugga lite tyska för första gången och lite engelska. Har inte orkat plugga så mycket på senaste men nu ska jag ta igen det. I helgen kommer jag inte ha tid i alla fall. Och nu gick grabbarna ner till fotbollsplanen igen så jag lyssnar på fina JB och njuter av tystnaden, liksom pappa vid den andra datorn.... Normal familj eh?
Om jag orkar ska jag snart bege mig ner till duschen, sen ta lite nya egopics sen jag färgade mitt hår underbart fint brunt så att jag kan ha nya profilbilder & shit :) nice right?
Känner att inläggen blir lite långa när jag inte skriver lika ofta men ni läser väl ändå va? Och kommenterar? ;)
Hare gött vänner!
/ E

Dublin nästa? JAG VILL!

Men tjena!
Hur mår mina vänner idag?
Jag hoppas ni mår bra :)
Vad har då världens coolaste, underbaraste, roligaste, mest fantastiska Emma haft för sig idag då kanske ni undrar?
Jo det ska jag säga er - pluggat. -.-'
Sen har jag varit och handlat lite gott som favvochipps och favvodippa, höhö, kan man väla unna sig sådär på en söndagkväll kände jag. Provkörde mormor och morfars nya bil för första gången, de va skojj :)
För övrigt har jag gjort nästan ingenting.
Upptäckte att det är galet billigt att åka till Dublin i November när älskade fantastiska bästaste JB är där, så vill veeeerkligen åka. Problemet är sällskapet, är inte så sugen på att åka helt ensam så ehm. Ifall inte mamsen eller syrrorna kan åka med vet jag inte hur det blir. Är rätt sugen på att göra en liten England-tour med deras gig också, men frågan är hur det skulle lösa sig. Känner att det nog inte är överdrivet lätt att få tag på biljetter till alla konserterna heller. Wah. JAG VILL.
Dom flesta vet inte det men Jonas Brothers är faktiskt mitt absoluta favoritband. Okej att alla vet att jag gillar E.M.D och Ola och så, men INGET, absolut INGET slår JB's musik. LoveLoveLOVE på det.
Nej nu säger jag godnatt och sov sött, för jag har inget mer intressant att dela med mig av tyvärr.
- / E

Livet leker

Hej vänner.
Jag vet helt ärligt inte när jag sist blogga och jag är inte den som orkar kolla, men jag antar att det var i torsdags kanske.
Igår drog jag och lillasyster till Malmö och Lund för att kolla lite grejer, hittade tyskaboken och en outfit till kvällen. Nöjd tjej. Fick också med mig hårfärgen vilket var en fördel i med jag skulle färga håret, haha. Jag, Amanda och Jénny skulle ta tjugo i fyra tåget från Lund och va hemma vid fem, tåget blev försenat, vi missade bussen, nästa buss var försenad, pappa kom inte, så vi var inte hemma förrän sex istället. Skulle åka vid kvart över sju egentligen men det sket sig. Amanda och Jénny färgade håret på mig, det gick i raketfart liksom allt annat där när vi skulle göra oss iordning. Tog bussen till Åhus vid åtta för förfest hos Ida.
Träffa Sara och lite annat folk och hade det trevligt får jag väl säga, HEHE. In till stan sen där jag och Sara hade ett lite seriöst samtal på bussen vilket Sara nu helt har glömt HAHAHA, känns ju som hon var nykter?
Anyway, träffa Patricia och lite andra i stan, in till Banken där vi sen röjde järnet tills vi va dötrötta, ringde pappa och åkte hem.
Jag sov SKITDÅLIGT. Vakna typ en gång i timmen minst och sen upp och hoppa vid halv nio för att Jénny skulle hem och vi inte kunde köra henne senare. Somna om några gånger på förmiddagen sen skulle mina bröder ha barnkalas och jag hade lovat att hjälpa till. Inte direkt den lugna dagen-efter-fest-eftermiddag man skulle kunna önska kan jag säga.
Hemma hos mamma nu i alla fall, har ätit och ska kolla på film, läsa lite sen SOOOOOOOVA.
Hoppas ni hare bra vänner.
/ E
(trött och seg och lite fel ljus men typ så ser håret ut)

every last word, every single thing you say

pushin me awaaaay (8)
älska JB. världsbäst. love.

Jaha. Den här dagen har varit intressant. Försov mig en timme, rusa ner till duschen, lyckades sen göra de godaste kaffet nånsin. Lyckades sen GLÖMMA HUR JAG HADE GJORT! -.-' no comments tack. Lyckades sen köra volvon utan några större problem. Älskar att köra volvo, hatar dock vår volvo eftersom den är stor och klumpig och omöjlig att parkera. Menmen, Amanda och jag var i stan dårå. Kollade runt lite, hittade halsduk och mössa. Skitmysiga. Men dom kräver att jag färgar mitt hår mörkbrunt för de funka inte att va blond till den färgen.... HAHA, ehm jag hade iofs redan bestämt mig för att färga håret men vi skyller på mössan ;) Har inte varit brunett (i en färg jag gilla) sen 2006, så känns dags igen! Sen drog vi till bibblan, låna lite grymma böcker, en runda utom skopunkten (hata att ha feta fötter). Tandläkaren sen och mina tänder var näst intill perfekta såklart :)

Som ni märker har det varit en rätt chillad och mysig dag. Har dock känt att jag inte riktigt orkat göra engelskan än. (inte bra), så den ska jag göra imorn på tåget till Malmö... Eh...
Imorn är det party som gäller. Först då en tripp till Malmö och Lund, då vi hämtar upp Jénnsan på vägen hem, sen färga mitt hår, sen göra oss redo sen feeeeesta!
Jag gillar livet.
Hörs vänner!
/ E

love goes cold in the shades of doubt

Tjing.
Idag har jag faktiskt inte gjort något vettigt alls. Eller jo lite, men inget plugg (TYP ENGELSKA) som jag verkligen borde... Planerat upp min framtid har jag däremot fortsatt med. Hoho. Hoppas verkligen allt går som jag vill de närmsta åren. Isåfall kommer jag vara... glad. :)
Kaffet imorse blev rätt okej faktiskt, imorgon kanske det blir perfa, vem vet haha
Nej jag har inget vettigt att skriva, kollar på JONAS på youtube, men väntar just nu på att klippet ska ladda vilket tar en jääävla tid med mitt sega jävla internet.. suck.
Happy wednesday folks!
/ E

be careful what you wish for

Tjenis.
Jag har haft en intressant eftermiddag. Ni vet ju att jag öhm... gillar spanska. hostunderdrift!!!!!hosthost
I alla fall så har jag roat mig med att kolla upp en massa språkresor. Funderar på att ta en termin i Spanien till våren och läsa spanska på heltid. Det hade varit så underbart roligt att få lära mig det riktigt ordentligt, och på plats i Spanien dessutom. Nackdelen är ju att det är galet dyrt. Visserligen kan man få lån och shit av csn så det klarar sig, men ändå... Det är rätt goa pengar att betala tillbaks senare i livet. Visserligen kanske man kan få nått stipendie också men det är ju inget att räkna med... Gah. Samtidigt som det verkligen hade varit en helt otroligt underbar upplevelse!! Och så hade jag once and for all fått lära mig spanskan.. :)
Frågan är ju vad dom studierna räknas som hemma i Sverige, om jag kommer ha behörighet till fortsättningskurserna sen eller måste börja om i alla fall.. Det fanns språkresor till Argentina och Mexiko, och dom räknades som 30 hp eftersom att det typ var utbytesstudier från Norge eller nått. Språkresorna gör ju inte det, men man gör ju trots allt en examen och får ett bevis på det man studerat.. K-R-Å-N-G-L-I-G-T. Men fy fan vad galet jag vill åka till Spanien!!!!!!!! Det finns en sån utbyteskurs i Sverige men tror ni jag har behörighet till den eller? NEEEJ. Fy fan jag ska döda Bosse syo när han sover för att han inte lät mig läsa steg två och tre på ett år på gymnasiet :@:@:@
Aja. Nu ska jag ta ett djupt andetag och fundera vidare på livet...
PUSS!

for you i'll break myself in two

Vänner, ovänner, familj, fans - läsare!
Hur mår ni idag??
Själv vaknade jag pigg och glad runt elva. Mumma. Förvånad att jag sov så bra när jag somnade så sent, brukar vakna tio gånger om på förmiddagen men imorse vaknade jag bara en gång när pappa skrek på hundarna vid sex eller vadfan han gjorde... Hahaha.

Dagen har bestått av ett stort glas o'boy och två koppar kaffe = min nya frukost. Jag håller också på med projektet att göra den perfekta koppen kaffe. Jag kan inte bestämma mig riktigt för hur jag vill ha mitt kaffe liksom, om jag gör det som pappa gör sitt så tycker jag det är för starkt, men när jag ska göra det svagare blir det oftast för svagt... Jag har kommit fram till att problemet är att jag tar fel mängd kaffe med fel mängd vatten... :) (hoppas ni fattar ironin i att det är det självklara problemet i the coffee making..)

För övrigt skulle jag börja med assignment 2 i engelskan som ska va inne på söndag, men jag känner mig helt och hållet omotiverad till engelsk grammatik just nu. Jag vill kunna grammatiken och kunna engelskan perfekt, det är därför jag läser kursen... men processen att plugga in allt är så satans tråkig!!! Förmodligen för att jag har rätt lätt för att lära mig och förstå det, så när man läser det hela så känns det lite "jaha, och?" haha. Jag gav upp och gjorde klart grekiskan. Har filat på den hela veckan för att vara hundra procent nöjd och nu skicka jag in den + gjorde lite övningar i boken. Gött. Jag upptäckte också att jag helt missat kursstarten på tyskan HAHAHA. Har varit inne på kurshemsidan varje dag och väntat på först uppgiften, och idag upptäckte jag att jag inte läst välkomstgrejen tillräckligt noga så jag har letat efter uppgiften på fel ställe så idag hitta jag den 8) tur att det var självstudier och inget som ska skickas in, så det gör inget att jag är en och en halv vecka efter med dom första tre veckornas plugg.. ska in till stan i eftermiddag och se om grammatikboken jag behöver finns där så jag kan få den direkt, annars beställer jag den ikväll så jag kan börja med tyskan också i slutet på veckan HEHE.

Annars så sitter jag och Amanda här med varsitt spotify uppe och musikar bäst vi kan. Musik är världens bästa uppfinning. Ni vet det va? Just nu på spotify har vi Brolle Jr - Now that she's gone. lovelovelove älska speciellt bonuslåten. <3
Spotify är nog guds gåva till mänskilgheten tror jag..
Känner att mina bloggar blir typ uppsatser med världens mest onödiga info också, så vi avslutar här.
Take care! 
/ E

Gotta love Jonas

Detta är vad jag roar mig med inatt... världens i särklass bästa serie 8) LOVE IT!!!!!!!!!!!!

If you play with fire you will get burned

Yoooo.
Här sitter jag och.... sitter. Lyssnar på lite vacker musik såklart och pratade med folk på msn tills msn fuckade sönder. Gör ju det för alla ikväll tyvärr.
Anyway, resten av dagen då... inte mycket. Läste lite, pluggade lite, fixade lite.
Gör just nu en sjukt grym spellista på spotify. Kanske delar med mig sen. Mitt problem är att det är för mycket musik av samma artister jag vill ha med i spellistorna, så det blir en jääävla massa musik, hehe. Men det är grymt i alla fall! (y)
Nu ska jag göra något mer vettigt.
Seeya. / E

http://open.spotify.com/user/flumemma/playlist/2NJujgyP6h1wz4LfJrAeCr
Ändrade mig lite iaf så det blev inte lika mycket musik, hoho, känns ändå som de bara blev en massa coldplay och tyler hilton så det är väl det enda man hör 8) märkte också att jag behöver lyssna igenom all musiken jag har på spotify för jag insåg att jag nog inte hunnit lyssna på hälften ens i mina spellistor. xD

Γιαυκ ερ φορτφαραντε ιντε φρισκ...

Nej, jag är fortfarande inte frisk.. Inte så snorig och sådär men AJAJ mitt huvud. No good. Orka inte göra engelska idag, blir bara grekiska..

Dagen började rätt chill. Jag kom ner och upptäckte att Amanda också var sjuk fortfarande så vi satte oss vid den andra datorn och kollade på lite grejer på Youtube. Sjukt underhållande. Vi har kommit fram till att vi inspirerar varandra, jag och Amanda. Haha. Hon är min idol :)
Ja, sen hämtade jag datorn, kollade igenom en massa saker, sen skulle jag börja plugga. Engelskan orkade jag som sagt inte med ett dugg så här sitter jag då med grekiskan. Boken kommer idag också när posten nu tänkt dyka upp, så då kommer det bli lite lättare när jag kan göra övningarna i övingsboken också. Men det går bättre och bättre för varje dag, känns kul att grejerna klickar lite mer i skallen nu när jag läser dom haha.

För övrigt är det en solig men blåsig dag. Ska strax lägga mig och läsa ut Pete-boken. Amanda snodde den innan (den är ju trots allt hennes) så jag har inte haft möjlighet att läsa mer. Dagens musiktips: Tyler Hilton - How love should be

Ta hand om er vänner!
Puss / e


NejnejnejNEEEEJ.

Jag har gått och blivit sjuk. :((((
Har lyckats hålla mig undan trots att alla andra varit sjuka och jag var jätteförvånad att jag varit så pigg och blabla trots oddsen liksom. För några dagar sen börja näsan rinna och nu är jag jätteförkyld och har ont i huvudet. Jippi. Hate it.

Noterade också att jag inte bloggat sen igår förmiddag :O:O Hur hände det?? Helt sjukt långt upphåll ju.. Antar att jag var busy igår...
Städade som skrivet hela mitt rum, är galet stolt för det för det händer typ en gång varannat år, så noggrant alltså. Sedan körde vi till stan en snabbis, jag köpte mina pennor och post-itlappar. Hittade inget annat. Eller jo, världens mest perfekta mjukisar som dessutom var billigare än dom på Bikbok, dessa hade dock inga fickor och mjukisar utan fickor är dödsdömt. Menmen, nu är allt i min kalender galet snyggt i alla fall!
Kalas för lillebror sen, rätt trevligt. Jag och Mathias hade ett litet låtsasbråk vilket ledde till att jag nu har märken på mina händer efter där han knep mig, börjar bli ruvor eftersom han knep hål på skinnet... Mmmm MYSIGT. Not. Men roligt vare :):) (fan vad jag låter självdestruktiv dååå)
Låg uppe och kollade på Gossip Girl inatt så jag somna inte förrän vid tre, och då drömde jag att det kom in fladdermöss på mitt rum, inte okej.

Idag gick jag upp i lagom tid, typ vid elva-tolv. Åt frulle och så, sen började jag läsa i Amandas bok Pete Doherty - My prodigal son, skriven av Jacqueline Doherty (Petes mamma). Det är hennes perspektiv, hennes del av historian som är Pete Doherty. Handlar främst om hans drogberoende och hur det har påverkat henne och familjen. Boken är grymt bra, man fastnar i den. Samtidigt galet sorgligt att läsa om hur hjälplös hon är medan Pete, hennes enda och älskade son bara mår sämre och sämre. Rekommenderas starkt i alla fall!
Såna böcker är sjukt intressanta, biografier. Funderar på några sådana som hade varit intressanta att beställa och läsa. Typ Elvis, jag älskar Elvis. Det finns en tvådelad biografi om honom, den hade varit galet rolig att läsa. Hatar att det inte finns något att läsa om Buddy Holly dock. Han är typ, kungarnas kung. Nästan. Om han hade levt längre hade han iaf lätt slagit Elvis. Eller Johnny Cash. Jag menar alla har sett Walk the line. Hur intressant hade det inte varit att faktiskt läsa den riktiga historian?? Fast han slår ju ändå inte Elvis eller Buddy men ändå. Och precis där ska jag avsluta den diskussionen.
Men jag tar gärna emot tips om musikprofiler som har en intressant historia, för det är som sagt något jag vill läsa om!

Nu ska jag fortsätta gnälla på mitt huvud, lyssna på lite ljuv musik och fortsätta läsa. För tillfället Clair De Lune - Debussy. Klassisk musik är det bästa som finns när huvudet är proppfullt och tungt och man bara vill slappna av. Därför säger jag tack till Twilight som inspirerade musikvalet och tack till Spotify som gör det möjligt att lyssna på så galet mycket musik. (hur fan kom det sig att den här bloggen slutar med ett TACKTAL?)
Okej. Jag ger upp.
/ E

Födelsedagsbarn!

Idag fyller min lillebror Mathias 7 år, everybody say GRATTIS!!!
I födelsedagspresent fick han skateboard, hjälm och skydd vilka han skulle testa direkt, så vi drog ner till Capollovägen och körde lite. Eller ja, Bias körde och jag fotade (a) haha
Ikväll ska vi ha kalas för honom och Johanna eftersom Johanna fyllde i juni och vi har inte haft släktkalas för henne än. Kalasandet leder till städning....
På nått mysko sätt blev jag faktiskt städsugen, så jag håller på att rensa ur hela min byrå och ska för en gångs skull packa upp kläderna ur resväskan :o kan bli spännande!
Hade så sjukt mycket gamla skitgrejer att slänga också så nu är där mer plats och så, gött mos :)
Spotify på humöret på topp, precis som det ska va!
Om pappa kommer hem snart ska vi försöka sno bilen och ta en snabb runda in till stan idag också, jag och syrrorna. Håll tummarna - jag vill faktiskt ha mina pennor nu -.-
Hoppas ni har en fin lördag, läsare!
Puss / E

Grand Prix, Bobster, Sommarkrysset, Lotta på Liseberg, Körslaget, Idol...

Det finns helt enkelt inget slut för familjen Gustafsson när vi väl har börjat!
Idag syntes min "kära" lillasyster i rutan under Idol när dom visade från Malmö, vilket fick hela familjen att skrika rakt ut och börja asgarva. Amanda var i Malmö för att några av hennes kompisar skulle sjunga, hon tog det lugnt, slappade och hade det allmänt chillat under dagen, helt ovetande om att kamerateamet har utsett henne som ett utmärkt objekt att filma för att visa hur det kan se ut i väntrummet. HA HA. Observera att hon har min tröja på sig.... (a)
shit vilka a-kändisar vi är nuva! xD

Fy fan vad jag uppdaterar nuförtiden..

All den här hemmatiden är inte bra för min blogg, den blir ju alldeles crowded av alla uppdateringar! Uppdaterar ju typ tre gånger per dag... MINST.
Tänkte bara informera er mina kära läsare om att det blev minsann en tur in till stan i alla fall, tjoho!
Och jag glömde också HÄLFTEN av det jag skulle haft typ.. Provade dom mjukisbrallorna jag gilla men kunde inte bestämma mig för om jag ska köpa dom eller inte för dom satt inte helt som jag ville, så jag gick in på Cubus och där hade dom en massa erbjudande, typ 3 betala för 2-grejs, vilket ledde till att jag köpte 4 par jeansleggings och två tröjor 8) Inte alls enligt planen känner jag men det kan va bra nu inför kallare tider med tanke på att jag har ont om plagg att klä mina ben med... HÖHÖ. Så nästa gång jag åker in till stan ska jag kolla efter koftor och mysiga oversize-tröjor att ha till mina nya oerhört heta leggings ;);)
Köpte också lite trosor, behövligt. Glömde gå till bokia efter pennor och post-itlappar och sånt jag skulle ha till plugget vilket jag har suttit och suktat efter HELA dagen!!! Hur fan kan man då glömma?? Får nog köra till Eko imorn och se vad dom har att erbjuda mig... Wah vad det stör mig.
Känner att alla bryr sig sååå mycket, men här kommer bilder på dagens köp:
De tre jeansleggingsen till höger, 299 kr/st men 3-betala-för-2. De sista leggingsen 179 kr, blå tröja 99 kr och vit tröja 199 kr, även dessa 3-betala-för-2, allt som allt gick de på ca 1000 kr. Trosorna från Lindex, också 3-betala-för-2, 59 kr/st.
Hittade även dessa dödligt snygga skorna på HM:
Dom passade i min storlek vilket heels aldrig gör för att jag har för breda fötter, men dessa passade och jag var galet lycklig för det, sen fick jag beslutsångest på om jag vill ha dom eller inte. Vet inte om jag kommer kunna använda dom så mycket eftersom att jag mest är hemma, så då blir det väl på utekvällarna liksom... Och dom var rätt jobbiga att gå i men det är ju en träningssak... Dock så försvann dom i min storlek tills jag kom tillbaka igen så vill jag ha dom får jag nog snabbt som fan ta mig till Lund eller Malmö och köpa... Inte alls dyra heller (399kr) men liksom, är det värt eller inte? BESLUTSÅNGEST.
Emma goes shopoholic känner jag...
PUSS / E

γιαγχ βιλλ τιλλ στααααν!!!!

Haha, det var visst så man fick grekiskt tangentbord 8) Och som rubriken säger, JAG VILL TILL STAAAN!!!!
Har fått pengar idag, och det finns vissa grejer jag bara VILL köpa!! Nya mjukisar.. (hej hösten är påväg = emmas mjukiskläderperiod numero uno!), färgglada pennor att ha i pluggandet och till att skriva i kalendern med. Det är ju mycket roligare att se att man har en läxa att göra när det står i blått eller rosa än vanlig blyerts eller hur? :)
Jag måste dessutom ta ut pengar till pappa för dom räkningarna han betalt åt mig.. Visserligen skulle jag kunna föra över pengarna men hur kul är det när jag kan få använda en bankomat liksom, HAHA.
Jag är också ute efter lite fler party-outfits eftersom att det kommer bli mer party i höst och det börjar kännas lite upprepande med den rosa tröjklänningen och mitt vita linne och svarta kjol som enda partykläder? HAHAHA.
Jag hade också tänkt kolla in gympaskor, har inga bra skor att promenera och motionera i, så det ska jag snart köpa tänkte jag.
Utöver det behöver jag nya leggings, underkläder, linnen och mysiga tröjor.
Ni ser, jag är i akut behov av en tripp till stan, problemet är bara att jag BOR PÅ LANDET OCH INGEN BIL ÄR HEMMA :((((
Imorgon ska vi tydligen ha kalas för Mathias som fyller 7 imorn, och i efterskott för Johanna som fyllde i Juni. Döda mig långsamt. Jag orkar inte städa och fixa och greja för att lite släkt ska komma när jag förmodligen kommer vara mesta tiden på mitt rum och dessutom inte ska äta några kakor eller nått eftersom jag har nytt godis&kakförbud (vilket jag visserligen bröt i veckan men jag hade en underbart bra ursäkt!!)
Hm. Vi får väl se.
Dessutom verkar det inte bli något ikväll för min del, pappa vägrar skjutsa och nej jag orkar fan inte köra själv. Kanske ska plugga lite mer grekiska då och be till gud att NÅGOT går min väg inom den närmsta framtiden :)
Puss på er!
/ E
Såhär kul har jag. 1. Försöker vara seriös. 2. Det är ju kul det här med cam. 3. The look Erik och jag kör när vi hälsar hahaha. 4. Vet faktiskt inte alls vad jag håller på med. 5. Inser hur otroligt störd jag är. 6. Då kör vi en groda på det. 7. Men gud, vad fan håller jag på med egentligen? 8. Eeeeh.. - eh.

Grekiska alfabetet

Typ såhär ser det ut när man skriver för hand. När man läser i böcker och typ på datorn ser vissa bokstäver lite annorlunda ut, och så uttalas tillexempel gh i gháma som ett r, så jag menar var fan är logiken i det här språket?? Men skoj är det!!! :)

Någon som orkar gå och göra kaffe till mig?

Nej inte jag heller... :( Hela vägen ut i köket liksom, buhä.
Ja och så kan man ju undra vad fasiken jag gör vaken vid den här timmen men det är helt enkelt så enkelt att jag var tvungen att åka till pappa när mamma skulle köra Johanna till skolan.. Så det var bara upp kvart i sju(!!!!!) och packa min lilla resväska, köra till pappa och ja, sen var jag för pigg för att somna om så jag satte igång med plugget. Grekiskan är faktiskt riktigt rolig. Älskar känslan av att man börjar fatta det man håller på med. Håller fortfarande på med alfabetet men det är rätt klurigt med tanke på att det bara är några bokstäver som är likadna som våra, och det finns oftast ingen logik alls mellan dom stora och dom små bokstäverna och så är det ju helt andra uttal. Dom jag fastnar på varje gång är Y (uttalas ipsilån) och så ibland H (uttals íta), och då glömmer jag liksom hur deras små bokstäver ser ut, vilket jag tyvärr inte kan demonstrera med tanke på att jag inte har några grekiska bokstäver på datorn... 8) Iofs kan jag göra alfabetet i paint så får ni se vad jag har för mig.. :)
För övrigt är det fredag idag, ev. utgång ikväll ifall tjejerna är på och ja, annars lugn dag. Idag trillar pengarna in på kontot så funderar att ta en tripp till stan och shoppa lite nödvändigheter.. Får se hur det blir.
Nehejdu, jag ska återgå till mitt alfabet.
Seeya!
/ E

álfa, víta, gháma, dhélta, épsilån...

Men TJA!
Här sitter jag och pluggar det grekiska alfabetet.. Det är faktiskt rätt kul må jag säga. Känns lite irriterande bara att jag inte har fått boken än för det är svårare att plugga då. (NEHE?) Samma saker finns på internet men jag föredrar att läsa det ur en bok, mycket lättare att få in det i skallen då, fråga mig inte vaaarför...
Har på känn att det nog kan bli rätt kul att lära sig grekiska :):) Allá jag hade hellre pluggat mer spanska iofs.. Bara för det ska jag nog kolla på en film på spanska. (Nej jag kommer inte alls det blanda ihop alla språken, så det så!!)
Världens mest meningslösa blogginlägg oja!
Pusshej / E

Jag har extrem spindelfobi...

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH DET ÄR EN STOR FET JÄVLA ÄCKLIG SPINDEL PÅ BADRUMSGOLVET OCH JAG ÄR SJÄLV OCH JAG KLARAR INTE AV ATT DÖDA DEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FY FAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.

E: "Säg det till Lagerbäck då.." S: "Okej, vad har han för nummer?"

Hahaha Sofie mena telefonnummer och jag mena tröjnummer, kände att det blev ett skrattanfall på det.
Anyway, det här är vad fotbollskanalen tänker innan Sveriges VM-kval mot Malta:
Och hur gick det då?? SKIT. Sverige är fan pinsamma!
Utan exempel, för sånt har jag inte i huvudet, men vad jag kan minnas så är det alltid såna matcher som borde vara självklara för Sverige att vinna som dom gör bort sig i. Vi är inte värda VM eller något annat större slutspel förrän vi är riktigt jämna i spelet. Det är fan såhär varje mästerskap. Okej att man kan ha en dålig match men Sverige går från katastrof till skitbra mellan sina matcher. INTE OKEJ.
Av den anledningen slutade jag heja på Sverige för länge sen och har nu Portugal och Spanien i mitt hjärta. :)
Som sagt, när Sverige är bra.... då är vi bra och då är det bra fotboll. Mot Malta blev ju andra halvlek bättre men ändå inte värd.
Zlatan säger nu att det viktigaste var att dom fick 3 poäng i alla fall men asså... vilja ha 3 poäng på ett sånt där självmål? Njae.
Jag orkar inte ens klaga mer på det här...
HAHA.
Efter Idol är det jag som kollar Portugal-Ungern.
PUSS / E

åh. åh. åh. ÅÅÅÅH


Här sitter jag och läser utkast... Jag hade glömt. En av dom bästa dagarna helt klart.
Saknart så galet jävla mycket.
Iloveu.
ÅH.

09.09.09

Hej vänner!
Vad säger vi om ett hederligt gammalt blogginlägg va?
Tackar vi inte nej till :)

Idag är det onsdag för den stackare som missat det. Jag gick upp gaaanska sent men det kändes okej ändå. Diskade undan efter mig, åt frukost (ja jag vet att det låter som fel ordning men disken var sen igår...) och sen fortsatte jag med plugget. Första inlämningen på engelskan har deadline imorgon så jag gjorde klart den idag och skickade in, känns bra!
Idag fyller för övrigt min fina vän Erica Bjernalt år, så grattis till henne! Själv fyller jag 19 (=gammalt) om 3 månader och två veckor, glöm inte gratta mig då folks.. :)
Hmhm, vad har jag annars gjort? Loggade precis in på mina sidor på csn.se och såg att dom ääntligen är klara med min ansökan om studiemedlet, så snart trillar pengarna in.. Fick också besked från försäkringskassan att jag inte har rätt till underhållsstöd bara för att jag pluggar på universitet och högskola. Så det var ju synd, men ja, pengar är på väg i alla fall, GILLA. (y)
Annars är livet rätt chillat just nu. Peter (mammas särbo) är iväg med jobbet så mamma bor i hans hus och passar hundarna och så (vilket ligger på andra sidan gatan..). Amanda och Johanna håller sig inne i mormors hus där dom brukar sova, så jag har stugan helt för mig själv. Rätt skönt faktiskt :) Mitt eget lilla place liksom hahaha. Mamma skrattade åt mig förut när jag sa att jag skulle gå ut till mitt hem men vafan. Sämst humor den människan har. Hon försöker få med mig till att plocka svamp imorgon men sååå mycket ska vi nog inte utmana ödet va! JAG, i en SKOG????????????? Nejtack!
Spotify borde förresten ha en funktion för att söka inom sina egna spellistor, i en spellista har jag ALL blandad musik från alla mina andra spellistor, vilket blir typ 1300 låtar tror jag, så eeeeh det är lite svårt att hitta... haha.
Dagens låt på spotify är i alla fall: Tyler Hilton - Glad (acoustic version) !!
Och nu avrundar jag här. Vi hörs peeps!
/ E

Musikshit

TYCKER DU OM:

Britney Spears: ja
Darin: jaao
Gwen Stefani: nej
Tokio Hotel: nej
50 Cent: mja, ibland
Linkin Park: nej
My Chemical Romance: vissa låtar
Eminem: nix
Justin Timberlake: jodå
Mika: mja, vissa låtar
Ebba Grön: nee
Muse: nä
The Ark: jajaja!
Green Day: japp
Kent: NEJ
Plain white T's: mjaa, lite
Avril Lavigne: vissa låtar
Nightwish: nee
Modern Talking: nej
Bob Marley: jaa
Tupac: ne
Ilera: nej
Timbaland: jadå
Simple Plan: ja
Fall out boy: ja
Byz: ja
Alicia Keys: mjaa
Rihanna: lite
Bullet for my valentine: vissa låtar
Beyoncé: ja
EMD: japp
Fergie: nja, ibland
The last goodnight: nej
She wants revenge: nej
At The Disco: nej
Iron: nej
Snook: japp
Dragonforce: nej
Red Hot Chili Peppers: nej
Hardcore Superstar: nej
Neverstore: ja
Sofia: nej
Christina Aguilera: nej
Paramore: ja
Amy Diamond: nej
Chris brown: ja
Mattias Andréasson: jadå 
Mange Schmidt: ja
Jason Mraz: jaa
Nanne Grönvall: nej
Sanna Nielsen: nej
BWO: NEJNEJNEJNEJ
Carola: nej
Abba: ja
Måns Zelmerlöw: ja
Kate Ryan: ibland
Ola Svensson: japp
Danny Saucedo: ja
Lena Philipsson: nej
Håkan Hellström: ja
Erik Segerstedt: jajajaja
Backstreetboys: ja
KISS: nej
Three days grace: ja
Madonna: nja inte direkt
McFLY: nej
Busted: nej
Zac Efron: ja
Vanessa Hudgens: jajaja
Ashley Tisdale: mja sådär

hur mycket ska vi slå vad om att det är E.M.D-fans som gör dom här listorna, eller iaf gör egna versioner av dom eftersom att Mattias Andréasson är med utan att ens ha släppt en egen låt....?  har ni varit uttråkade eller vad tjejer? hahahaha

tre dagar, tre bilder


1. Banken - fredag
2. Bild från Grands hemsida. Jag, Viktor och Jossan. - lördag
3. Robin i Broby - söndag

Nej asså jag hade nog inte kameran uppe så mycket va...

Jag har ju haft jobbigare skoldagar...

Det här med att plugga på distans fits me just perfect..

Jag har tråkigt okej

Vad blir ditt namn baklänges?
amme
Vad har du för startsida på internet?
facebook
Har du någon gång testat karate?
haha, sara har ju blivit utsatt för ett och annat... -.-'
Tänt eller släckt när du ska sova?
släckt tack
Godaste drickan till frukosten? 
kaffe eller oboy
Senast lästa bok?
breaking dawn trorja.
Vem kramade du senast?
erik
Vill du bli president?
jag gillar ju att ha kontroll sååå
Har du spelat kille i en teater?
inte vad jag minns.
Duscha eller bada?
hej-jag-hatar-att-duscha. bada kanske?
Kan du ditt mobilnr utantill?
japp
Har du tråkigt?
just nu - ja
Har du gråtit i skolan någon gång?
japp
Har du någonsin sminkat dig som punkare?
neeej punkare är väl att ta i va?
Vilken färg har din jacka?
vilken av dom?
Använder du långkallingar?
om det är väldigt kallt ja
Är du höjdrädd?
njaae inte direkt, inte som pernilla i alla fall hahaha
Vem var det senaste som fick dig att skratta?
min oerhört osmarta syster
Vad ska du göra NU?
kanske sova snart
Hur äter du ett äpple?
bita, tugga, svälj - the old fashion way
Är du rädd för små svarta kryp med många ben?
skoja inte
Bästa tv program?
grey's anatomy, gossip girl
Rent spontant, bästa present du kan få?
pengar.
Resmål som fascinerar?
sydamerika
Förrätt eller efterrätt?
efterätt
Tre saker du alltid har med dig?
mobil, läppsyl och solbrillor
Den senaste komplimangen du fick?
ingen aning
Vilken mobilringsignal?
play my music - jb
Minimorötter eller pommes frites?
beror på
Första sporten du gick på?
fotboll
Vad längtar du mest till just nu? 
mycket
Hur gammal har du tänkt bli?

gammal
Vad drömde du inatt?
att pappa började kolla upp mitt bankkonto. det var lite störigt, jag gillar inte när folk snokar och lägger sig i, även om jag inte direkt har något att dölja.
Vilken tv-serie är bäst?
samma fråga två gånger? nej okej den första va PROGRAM och denna SERIE. men samma då. grey's och gossip.
Kan du gå ner i spagat?
hej du pratar med ett kylskåp
Vad åt du senast?
popcorn
Höga eller låga strumpor?
höga
Vad är du mest rädd för i hela världen? 
att bli ensam
Har du varit kär i en kändis?
troligtvis ja
Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
om jag har riktigt tråkigt och av nån anledning tar lång tid på mig att äta
Vad har du för färg på ditt påslakan? 
ingen aning
Vad ska du döpa dina barn till?
maximillian och sen vet jag inte mer
Sommar eller snö? 
sommar och en snöig vecka per år tack
Bikini eller baddräkt?
bikini
Är du mörkrädd?
ja
Riktig gran eller plastgran?
riktig
Vem ringde du senast?
johanna tror jag
Vem fick du senast sms av?

patricia
Har du haft vattkoppor?
"det ser ut som att någon psscchhhh" *låtsasbränna med cigarett* ehm ja hej ett och ett halvt år sen

Har du gjort en snö ängel i år?
naej
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus?
aldrig, jag föddes och har inte kommit tillbaka
Platt eller lockigt hår?
om det är fina lockar (VILKET MITT INTE ÄR) så ja. som johannas!!!!!
Har en dröm gått i uppfyllelse?
några små drömmar kanske

Paaaartyweekend

I fredags körde jag hem till Sara på en förfest á la Sara och Emma i hennes rum. Där var även Johanna och Saras syster Sandra med sin kompis Elin. Drog in till stan och Banken där Timbuktu skulle spela denna fredag. Vi knallade in, fick vuxenband och kunde mobba Sandra och Elin lite eftersom dom bara är 92or hehehehe, lättroade neeejdå.
Vi kollade in stället, köpte en drink, slog oss ner och hade allmänt trevligt. Sofia tittade in också och så hittade vi Viktor i vimlet. "hej har du träffat min kompis Andreas?" var ju rätt skön må jag säga. Efter att vi träffat Andreas tre gånger tyckte vi det räckte men det tyckte inte hans kompis. Party party och ont i fötterna, sen körde Timbuk igång. Så galet grymt om man bortser från en jävligt störd publik. Timbuktu stannade upp konserten typ fem gånger för att skälla på folk i publiken och hota med att hämta vakter. Bra kille!!
Wellwell, natten gick vidare men när sista bussen gick var vi ju så illa tvungna att hoppa på och åka hem. Hemma hos Sara sen natt/tidig morgon var det dags att sova kände jag men Sara kände att det var dags att ta fram papper och penna och räkna på sin ekonomi????
INTE OKEJ.
Somna gjorde jag i alla fall och där sov jag ett tag, dåligt och lite eftersom jag vakna hela tiden men på lördagen vakna jag och insåg att klockan var halv ett och att det nästan var bråttom.
Sara fixa frulle, jag hällde i mig kaffe och när klockan börja närma sig två var jag tvungen att köra till stan. Köpte lite grejer, träffa Amanda och Sofia, köpte mig en capp sen var det dags att hämta upp Jossan vid tåget. Vi gick till bilen och körde sen rätt i Erik och Matte. Praktiskt kände vi och Matte var inte så glad för att han hade behövt gå hela vägen runt huset med en tung väska. Stackars kille!
Vi övergav dom i alla fall och körde hem. Tog en dusch, bäddade, kolla datorn, åt, kolla lite fotboll, gjorde oss redo för ännu en partykväll och när vi kände att det var dags tog vi bilen in till stan och Grand. Vi gled in, hängde av oss och begav oss ut på dansgolvet. Märktes att det var 23års när jag kände en enda person på hela jävla stället, hahaha. Dansande och flummande sen modevisning. Var väl rätt kul I guess haha. Efteråt kände fötterna AJ, så medan vi höll platser till giget passa vi på att sitta ner lite för att orka resten av kvällen, nån ljudkille eller va fan han va skrämde livet ur mig, inte okej det heller.
Lite försenat var det dags för killarna och jag har nu blåmärken på mina knän efter den scenkanten. Nej tack. Publiken var död förutom jag och Jossan då som ställer upp i vått och torrt. Matte tyckte det var kul och tjejen bredvid mig undra om Erik kände mig när vi fick high five haha.
Kvällen gick mot sitt slut så innan det blev allt för lång kö till garderoben gick vi ut och köpte kebab för jag var hungrig, sen körde vi hemåt. Somnade runt fyra nån gång och vakna sedan vid fem av att pappa gick upp, somna knappt om men vid sex vakna jag igen av att pappa körde och vid sju vakna jag av att alla andra gick upp och kunde sen inte somna om. Kändes inte lönt heller när mitt alarm var ställt till halv åtta.
Eftersom att alla bilarna var upptagna kunde inte vi åka in senare så vid halv nio var vi på plats i stan och efter en liten promenad var vi på plats på donken för frukost. Lite senare blev det dags att bege sig till centralen och Jossans tåg.
Jag var lämnad ensam att vänta på Amanda men hon kom och medan vi sedan väntade på bussen som skulle gå en stund senare hängde Erik med oss ett tag och deppade för att han inte fick någon mat. Han trodde på allvar att han skulle hitta ett öppet café i lilla Kristianstad på en söndag... 8) Lilla vän. Anyway, bussen gick så vi lämnade honom åt hans öde och så åkte vi mot Broby där vi skulle se vad BoDagarna hade att erbjuda (HA HA).
Kom dit och hade några riktigt döda och trötta timmar men ingen av oss var lika trött som Amandas kompis Sandra, hon såg ut att kunna däcka vilken sekund som helst men så var hon ju inte helt frisk heller...
Robin Bengtsson gick på scen vid fyra i alla fall och det var kul att få se hela giget faktiskt. Dom flesta låtarna gör han rätt bra även om han inte direkt kommer bli nån stor artist än på ett tag om du frågar mig. Det är kul att se honom utvecklas i alla fall och jag gillar hans röst, så plus i kanten där. Han fortsätter glo sönder mig också som han gjorde i Lund. What's up with that?
Mja, bussen hem gick ju så vi kuta till den och sen var jag och Amanda halvt döda men glada att tåget gled in samma sekund vi kom till centralen. Sen vare bara hem till mamma och chilla järnet hela kvällen, njuta av att inte ha en enda jävla tid att passa och att en galet rolig men slitsam helg faktiskt var över......
I veckan blir det fokus på skolan så tills vi hörs igen.
Au revoir.
/ E

We used to breathe without a doubt

Blev trött på de andra så jag la till bakgrund och så på designen som ni ser. Vet att all text inte syns men jag vill inte ha nått jävla vitt bakom texten så ni får va smarta och markera det ni inte ser säger jag. Och nej jag tänker inte byta färg. Okej det blev vitt iaf... HAHA och tack vare den anonyma kommentaren kom jag på att det är ju smartare att bilden stannar så kommer det visst gå att läsa texten utan det vita... :P
Gillas va?

Ja. Jag ska blogga om helgen strax.

Jag har tråkigt

Om dig:
Namn: Emma Gustafsson
Födelsedag: 23 December
Ögonfärg: Gröna
Hårfärg: Blond
Längd: 156,5 cm 
Högerhänt/Vänsterhänt: Högerhänt
Stjärntecken: Stenbock
Skostorlek: 36-37
Är dina föräldrar skilda: Japp
Helgdag: Saturday night oh oh
Favoritårstid: Sommar I think

Har du någonsin?

Varit kär: Nej inte på riktigt liksom
Blivit dissad: Japp
Skolkat: Nejdå 8)
Sovit utomhus: Hahahaha jodå
Sett en död människa: Nej men någon som säger att han är påväg att dö ut. Inte bra
Användt droger: Inte mer än min dagliga ranson va läppsyl :)
Retats: Vad trooor du om mig??

This or that
Cider/Öl: Cider
Pepsi/Cola: Pepsi
Kärlek/Sex: Love love love
Jordgubbar/Blåbär: Jordgubbar!
Kött/Vegg: Kött
Tv/Film: FILM
Gitarr/Trummor: Mats eller Simon? GISSA hahahahaha
Kinesisk/Mexikanskt: Chinese
MTV/Vhl: MTV

Senaste du?

Skrattade: Kanske igår.. Om jag ens skrattade igår, var så trött 8) Annars i lördags... hahaha, eller nej jag har nog skrattat lite idag förresten
Filmen du såg: Hmm... minns inte :O
Tuggade tuggummi: Några minuter sen
Drog ett skämt: Igår säkert, eller kanske i lördags haha
Sjöng en sång: Igår eller lördags
Dela säng med: Min Kenny HAHAHA
Pussade: Lillebror tror jag
Kramade: Erikperik
Festade: Helgen

We could run forever if you wanted to. I would not get tired.

Dear ones.
Här är jag nu igen.
Ligger i sängen och planerar upp kvällen och helgen.
Kan bli rätt gött faktiskt.
För en stund sen kom posten och även min engelskabok, så jag kanske ska komma igång lite med plugget idag. Sen kan jag ut och cykla en runda innan det är dags att duscha och göra sig redo för kvällen.
Sara och jag ska ut och partajaaa. Som sagt, kan bli rätt gött.
titta vad jag hitta bland cambilderna. efter sommarkrysset.
Jag saknar sommarn redan.
Puss&hej

Varför går det inte att mobilblogga???

Jag får D.A.M.P.

I'll just keep on dreaming


no dices nada

Hay noches que en silencio
me asusta y me despierto
en medio de una nube
de aromas y recuerdos

No creas que no pienso
no creas que no te entiendo
te veo entre mil luces
y escucho tan atento
Pero no dices nada
yo quiero tus palabras
y tú no dices nada... no

Eres tú, eres tú
lo que yo quiero escuchar
eres tú, eres tú
luz en mi oscuridad

Y hay noches que la luna
se acerca a mi ventana
camino entre la bruma
y vuelvo a ver tu cara

Pero no dices nada
yo quiero tus palabras
y tú no dices nada... no
Eres tú, eres tú
lo que yo quiero escuchar
eres tú, eres tú
luz en mi oscuridad


Tisdag

Yooo
Då var det vecka igen.
Igår börja min engelskakurs men boken har inte kommit än sååååe, kan inte göra något än :( Just nu går jag bara hemma och driver runt. Gör fan inget vettigt alls. Jag kommer bli så galet jävla rastlös på det här livet, LÄNGTAR efter att få plugga och göra något!
Igår städade jag t.o.m mitt rum :O:O
Idag/imorse var jag ute och cyklade en runda, känns bra. Har bestämt mig för att ta tag i motionerandet när jag ändå bara är hemma. Okej att jag kommer ha plugg och grejer att göra sen, men jag kan ändå planera upp min tid annorlunda och kommer hinna med mycket mer än vad jag gjort förut när jag inte är beroende av schema och att åka mellan skolan och hemma. Feels good.
Idag gick jag upp tidigt i tron att jag skulle skjutsa Amanda till bussen men det nötet berättade inte för mig igår att hon skulle åka med Gunni -.- sääÄÄÄääääÄÄr.
Satte på tv'n och det är Våra bästa år. Asså jag bara fullkomligt H-A-T-A-R den serien. Kolla på den för en jävla massa år sen, men asså shiiiet PALLA. Så störd hela grejen är....
Inatt börja jag kolla om Gossi Girl från början, har ju allt på datorn, hoho, så kanske ska kolla lite mer på det idag :)
Inte direkt som jag har nått bättre för mig...
Hej positiva lisa.
Puss / E

RSS 2.0