Börjar ni tröttna på rubrikerna som handlar om hur SPONTAN jag är???

HOPPAS INTE FÖR DET KOMMER MER!!!!!

Den 29, alltså i onsdags, så var Diggiloo i Skurup. Eftersom att jag och mina vänner inte är gjorda av pengar så tänkte vi inte gå på den fast att den var i Skåne. Däremot har vi sommarkort på Skånetrafiken så vi tänkte dra dit, hänga en stund utanför på eftermiddagen, se om vi ser till den lille pågen, eventuellt fjäska oss in, janivet som man kan planera. Jag och Sofie hade ju två-årsdag dagen innan så vi tänkte se det här som vårt lilla firande, och Baloo och Sofie hade också tvåårsdag, så dom som åkte var då vi tre. Jénsan befann ju sig i utanför, utanför sååå.

När jag då är på tåget mot Malmö, så ringer det en journalist från typ tidningen i Helsingborg och börjar intervjua mig om SMS-SM HAHAHAHAHAHA jag doooooog! Det var precis efter Lund så Sofie hade hoppat på och hon stod bredvid och fattade ingenting hahaha, ja som det kan gå. På tåget mot Skurup lurade vi först Baloo att vi satt i andra tågsetet så hon gick på fel tågset, sen lurade vi henne att hon åkte på fel tåg så hon hoppade av och skulle börja byta HAHAHA så vi fick ropa på henne så hon hoppade på igen hahaha. Hon är så BLÅST! Haha

Jaja, framme i Skurup så gick vi först massa rundor i "centrum" innan vi gick till affären för att köpa oss lite mat. Där inne så skämde Baloo ut sig för en tant "kolla dom är mycket snällare i såna här byar!!!" tant: *blick* jag: "hon är från Malmö!" tant: "JAHAAA! Ja många flyttar hit från malmö!"

Efter det så kollade vi en karta till Svaneholms Slott, och med måtten som stod där så borde de varit max tre km dit, jag kan meddela att det var MINST dubbelt så mycket!!! Det var varmt och äckligt och jag hade galet ont i benen, var helt slut efteråt men det var en flummig och trevlig promenad. Utanför Diggiloo hade vi det sedan såklart väldigt flummigt och roligt, träffade Pernilla och så.
 "HANDIKAPPAD!!!" "Salmonella!" "Svininfluensan!" "Trevligt att smittas!" 

Vi bestämde att vi skulle sitta kvar utanför, men sista tåget till Malmö gick 23.26 och Diggiloo skulle sluta tidigast 23, så vi kunde inte höra allt. Sofie åkte hem tidigare på grund av det så jag och Baloo bestämde oss för att gå in ändå, vi insåg att det skulle vara tortyr att sitta där ute och lyssna när man faktiskt kunde vara där INNE. Så ja, vi gick in, plats i det gröna, träffade Therese och berätta att vi skulle missa signeringen och så, senare stod hon precis bakom oss så jag anar att hon skvallra för Ola var vi stog nånstans med tanke på att han hittade oss dirket i publiken senare.

Diggiloo började dårå. GALET bra. Parkett A&B sitter ju på stolar mitt framför scenen, sen är det typ kedjor som är avspärrning längs sidorna och bakom, på andra sidan kedjan stod vi, fast på sidan, typ 25-30 meter från scenen kanske. Direkt när Ola körde igång Natalie så tittade han åt vårt håll, hittade oss, pekade. Seeen vet jag inte riktigt vad som hände, han sprang ner från scenen på vår sida, mellan a-parketten och oss då, jag trodde han skulle börja ta våra händer eller nått, vi som stod vid kanten, när han är några meter ifrån oss så inser jag att han faktiskt springer rakt fram till oss. Sen sjöng vi hela första refrängen tillsammans, han, jag & Baloo. Det var öhm, spontant? Han ser helt hysterisk ut när han står där typ tjugo centimeter från ens ansikte och skriker: HÖÖÖÖÖGRE! KOM IGEN HÖÖÖÖÖÖÖÖÖGRE!
Well efter det så sprang han bara tillbaks upp på scenen och röjde järnet. Jag och Baloo fattade dock inte riktigt vad som hade hänt. Ofta han ens skulle se att det var VI på det avståndet, och ofta han får för sig att springa bort till dom som står i det gröna för att vi ska sjunga? Det är ju en sak när han gör så när det är hans gig liksom, men på Diggiloo...... 
Ja jag tycker om honom massor i alla fall :) <3


Resten av showen var såklart också grym, precis som förra gången. Fast denna gången såg jag bättre och så var det fint väder, GILLAS. Jaja, Sofie hade sen gissat på att det skulle ta MAX en halvtimme att rusa till tåget, mindre tid för mig och Baloo eftersom vi går betydligt fortare än henne. Så direkt efter Feelgood har vi exakt en halvtimme på oss, och vi rusade verkligen. Sprang ut från Diggiloo. Gick så fort mina små ben kunde. Jag har seriöst aldrig haft så ont i mina ben förut, jag har fortfarande ont i vaderna. Och så missade vi tåget med typ tre minuter. Båda våra mobiler höll på att dö så vi vågade knappt använda dom. DESSUTOM så missade vi signeringen. Jag sa det innan att vi missar säkert både tåget och signeringen med vår tur. KUL. Ja när jag var beredd att hoppa på järnvägsspåret och låta mig bli överkörd så fick vi sedan två alternativ. Helena körde hem och vände och så fick vi åka hem med Jannis mamma. TACK. Även om vi inte direkt är vänner så kan jag helt ärligt säga att jag hade gjort samma sak. Om någon hade suttit fast utanför kristianstad och jag var på samma ställe och skulle på samma håll så är det faktiskt ytterst få människor som jag hade lämnat kvar där. Faktiskt. Så tack.

Anyway, vi kom hem till Malmö, jag stupade i säng (eller på madrassen) och där sov jag skönt. Baloo skulle upp tidigt, jag vaknade av hennes alarm, slog upp henne som hon sa att jag skulle göra, sen somnade jag om och sov nästan två timmar till haha najs. Tog sen tåget till Kristianstad, åkte till Åhus för att hämta tvillingarnas tält, gick hem till Lisa där skulle hämta twilightboken, men jag fick frukost så jag stannade. Vi kollade på film och så, sen åkte jag hem, duschade av mig, tog bilen och körde tillbaks till Lisa där några skulle ses på kvällen. Jag och Lisa hade först en läs-eftermiddag. Jag satt med Twilight och hon med någon annan roman. Vi tänkte baka något snabbt, gjorde chokladbollar och det tog på allvar max fem minuter, hahaha. Käkade, läste, sen kom Angelica. Hon satte sig i soffan med några Kalle Anka-tidningar HAHAHAHAHAHA. Roligast var när jag tappade sidan jag läste på, så jag ba: "NEEEEEEEEJ!" Båda två hoppa till och ba: "VAD HÄNDER??" jag: "JAG TAPPADE SIDAN!!!!" 
ah jag var fast i boken ett tag. Lite mer folk kom, vi drog till glassbåten, åt glass, tillbaks till Lisa. Spelade kort och hade en trevlig kväll.

På hemvägen körde jag och Sofia åt samma håll så vi körde följe haha, det kom en jävla räv på vägen och Sofia ringde mig i panik och typ skrek om det. Sen planerade vi ljud och ljussignalerna vi skulle göra till varandra ifall vi såg fler djur. Dessutom fick vi köra i typ 30-40 hela 70vägen hem till mig. Menmen, inte mosa några djur tack. Det kom en jävla hare också men den sprang undan.
Jag kom hem levande och det gjorde hon också, sen läste jag lite mer innan jag somnade.
Idag åkte jag hem till mamma och här sitter/ligger jag nu.
Det blir till att packa inför dom närmsta dagarna, åka till glassbåten med Johanna och sedan läsa lite mer. Hämta Amanda ikväll ska jag också göra, sen sova. Imorn bär det av till Båstad och en sjukt rolig roadtrip väntas i helgen. Dock med tåg me vafan.

Alla som har läst hela inlägget tycker jag gott kan kommentera och göra något vettigt liksom. Det är jag värd som skriver allt det här? (a)
PUSS / E

I spel och kärlek

Vi kollar på den filmen, helt skum, jag fattar typ ingenting, men jag missade också rätt mycket i början med tanke på att jag duschade & sånt.
Höhö. Efter denna har jag bestämt att vi ska se Heartbreak Girl, tror jag den heter, har inte sett den. Sen funderar jag på att sova. Ska ju som sagt upp lite tidigt imorn, HEHE.
Får bara inte glömma att ladda kameran och ta med laddaren till mobilen så jag kan ladda den på tåget... 
Ja intresseklubben antecknar hejvilt känner jag.
Är klar med min bdb-rensning också, haha.
Ehm. HEJDÅ

Superrensning

Hej gott folk.
Idag roar jag mig med att rensa i min bilddagbok, ta bort aaaalla gamla bilder som inte har nån mening, typ som att jag lagt upp minst en bild på Erik per dag i sisådär ett halvår bara för att skriva att jag saknar honom eller att han är underbar? 
Nej det var sååååå 2007!!! 
HAHA.
Men nej, all sån onödig skit ska bort känner jag.

För övrigt kollar vi på film och har det mysigt här, jag och Johanna. När hon är klar i badrummet ska jag duscha och lite sånt, sen slå på en ny film tänkte jag. Satsar på så lite sömn som möjligt inatt, då blir morgondagen desto roligare? haha
Nejmen palla sova!

Imorn ska jag träffa far Sofie, vi ska fira vår två-årsdag i efterskott typ.
Mys. 
Och så slänger jag in en av alla dom femtielva Erikbilderna som skräpat i min bdb.
/ E

(denna var verkligen en av mina favvobilder på honom... undra varför... )

2 år


Idag är det exakt två år sen jag och världens underbaraste Sofie Jönsson träffades för första gången.
Det var en galet bra dag och just det där mötet har lett till så sjukt mycket bra saker, minnen, vänskap, ja det finns inte ord för vad allt det betyder för mig.
Sofie är och jag hoppas att hon kommer vara länge till, en av mina bästa vänner.
Jag älskar dig Suffpuff <3

För exakt ett år sedan var vi i Göteborg på Lottas allsång och träffade Ola. Han var knäpp och trodde vi var tillsammans när vi sa att det var vår ettårsdag HAHAHA. Minnen som sagt.....

Spontant var det jaaa

Haha, nu tror ni säkert att jag är ute på något roligt äventyr igen va??? 
Fel.
Dagens spontana beslut (eller ja, morgonens) var snarare att somna om och skita i att åka till Halmstad. 
Pallar inte det jävla järnvägsarbetes-skitet i Båstad när det gör att en resa till Halmstad blir FEM(!!!!) timmar lång.
Ohnej.
Vad skulle jag gjort där då?
Jo SMS-SM är där idag och igår så jag tänkte hälsa på och träna lite på deras mobiler så jag ser hur olika de är jämfört med min och mormors med tanke på att jag inte använt dom på tre dagar nu.
Skulle också passat på att träffa Femman Soulis. 
Men naej tyvärr :S

Nu funderar jag på att gå upp och ta mig lite frukost, se hur vädret är, känns faktiskt som det är lite sol! 
Isåfall kanske jag sätter mig ute med alla mobiler vi har och tränar lite höhö, eller läser en tidning eller två.
Är det dåligt väder blir det min favoritsysselsättning: FILM! :D

Jag tänkte hitta på nått sånt där kul i bloggen, nivet många har typ "dagens bild", "dagens outfit" eller musiktips eller nått, så jag tänkte försöka göra en liten blandning. Jag är inte säker på att det kommer komma något varje dag, med tanke på att jag är rätt lat och sällan håller sånt här HA HA, men kanske nån bild då & då liksom. Och så tänkte jag då ha typ "på spotify idag", med tanke på att jag bara lyssnar på Spotify numera så kan ju andra spotifyare få veta vad jag lyssnar på där :)

Så, for the first time ever in my blog..... *trumvirvel*
På spotify idag: I cant stop loving you - Elvis Presley
(Dotter Helle borde verkligen lyssna på den låten....)

Nej nu är det frukost känner jag!
/ E


I
Jag gillar inte att köra bil på natten.
Det är mörkt och äckligt och jobbigt och djuren borde hålla sig borta från vägen!!!!!!!
Bara på vägen hem från Sofia idag, några mil liksom, så var det ett rådjur och två katter. 
HALLÅÅÅ???? 
Och när man har helljuset på är det inte alls det helt ljust, då vill man ha typ dubbelt så mycket ljus ju.
Gah.
Kan bli galen på sånt.
Fast egentligen tycker jag inte det är såå farligt, det bara irriterar mig att jag måste koncentrera mig mycket mer när det är mörkt ute. 

Dagen idag har varit superlugn.
Vaknade sent, kollade på film, duschade, tog det lugnt.
På kvällen drog jag till Sofia där jag mötte tvillingarna. 
Vi kolla på presentationen av Zlatan i barca. Tog ju skitlång tid innan han kom och när han väl gjorde det bytte vi kanal så vi fick byta tillbaks igen ha ha. Bad luck.
Well, det tog ju ett tag, sen gick vi ner och snackade ett sjukt bra tag på altanen, sen kollade vi film, Eva och Adam, haha. Har inte sett den på sjuuukt länge så det var väl lite kul. 
Insåg sen att klockan var dags att åka hem och för typ en halvtimme sen kom jag hem.

Nu ska jag snart sova, ska upp tidigt imorgon tror jag. 
Har lite beslutsångest på om jag ska dra till Halmstad eller inte, får se.
Hare bäst peeps!
/ E

I <3 Twilight

Har precis kollat klart på Twilight och just nu har jag såå god lust att läsa om böckerna igen... Eller nej, vill bara läsa ettan. 
Wah Lisa jag kommer till dig snart! xD

I <3 nattmat

Godnatt.
Jag åt precis spaghetti och köttfärs. 
Galet gott.
Alltid hungrig på natten numera. 
Kan ju bero på den lilla dygnvändningen jag gjort på senare tid he he.

Jag och Johanna kollar på How to lose a guy in 10 days, skitrolig, länge sen jag såg den!
Sen får man kanske sova nån gång, men inte än på några timmar 8)

BULLSHIT!
/ E

The Proposal

Tjaaa
Nu är jag hemma igen!
haha

Dagen har varit chillad.
Kolla på film inatt till typ fyra & var sååå sugen på att blogga där mitt i, men jävla blogg.se ville inte som jag så det blev inget med det. Synd för er, jag var flummig och hade många tankar på gång. 
P.g.a min lite sena läggtid så vakna jag runt ett idag tror jag, åt lite, städade lite på rummet (+ i kanten), åt lite mer, tränade på smsen, hahaha, och ja, vid fyra-tiden körde jag och lämnade Amanda hos en kompis sen drog jag och Johanna till stan för vi skulle på bio.

Köpte lite käk, hämtade ut biljetterna, köpte godis, pratade lite, sen såg vi The Proposal. Blev faktiskt lite besviken. Trodde den skulle vara roligare men aja, så kan det gå. Jag skrattade rätt bra åt vissa delar ändå kan jag säga. Filmen var i alla fall slut vid åtta sen körde vi hem.
Trevligt.

Nu ska jag förmodligen glo på lite mer film eller nått sånt kul. Sen försöka lägga mig lite i tid, höhö.
Ha det bra läsare.
/ E


Så gick det med det där om att vara hemma en hel helg.

Inte bra.
På eftermiddagen fick jag ryck så jag och Amanda åkte till Helsingborg igen.
Jag gick ju till mitt nya hem, SMS-SM-lastbilen och filade på mitt rekord. Idag tog också deltävlingen i Skåne slut och jag gick ut som vinnare. Heja mig, min nya tid gör också att jag just nu ligger tvåa i hela Sverige. Me like!
Jag har vunnit en mobil tankad med 1000 spänn att ringa för och så ska jag & en vän (Jénsan) få åka till Stockholm där jag ska vara med i finalen, hej hopp vilket liv man lever.
(Känner att tävlingarna jag vinner verkligen är såååå coola, vara Idolnörd och smsa snabbt? Men dom tar mig till Stockholm så det är lugnt!)

På Helsingborgsfestivalen kollade också jag och Amanda på Melody Club. Har inte sett dom sen 2007 (första och enda gången jag sett dom innan idag) och jag blev lite besviken. Tråkig publik, nya plattan är sämre så det var inte alls samma feeling. Men Palace Station är en sju helvetes bra låt, så det så!
Efteråt tog jag en glass, sen tog vi tåget till Kristianstad där bilen väntade, så körde vi till Statoil där vi köpte chips och nu är vi hemma.

Vi ska göra tacos (Amanda och Johanna är reda i full gång och är snart klara... 8) ), äta och glo på film och ha en fett mysig kväll/natt, mina systrar och jag :D 
Gilla.

Hoppas ni har det bra kära vänner.
Vi ses ute i landet!
/ E


Hemma for once

Godermorgon.
Ja jag vet, klockan är två, men det var också bara en timme sen jag vaknade. Skönt!
För en gångs skull, seriöst säkert bara andra gången den här sommaren, så ska jag vara hemma både lördagen och söndagen på en och samma helg. Wow. 

Saken är den att mamma är på semester med Peter över helgen, fre-sön, så vi är själva i stugan, jag, Amanda och Johanna. Vi har nu varit duktiga och diskat efter oss och snart ska vi nog göra lite mat. Jag och Johanna skulle gått på bio ikväll men biljetterna var slut så vi ska gå imorgon istället. 
Ikväll kör vi nog ett Harry Potter-marathon. Skönt med lite kvalitetstid med min fina lillasyster. Vi bråkar rätt mycket och är inte alltid allt för vänliga mot varandra. Men vid såna här tillfällen när vi är själva brukar vi ha grymt kul tillsammans. 
Amanda ska till Helsingborg så henne ska jag köra och lämna på stationen om några timmar. 

Hm. 
Händer inget speciellt känner jag. 
Men det är så galet skönt att bara chilla att ja, jag hade kunnat sova i en jävla massa timmar till kan jag säga.
Jag ska nog avrunda och återkomma när det händer något mer spännande.
/ E

Funderingar sådär under natten

Borde jag sova?
Ska jag se en film?
Är jag sugen på o'boy?
Varför lyfter jag på benet, alltså upp med knät när jag nyser och går samtidigt?
Vad var det egentligen som fick mig att nysa?
Hur trött är jag på en skala?
Kommer mobilen ladda ur idag eller imorgon?
När ska min hosta lägga av?
Hur trött är jag egentligen, typ?
Varför släckte jag inte lampan i köket förut?
Ska jag väcka Johanna så att jag kan få sova i min säng?
HUR STÖRD FÅR MAN BLI?


Ni pratar med Skånes än så länge snabbaste sms:are

Hej vänner.
Idag blev det ytterligare ett besök i Helsingborg. Jag drog med mig min kära vän Sara Rasmusson. Vi träffa Sofie och sen begav vi oss runt på Helsingborgsfestivalen. Jag hälsade på Evelina och dom andra Comviqarna som meddelade mig att jag fortfarande leder Skånes deltävling. Jag kände att jag nog ville bättra på min tid så det gjorde jag. En massa smsande och än så länge är jag ohotad. Hoho. Kolla in bilderna och det som står om mig i deras blogg: http://www.comviq.se/event_smssm.html

Vi hade galet roligt. Det regnade massor och mja. Vad ska man säga? När vi käkade på Max (som jag NU upptäckt är galet mycket godare än donken tyvärr :S:S:S) så råka jag kalla Sofie för Jénny eftersom jag smsade med Jénny, så det fick jag lite skit för haha. Mja jag minns inte men vi flummade söönder och samman i alla fall. Så kan det gå när man är med mig :) hihi

Min lillasyster bjöd nyss på underbar pasta och köttfärs och ikväll ska vi nog se på lite film och ha det mysigt när vi har stugan för oss själva. Jag känner mig lite manad att hjälpa till med disken också hehe.
Vi hörs peeps.
/ E


Helsingborgsfestivalen är igång

Hej vänner!
Idag är det... torsdag om jag inte minns fel, och idag åkte jag till Helsingborg. Jag och Amanda åkte dit och på knutan mötte jag Jénsan a.k.a världens bästa vän!! <3
Vi knallade runt lite, träffade mina marknadsgubbar, tävlade i sms-sm och just nu leder jag deltävlingen i Helsingborg. Får väl se hur det slutar, vore kul med stockholmsresa och mobil ju!

Idag bestämde sig också min plånbok för att det inte blir något Skara i helgen. Hade haft pengarna men kände att jag behövde spara dom så att det inte blir så knappt resten av sommarn med planerna som kommer då. Tyvärr. Och när jag ändå skriver om detta, så känner jag ett visst behov av att försvara mina sommaraktiviteter lite. Så fort jag säger att jag ska åka iväg på konserter och ja, när jag berättar om mina spontaniteter kring det så får jag ofta höra att jag är galen och att jag borde spara mina pengar och en massa blablabla. Men om ni hade varit nyblivna studenter som inför hösten är arbetslösa och bara reserver på de kurser ni vill läsa, och känner att framtiden är rätt osäker, hade inte ni också viljat ha så kul som möjligt och tänka på annat när ni har chansen? Jo precis. 
Jag känner att jag precis klarat av tre jobbiga gymnasieår och har ingen aning om hur min höst kommer se ut. Jag vill njuta av ledigheten och känner jag för att åka till Stockholm på sommarkrysset och allt klaffar, då gör jag det. Vill jag åka till Trollhättan för att det löser sig sådär perfekt, då gör jag ju det. Jag vill unna mg nöjena och lyckan av att vara ledig i en månad till, innan jag behöver tänka på livet som väntar mig. Jag hoppas ni förstår det vänner. 
Jag gör inte allt jag gör av ren galenskap, jag gör det för att jag känner att det är det jag vill göra just nu. 

Och precis där tog förklaringen slut. Imorn blir det Helsingborg igen, ska se ifall jag kan bättra på min sms-tid och så ska jag kolla in festivalen igen med lite andra vänner. Klart det hade varit döroligt att åka till Uddevalla och Sandra. Men nej :(
Ta hand om er!
/ E


Är jag bra eller är jag bra?

Idag var jag på marknad, igen. Maria magdalena denna gången i Åhus. Jag lyckades komma därifrån utan att köpa ett enda par solglasögon!!! :O 
Dock kanske vi inte ska säga något om armbanden och väskorna då... 
Det var riktigt mysigt. Körde dit med mormor, Amanda och Johanna. Vi fikade och hade det trevligt. Jag träffade mina gubbar igen, fick rabatt igen, gillas! (y) Gud vad jag känner att Sofie den skolskadade förmodligen hade viljat säga något om all rabatt dom ger mig hahaha.
Vi kom hem för typ en timme sen, fett skönt att bara sitta hemma lite faktiskt. Var ett bra tag sen! När jag är hemma så handlar det typ bara om att packa eller sova ut eller förbereda mig inför något nytt, så ja, riktigt skönt att få en night off så att säga.

Igår var jag på bio med Patricia och Sara. Vi såg nya Harry Potter. Vissa grejer hade dom tagit från sjuan, vissa grejer hade dom gjort om och lagt till och en jävla massa hade dom bara tagit bort jämfört med boken. Men jag tyckte ändå filmen var helt okej! Om man ska se det till filmserien och liksom strunta i böckerna, så var den bra. Roligaste nånsin, som jag garvade sönder åt när jag såg trailern också, är ju lätt när Hermione säger: "she only likes ju because she thinks you're the chosen one!" Harry: "But I AM the chosen one!" med vääärsta tonfallet. Jag DÖÖÖÖR. Så ja, den blev helt klart godkänd. Dock så är det svinigt svårt att bortse från allt man missar om man bara ser filmerna och inte läser böckerna....

Det störiga var att när vi bestämde oss för att gå så var de inte tillräckligt många biljetter kvar för att man skulle kunna reservera, så vi tänkte va snabba in på bion och köpa direkt, men såklart var dom slut när vi kom dit. Så vi fick vänta på den sena visningen, vi hade nästan 4 timmars dötid att slå igen och typ alla affärer och så stängde. Vi hann inom Bikbok i alla fall så jag råkade köpa en rosa hoodie, like it! Sedan körde vi en runda hemom pappa och roade oss tills bion började. Sen fick jag köra en fet runda mitt i natten för att lämna Sara i Tollarp och sen hem till min mamma, säkert tio mils körning där. JIPPI. Jag var hemma nån gång runt tjugo över ett I think. Kul.

Nej nu ska jag sluta klaga. Har lite ont i huvudet av att jag hostar rätt mycket för tillfället. Och så är jag lite hungrig.
Vi ses bitches!
/ E


"En till troll... Haha ett troll! Det är du det!"

Känner att busschaufförens humor var på samma nivå som min jao.

Hej vänner.
Nu är jag hemma efter ännu en seg tågresa. Fy fan vad jag uppskattade bussen alltså, den var i tid, skön att åka och ja, inget krångel liksom. Tågtrafiken däremot kan ta sig i häcken. 
Anyway. I lördagskväll blev det lite spontanplanerat att jag skulle till Trollhättan på söndagen. Inte mig emot nej.
Så jag tog 20.52-tåget till Jénny och hon hämtade mig, sen tankade hon för första gången. Duktig. Jag sov där. Tjabba lite med Kenny om att han faktiskt får dela med sig lite mer av min bästa vän nu, hahaha, ja sen sov vi efter min oerhört smarta kommentar "det var ju kul så länge det var roligt!" Ja jag kände att alla var med på den...

Upp med tuppen efter att jag drömde att jag missat tåget, sen tog jag 8-tåget från Teckomatorp, 9-bussen från Helsingborg med byte runt 12 i Göteborg och var framme i Trollhättan runt 13. Yeah. Väl där lite käk innan jag mötte upp fröken Palmersjö med päron och Erica. Gick ner till scenen och tog platser. Sen gick vi runt och tittade på massa stånd som Sandra sa. Råkade bli två par solbrillor och en lyxshake. Fast shaken var ju på Max då, (förlåt donken <3). Känner att dagen var härlig och flummig. Malin kom också. Jag pratade med Helle i tele tills min phonis dog. R.I.P tegelstenen. (No need to worry, han återuppstod med hjälp av en laddare och lite el...)

Jamen jag bara svamlar ju. Något roligt var ju dock Sandras "Åh herre gud!" "Hej, Niklas heter jag!" och när Sandra slängde sitt choklad i soptunnan, ha ha. (Nu hör jag för övrigt något som piper, antingen är det en bomb nånstans i stugan eller så har jag fått tinnitus?? :S)
Jajaaa, allt var kul. Killarna soundcheckade lite snabbt och vid halv tio drog allt igång. Symfoniorkestern var bra, speciellt att dom spela Pirates of the Caribbean. Sen E.M.D dårå. 8 små fjantlåtar men bra vare! Älska Break the silence, resan var värd bara för den låten asså! :O Nja men de va stämning, eller ja, vi fixa stämningen i alla fall! höhö.
Efteråt skrapa jag upp mitt knä lite och så hade vi feeetast tajming. Gud insåg väl att jag faktiskt förtjänar lite tur då och då så vi ramla rätt på en promenerande Stefan. Verka som att killarna var lite självmordbenägna, klättra upp på en kulle och såg helt klart beredda ut att hoppa. Vi gjorde oss beredda att sjunga med "Baby goodbyyeee....." höhö. Men nä så kul skulle vi inte ha det nej. Störigast var som vanligt Danny som totalt pajade mitt och Eriks samtal -.-. Hoppar fram och sträcker ut handen: "Men heeeej, trevligt att träffas!" NEJ det var det fan inte. Glädjedödare. Anonymast var som vanligt Matte som jag av någon anledning inte ens hälsade på och sötast var som han oftast är Erik. "Amen jag har ju sett diiig!" Hjärtat. Sen kan vi ju snart sluta skämta om mitt humör säger jag. Menmen, kände oss lagom nöjda medan vi fick promenera kors och tvärs över Trollhättans gator för att leta rätt på Malin och Erica igen. Hittade bilen som tydligen var guldig och åkte mot Uddevalla där vi körde på fyrkant i Sandras rum, hoho. 

På måndag morgon väcker Lova oss genom att ringa Erica. Någon timme senare satt jag på tåget hemåt. Fem tåg och en buss senare var jag också hemma. Vad fan är oddsen för att de ska va TVÅ arbetsprojekt på järnvägen där jag ska åka? Och vad fan är oddsen att båda dessa ska påverka min resa? Tydligen sug med tanke på att min resa blev ca två timmar längre. Åkte till Lund där jag mötte upp mina skånetöser, hämta ut biljetter och sedan begav jag mig hemåt. Kom hem.. 8 timmar efter att jag åkt från Uddevalla, ca. Myyyysigt värre. 
Men nu ska jag lyssna på lite grym musik och vara allmänt glad. Allting känns mycket bättre då.
Skepp o'hoj!
/ E


Break the silence

Älskar låten fan. Underbar. Duktig kille.

För övrigt är jag pigg och vaken nu. Godmorgon!
Njae, vaknade kanske för en timme sen eller två, eller tre, vem räknar?
Vi kollade på Rosa Pantern och åt chips förut. Mysigt säger jag!

Har jag sagt att jag hatar tågtider förresten? 
Jag vill så satans mycket till Trollhättan imorgon, men det går inte att ta sig hem där efter, p.g.a att de inte går fler tåg och bussar och skit, vilket betyder att man behöver sovplats, och har lilla Emma någon att sova hos? Neeeej såklart inte. Hade jag haft någon med mig hade jag dygnat så vi får väl hålla tummisarna på att Emmy är hemma så vi kan göra de, annars vet jag fan inte hur jag ska göra. Blir galen på sån skit.

Wellwell. Lördag idag då alltså? Eller?
Känner att jag inte riktigt har koll på dagarna just nu. 
Det är så det är med sommaren, och jag gillar det!
Nu ska jag i alla fall lyssna vidare på bra musik och kanske gräva ner mig under täcket och sova lite igen. Det hade varit skönt.
Annars inget planerat idag. Härligt med lite ledigt.
Ta hand om er vänner, vi hörs!
Puss / E

Spontanitet is the shit jao

Hej alla glada!
Nu har jag ca 10 minuter på mig att krafsa ihop ett litet inlägg innan jag ska köra till kyrkan och hämta upp lillasyster där hon har sommarens mest chillade jobb som guide. Avis eh ja.
Tänkte snabbt dra min vecka dårå.
Måndags fick jag sova ut, skönt som fan kan jag be att få tala om!
På kvällen attackerade dock Sofia mig på msn och så planerades det in att vi skulle på beachhandbollen dagen efter. Efter att ha försovit mig, missat bussen och trott att det var min födelsedag så var jag i alla fall i Åhus i tisdags. Vi myste fett i solen, Sofia var i himlen (bokstavligt talat, där var ett stimorol-tält och hon är tuggummiberoende). Jag var lite i himlen också med tanke på solbrilletältet vafan, så ja, råkade bli ett par nya.
Vi kollade på massa matcher, jag fick snygg bränna i fejjan efter solbrillorna och sååå, ja vad hände? Vi åkte hem till mig, packade om lite, snodde bilen, körde och handlade lite allt möjligt, sen hem till Sofia.
Vi färgade mitt hår, kollade på film, käkade gott och hade det allmänt mysigt. Samtidigt planerade vi lite spontant in att köra till Kiviks marknad dagen efter.

I onsdags bar det då av. Ca två timmar senare än vi hade tänkt köra var vi på vägen. Fet tajming med musiken har jag haft alla dagarna. Klockrenast var när vi var på beachhandbollen i tisdags: "Och här kommer en låt för er Olafans som är här är i Åhus idag!" Jag: "Åh dom vet att jag är här!" Så spela dom Natalie, innan hade dom dessutom spelat Sky's the limit och lite senare kom Feelgood. Tokyo spela dom också minsann. Och när vi då körde till Kivik kom Youngblood OCH Feelgood och på hemresan kom Youngblood igen, OH JA!

Jaja, onsdag. Vi kom till Kivik. Knallade runt på marknaden, köpte t-shirt, solbrillor..... tänker inte säga hur många, då får jag väl stryk, armband efter fet beslutsångest. Gubbarna va sjyssta i alla fall! Och nu inser jag att jag inte hinner skriva hela inlägget innan jag kör, så nu pausar vi här -- PAUS.

Så, nu är jag tillbaks! Hmm ja hur ska man beskriva dagarna?? Efter Kivik så körde vi hemåt, så fick Sofia för sig att vi skulle dra till beachhandbollen igen, så vi åkte dit. Vi tänkte parkera hos Angelica så vi skulle slippa betala. Så drog vi med henne också. Fett trevlig kväll må jag säga!! 
När jag provade mitt armband igen, så insåg jag att jag hade fått fel storlek på kedjan, och eftersom gubbarna sa att dom skulle va på Sjöbo marknad dagarna efter, så börja jag planera när jag kom hem mitt i natten att dra dit för att se ifall jag fick byta.

Igår drog jag då med mig Sofie till Sjöbo. Vi skulle på gubbjakt ju, HA HA. Ja det var trevligt, vi träffade gubbarna, jag fick byta kedjan, köpte fler länkar till armbandet, fick rabatt, några fler solbrillor.... lite godis, lite mat, jämnade ut min solbränna i fejjan genom att gå utan brillor i hela två dagar!!! Galet så jobbigt det var... Menmen. Ja Sjöbo var najs i alla fall. 
På kvällen igår skulle Patricia ha fest men jag visste inte ifall jag skulle hinna eller palla dra dit i med jag drog till Sjöbo. På tåget hem bestämde jag mig i alla fall för att åka, så direkt när jag kom till stan körde jag till Gärds Köpinge, helt ofixad och ofräsch efter två dagar på marknad, menmen. Hittade hem till Patricia, träffa lite folk där och hade en lagom trevlig kväll. Var rätt seg och så men det fick väl funka, hahaha. 
Kom hem och var i säng runt typ ett. Sen fick jag äntligen soooova!

Idag ska vi hem till mamma, eller ja ikväll, så jag packar. Just nu försöker jag klura ut hur jag ska få med mig 14 par solbrillor utan att repa dom eller skada dom... Har bara fodral till två par liksom, så jag funderar på plastpåsar till varje par och sen lägga alla i en skokartong, min andra kartong är nog för liten nu... Hm. Ja det kan funka känner jag! Vi får väl se hur det slutar. Tur att jag inte har alla paren här känner jag.. 
Och precis nu ska jag avsluta det här oerhört intressanta inlägget. Kul med uppdatering va!
PUSS / E


<3


Spontant ska de va!

Hej alla glada :)
Nu sitter jag på ett veolia transport-tåg påväg hem till Skåune. (tåget är för övrigt fett mycket bekvämare än jag hade väntat mig!!!) Med detta tåget tar det typ... 5-6 timmar att komma hem men ja, vem klagar när det är billigare? Precis.

Saken är den.... att när jag kom hem i torsdagskväll, så blev det sjukt spontant inplanerat att jag skulle åka upp till Monika och Stockholm och Sommarkrysset. Så under torsdagsnatten fixades allt och på fredagmorgon satt jag på tåget påväg till huvudstaden. Kom hem till Monika efter några om och men, och jaaaa, vi var SJUUUUKT flummiga. Jag hade som vanligt sovit alldeles för lite.. skyller på det HAHA. Lider med stackars Adam dock som råkade få en liten attack på facebook... Dessutom ska Monika få honom i säng?? HAHAHA.
Först var det när Monika såg att hon hade en bild på Zac Efron uppe, så hon ba: "Åh där är Zac Efron!" Det är bara det att på samma vägg finns fönstret, så när hon pekade såg det ut som att hon lika gärna peka utåt, typ som att en granne går förbi och man ba: "Åh där är han!" typ så, vilket fick mig att skratta... liiiiite......

Det roligaste var nog ändå när Monika skulle laga mat (hej jag har inte alls berättat den här historian för aaaaalla vid det här laget....) Nej men seriöst, dom flesta vet att jag säger sär väldigt ofta till allt och alla. Och när vi då skulle göra mat så var jag jättetrött och seg, inte alls flummig längre, så stod Monika och läste på NORSKA på rispaketen och jag trodde seriöst hon var dum i huvudet som inte letade upp den svenska texten, så jag gick dit, hittade den och sa: "Det står ju på svenska där ditt jävla sär!" Först reagerade hon inte, sen ryckte hon till, började backa och såg samtidigt helt förtvivlad ut: "Men..... Men.... Kallade du mig just SÄR???"
Hennes reaktion var så rolig att jag hamnade på golvet där jag satt och skrattade resten av matlagningen typ....
Vi hade extremt roligt i alla fall, men sen somna jag redan vid elva, för jag var som sagt TRÖTT.

Dagen efter skulle vi upp vid sex tänkte vi, jag vaknar av Monikas alarm och hör henne sen: "alltså Emma... klockan är SJU." Jag:"vaaaaaaaa?" *extremt seg* oups. Missade alltså första alarmet, smidigt, hahaha.
vi gjorde oss iordning och så, och när vi satt och åt frukost så pratade vi, HAHA. Då kom hennes pappa in och sa att vi väckt honom med att vi prata, jag hade inte träffat honom förut för han kom hem mitt i natten när vi sov, så Monika presenterade oss, då säger han: "Hej Emma.... Du pratar väldigt mycket!!!" bra första intryck?

Jaja. Vi drog till grönan dårå. Nivet hur det funkar, köar lite, flummar lite, sjuk rusning till scenen måste jag säga. Fick bra platser. Träffa folk och jaa, vad gjorde vi mer? Satt mest och tog det lugnt, chilla ett räääätt bra tag. Sen börja ju alla repen. Johan och bandet repade vid två, det var kul. Efteråt gick vi runt lite, sen träffa vi på Mats, Adam, Simon och Steve. Hälsade lite snabbt, Monika bad om ursäkt och sa att allt var mitt fel för att jag är STÖRD????? Men det tyckte han var lugnt trots allt. Så jävla säääärigt allt var. Jaja. vad gjorde vi meer? Vi tog det väldigt lugnt. E.M.D repade och så sist av alla, sen genrep och massa shit, vi åt sockervadd, träffa på bandet igen och vinkade lite. Jag har seriöst glömt typ hela dagen? Men det mesta var väl kul vad jag minns haha. Speciellt stunden innan sändning med Monika, gud vilket flum. Hon skrev en låt om mig som inte var så snäll :(
Så började det ju då, fick ett antal sms om att vi syntes, jippi. haha. Det var ruuuligt. Efteråt fick jag en blomma av Adam som var på bra humör, haha, och sen hamna vi vid scenen då där alla kom ner. E.M.D kom. Erik är Erik vilket jag dampar lite på, men det är väl bara att tacka och ta emot I guess. 
Och seeen sist var ju såklart bäst. Vi gick bak, skulle se om vi träffa Mats. Så skulle Monika fråga dom som var där ifall dom sett Mats åka samtidigt som en taxi börjar köra iväg.
Monika: "Har ni sett ifall Mats åkt?"
Jag: *tittar in i taxin, ser hur Mats ser oss och börjar vinka, jag nickar mot Monika* "aaaaaaaah"

Sen skratta jag helt galet länge åt det. Konstigt eller?

Sen fick jag helpanik, glömde min plånbok i Linneas väska men allt löste sig. Vi kom hem, var LITE flummiga sådär på kvälls/nattkvisten. Faktiskt lätt hänt, haha och så fick jag äntligen ge igen lite på Monika och hennes skitsnack :)
------

Nu fortsäter jag här då, slutade där uppe på tåget? HAHA
Jag är i alla fall hemma och har varit i typ en timme. Härligt värre. Helgen i Stockholm var sjukt rolig och riktigt värd, skönt att komma iväg lite mer!
Bilder finns på fb & bdb, inte för att det är så många men ah!
Hare bäst vafan!
/ E

Vi dansar på rätt bra

Hej läsare.
Idag var jag inne i stan. Det var skoj. (9/7)
Saken var den att det blev lunch med twinnisarna och Sara i Kina. Gott som vanligt. Sedan en prommis ner till tivoliparken, tillbaks till stan efter ett tag och så träffa vi då wildkidsen, alltså Sofie och Martina inne på Lindex när jag köpte underdel till min nya bikini. Vi knallade in på stadium och Emma råkade få med sig ett par skor. Oups.
Roligast var när Stoffe snodde mina brillor, jag panikade direkt jö så Jeppe skratta sönder. När jag sedan påpekade att brillorna är det viktigaste i mitt liv efter mitt läppsyl sååå, ska vi nog inte säga något om deras reaktion, HA HA.

Jaja. Vi köpte glass och hade vääldigt kul. Sen gick vi till parken och upptäckte att grabbarna redan var där. Snackade lite med Blondie-vakt som tydligen heter Henrik. Vi hittade Palm, eller ja, jag hade en gren, som Martina så fyndigt döpte till Palm. Nej jag skrattade inte alls eller så. Roligast var kanske när Henrik sa att dom nog inte skulle soundchecka:
Jag: *börjar skälla rätt ut i luften på att dom visst måste ha soundcheck och blablabla*
Sofie. "Men du dom är på scenen nu!"
Jag: *vänder mig om* "OOOOOOOOJ!"

Jaha. Efter soundcheck som var trevligt, "hej kan ni spela sky's the limit?" HAHAHA, så gick vi ut där jag stod på en sten. Killarna drog förbi och Mats skrattade åt Palm, fattade inte grejen liksom. Sedan gick vi för att köpa pizza, på vägen tillbaka flummade vi en deeeel. Sen parkerade vi oss utanför backstage på en gräsplätt för att äta. Då kommer killarna igen, Mats hinner bara hälsa innan jag knäcker mig totalt, haha, inte alls det vi flummat om, nejnej. Jaja, vi käkade klart och drack cola och lyssnade på sky's the limit och flummade lite meeer, innan vi... ja vad fan gjorde vi sen? HA.

Hmm vi letade upp toalett och så justdet. Sen gick vi tillbaks och det var nästan dags för gig. Vi skulle inte gå in dock för förköpet låg på 150 och entré på 200 och nej det kände vi inte. När vi sen stod där utanför, en kvart innan så insåg vi att faaaaan vad skoj det hade varit att gå in. Med lite övertalning och så får jag då kuuuuta till banken, ta ut 600 spänn och sen kubba järnet tillbaka, betala för tre av oss och så var vi inne två minuter innan det var dags. 

Vi kände att nu skulle vi göra det värt pengarna. Så vi stod en bit bak och röjde järnet! Palm var med vilket vissa skrattade åt ja. Kan lätt säga att det blev värt också. Galet bra faktiskt. Gillar Johans gig, believe it or not. Fet stämning äre i alla fall!
Efteråt hitta Liv och Joanna oss, träffa Henrik igen (vakten då), det var scary. Adam kom förbi, även Simon: "Vad skrattar ni åt?" Det visste vi väl knappt själva kan jag säga.

Vi gick ut och jag satte mig på stenen, var helt död, vet inte varför. Hej humörsvängningar. Sofie skulle muntra upp mig - FAIL. Efter ännu en liten längre stund kom Mats, Adam och Steve. Trevligt värre, vi promenerade mot bilen och hotellet och ska vi säga att Mats har svårigheter med att avsluta samtalet? HAHAHAHAHA. "Meeeeen SOM SAGT........"
Ja det var lite flummigt där. Vi kom fram till att jag är lättroad, jag hävdar dock fortfarande att han är mer lättroad än jag, sådetså! Roligast där var nog i och för sig Sofie:
"Asså Adam du är inte så kort som du ser ut!"
*Martina hör något HEEEELT annat*
Adam: "VAAAA?"
Sofie: "Jamen asså där i Malmö och det såg du mycket kortare ut!!"
??? Det hela slutade med att Adam och Mats var kära och skulle gifta sig? Säg inte att jag är störd bara 8)

Jao vad gjorde vi efter deeeet? Jag skulle köra därifrån och flickorna skulle på tåget. Pratade lite, flummade lite och sen brummade jag iväg. Utan att köra ihjäl någon eller göra något trafikfarligt över huvud taget. Säger ju det, jag är en säker förare och man behöver inte vara rädd för mig, även om jag har en tendens till att skrämma upp folk (a) HA
Nu sitter jag här och planerar in helgen i Stockholm med Barrrrris, som ska ge mig läppsyl :D:D:D:D:D:D
Well, dagen har varit röjig och galet rolig!
Livet är fan som BÄST när det involverar bra musik och bra vänner! <3 (lite bra väder också visserligen!) (OCH LÄPPSYL!!!!!!!!!!)
/ E


Kristianstad visade var skåpet ska stå!

Jahapp.
Då var det mer Kristianstad på schemat. Gillas (y)
6/7 var det Rix Fm festival här i vår uuunderbara stad(?)
Jag hade en deal med pappa så jag var tvungen att gå upp vid sju för att städa typ halva huset. Sen duschade jag, packade en jävla massa grejer och tog bilen in till city med syster i passagerarsätet.
Vi kom till scenen där det var lite folk, upptäckte att det var lite varmare än beräknat. 
Jag gick och köpte(!!) en klänning för att kunna va lite svalare, gick tillbaks till bilen och bytte om och bytte solbrillor, höhö.
Förmiddagen flöt på med en massa gående, träffade en maaaaaaassa folk. Verkligen jag kände i princip 2/3 av folket som var där på förmiddagen, HA.

Hela Schizofamiljen var samlad bland annat, även om mormor inte kom förrän på kvällen. Helen blev iofs bortadopterad lagom till E.M.D's soundcheck menmen.... Vid två var det första signeringen med eula. Jag fick erbjudandet att köpa sex för 100 spänn av Tommy, HAHA, dock tänkte han inte själv på vad han sa vilket gjorde det hela ännu roligare. Fattar inte varför han alltid envisas med att prata med MIG när jag står i kön, likadant i sthlm, men då ville han att jag skulle göra lumpen.... haha.
Jaja, signeringen var reeulig. Råkade bli några singlar, Therese min var fan dagens!!!!!
Jag & Ola var överens och så skröt han om att min syster hade varit uppe, haha. Fotbolls-emma förklarade lite och han fattade, konstigt och duktigt nog, haha. 

Efteråt var det soundcheck med alla artister, inklusive Ola. Trevligt värre. E.M.D kom lite senare, trevligt värre. Sedan var det signering med dom också, trevligt värre. Får snart ryck, helt ärligt. HA HA. Ja Danny var ju gölle såklart. Gillas (y)
Hmm vad hände sen då? Gick till donken och köpte mat, åt, det började regna, såklart. Helle och jag satt och myste under paraplyet, Baloo också lite grann.

Klockan tickade på och snart var även Jénny och Kenny där. (Visst låter det gulligt??? :) ). Efter ett tag fick vi resa på oss och så träffa vi Sandra. Hmm, ska vi konstatera  att timmen innan gig, samt Ramsells var ett flum-moment? Kanske mest för min del då men jaaao, HA HA. Klickfive på den fan!
Hade sjukt kul med Jenny, Ellen och Sandra på andra sidan också! HAHAHA
Jaja, sen var det då dags, Ramsells, Janet, Kim, Style, Velvet, Ola och E.M.D. Efter Ola trodde jag seriöst jag skulle dö. Det var helt gaaaaaaaaaaalet sån stämning det var! Och sen var det liksom E.M.D OCKSÅ. HUR skulle man orka??? Men det gjorde man, tjihooo!

Efteråt signerade Ola, vi blev V.I.Pade för att Baloos tåg skulle gå så Therese hämtade honom till oss, hoho, han var sötig. Efter deeet så blev det ombyte och shit, missade tydligen dom tre musketörerna vid hotellet menmen. Mötte upp med Sofia och Jasmine sen drog vi på efterfest. Sjukt kass musik, Class brukar ha asbra musik men nejnej, inte idag såklart. Det var dessutom bara en jävla massa konstiga människor där. Det var lite så man skämdes för stan asså, eller ja, rätt mycket. HAHA. Danny är finast, det värmer :) Vi var gaaalet trötta men man får ju hålla humöret uppe. Jag hade kul i alla fall, Jasmine skrattade åt mina moves -.-
Vi hade varit ute och tagit luft och när vi kom ner igen var det i princip tomt på hela stället, då kände vi att även den lilla stämning som fanns hade dragit, så vi drog också. Körde hem, ställde klockan och SOOOOOOOV.
Vaknade vid åtta, startade laptopen och upptäckte att Båstad var skit, så jag valde att så sött somna om och strunta i det, förmodligen veckans bästa beslut.
Och nu orkar jag inte skriva en rad till, för det finns liksom inte ord som kan beskriva så galet kul det var.
HEJDÅ / EDiggiloo

Japp.
I söndags (5/7) var det Diggiloo i Kristianstad, eller ja på Ovesholms slott. Eller ja, i parken där. Haha.

Jag hade inte tänkt gå på det i med det är så satans dyrt. Men med vänner som tjatar så blir det inte som man tänkt sig nej. Den här gången var det min söta vän Erica Bjernalt som tjatade så jag gick med henne och hennes familj. Bestämdes för övrigt typ en vecka innan. Jaja, jag kom till Erica och det regnade. Vi åkte till Ovesholm, skulle ha picknick var det tänkt men med tanke på vädret satt jag och Erica i bilen och käkade. Vi var trötta och sega hahaha. Det var på eftermiddagen och ja, sen var det väl insläpp.

Det spöregnade verkligen konstant. Som tur var hade jag fått låna en regnjacka av Ericas mamma och ett paraply, annars hade jag blivit.... blötare! Haha.
Efter lite köande kom vi in, hittade våra platser på b-sektionen. Jag hittade Baloo och Helena och hälsade och så. Showen var... coooool! Det var riktigt häftigt att se Ola på det här sättet, liksom inövat och ja, med andra låtar och andra människor runt om, det var riktigt fräsigt måste jag säga! 
Efter akt ett gick jag till Baloo där vi diskutera hans dans på Arjas låt, haha, sen kom Therese och snacka lite. Som det kan gå. Jag köpte korv och just det, jag var blöt om mina jeansleggings precis så det såg ut som att jag kissat på mig. Mysigt, njaaa.

Akt två var också bra men lite segare. Ola sjöng I believe I can fly så jag trodde jag skulle dööö. Helt underbart var det!!!! Efter alltihop var det signering. Ola var megasötig. Baloo hade haft en skylt som inte höll sig hel p.g.a regnet, och Ola: "Ja det regnade liiiiite mer än beräknat kanske!!!" 
Så sa vi vad det hade stått på skylten: Vi digg(iloo)ar Ola!
Han och therese knäckte sig sen kom vi fram till att det såklart var Flumemma som var hjärnan bakom det hela, HA. En bild senare sa vi adjö och att vi ses imorgon.
Vi stod där en stund och ja sen fick vi snabba oss innan pappa blev arg med tanke på att han skulle hämta, haha.

Vi dumpade Baloo&Helena i Näsby sen åkte vi hem. Godnatt.trellehulllaaaaa

Tja snyggon.
Saknat mig? eh?
Mjaaaaadå.

Men joho, då tänkte jag berätta om VÄÄÄRLDENS grymmaste, skojjigaste dag in trelllehulla! (skrev den här bloggen dagen efter alltså 4/7)
Jag åkte dit dårå (brukar vara en fördel vafan), åkte direkt från Getinge, upptäckte på tåget att jag och Sandra bajs(k)ungen åkte samma tåg, hihi vilket fniss det blev. Vi hade väla en trevligt tågresa och jag hoppade av i Malmeeu, hon i Lund. Det var stekans varmt och jag kände mig lite grillad. Dessutom  fick jag gaaalet ont i ryggen/axeln/hela mig av alla min packning. AMANDA DET HÄR VA SISTA GÅNGEN DU LÅNAR MIN RULLVÄSKA!!!

Jag kom hem till Baloo runt halv två, dumpade packningen, snacka lite innan jag dog av värme i hennes lilla lägenhet, så nu ska jag begravas. Funderar på den där läskiga kyrkogården i Lund, det hade väl vart mysigt??? Neeeeej, jag åkte ju till trellebåååårg jö. Fy vad jag ljuger, FY EMMA.
Jaja. Jag kom fram (också en fördel), och hittade in på valen där jag kollade skor som inte fanns och så, sen drog jag till tha hamn, lätt att hitta, gillas (y)

Inge folk, kändes chill, & värmen va dödande, kände mig lite barbeque så jag drog tillbaks till valen & köpte mig en bikini så att jag skulle kunna soola lite när jag ändå va där liksom. Köpte iofs bara överdel men de va ju de jag behövde dårå. Kan la köpa underdel nån annan gång? ho. På valen efter allt bikiniletande hittade jag lilla söta Sofie. Vi gick och köpte glass och sen gick vi till donken för att köpa mat, där träffa vi Ellenpellen.

Så jaaa, vi kom tillbaks & åt & sånt, jag soolade lite, sen kom Kurre and the baand, jag ringde Erri så hon fick prata med Jonasen, och sen hade Jénsan också kommit helt plötsligt. Vi gick och köpte bikini till henne också & precis när vi skulle gå till toaletterna så hon skulle kunna byta om så ringer Sandra & säger att pågarna är på scen för soundcheck. Vi kubba tillbaks till hamnen där vi träffa på Matte. Sen gick vi mot scenen, Jénsan bytte om till sin bikini i min tröja, ha ha.
Sedan va det väääääärldens roligaste soundcheck!!! Berodde dock inte på pojkarna utan enbart på oss, haha, knäckte TOTALT!!!! 
"SPRUUUUTA!" 
Det var lite svårt att ta på solkräm där faktiskt.....
Sen kom Erik och söta sig för att få låna mina solbrillor, MINA NYYYA! Jag var galet rädd om dom och ville inte kasta upp på scen men han lata sig, så kasta Jénsan upp, tur för han att han fånga annars jeeevlar. Menmen, kul för honom att han slapp sol i ögonen va. Skulle låtit honom va utan... (6)
Nej men tja, det var som sagt sjukt kul därdå. Jag var galet glass-sugen eftersom vi aldrig hann få vår andra glass, så det fick hela hamnen höra. Sen körde jag & Jénsan lite show, tack publiken!!! 
Och tro det eller ej men jag fånga faktiskt brillorna när han kasta tillbaka, om än med lite ljudeffekt men wiho. 

Sen skulle vi gå för att äntligen köpa glass eller vad vi skulle göra. Så pratade någon om nått, "Ja och INGEN vill se Emma arg!!! Fråga Erik ju!!" "OJ DÄR STÅR HAN!" 
Stackars människor :o

Vi fick glass, och på tillbakavägen skvätte Sofie vatten på mig eftersom jag hade skvätt på henne, saken var bara den att jag var inte beredd, så jag skrek, HÖGT, och HELA uteserveringen kollade på mig, ouuppps..... För min egen skull ska jag nog aldrig mer åka tillbaks till trellehåla. Jahapp, vad gjorde vi mer?
Allmänt flum hela dagen fan, så galet kul, verkligen.
Kul när vi skulle köpte plansch, flum med dom där killarna assåo. 

Giget - GRYYYYYYMT! Hatar pokerface dock. Och hatar vissa andra saker, meeeen sånt är livet. Hatar att jag BRYR mig. Gah. Sluta!!! 
Efteråt var det signering. Fjäskfjäääsk. 
Sedan lite snack med Danny vid signeringen, prata om att jag verkligen HATAR pokerface (2009 sämsta låt typpp!!!)
D: "HAHA, ja så nästa gång får vi säga: Nej nu kan vi tyvärrr inte köra mer för eeeeh..... EMMA vill inte höra!!!!"
Trodde han skulle göra bort sig med namnet men icke, får väl ge honom lite cred för att han alltid är bättre än jag tror(?)
Anyway, tyckte jag lät bra (y)
Erik kom sen där bak också. "Men ryck upp dig!" URSÄÄÄÄKTA!
Gah. Blir galen. Seriöst.
Wellwell, även lite mobbning på Danny för att vi tog körkort före honom, det är skoj det där.

Sen upptäckte vi att vi hade en kvart tills bussen gick, så vi börja kuuuta, sedan medan vi sprang kom jag på: "VAAARFÖR STRESSAR VI?? Det tar typ TVÅ minuter att gå dit juu!" 
Bra Emma. BRA. Galet stolt alltså.
Nämen jao, sen blev det buss. Sofie och jag blev lite seriösa som vi alltid blir.
alkfndsagb<oifnbf<.

Hem till Baloo där jag var uppenbart trött. Hej skrattanfall.
Sen skulle vi sova i bastun (läs: Baloos rum). Gick helt okej, vakna svettig och äcklig som väntat.
Donkenfrulle med Sofie och Jénsan. Göttigt.
Nu sitter jag då på tåget hem från Malmö, där vi sitter fast nånstans efter Lund och väntar på ett jävla tåg att kopplas ihop med så vi kan åka vidare. Jag skulle vart framme om TJUGO minuter. Hej en timme till minst. GAH.
Kanske ska avsluta dårå, ska bli intressant att se när det här inlägget kan publiceras, muha.
PUSS / E

         
Fotbollskillar är snyggast!

Tjaaa
Innan jag berättar om min galet intressanta dag, så måste jag bara säga att: NI SUGER PÅ ATT KOMMENTERA!!!!!!!!
Jag svär, alla som läser detta inlägget, jag kan se hur många det är, det vet ni, ALLA ska kommentera. Minst hälften i alla fall, annars bloggar jag inte på en vecka. Jag kommer skriva en massa utkast & shit, men inte en endaste blogg kommer komma upp igen förrän jag tycker ni förtjänar det, era anonyma jävla läsare. Berätta lite om er själva och varför ni läser min blogg i en kommentar, annars INGET BLOGGANDE. & ni kommer massa roliga grejer, just so you know......

För övrigt har jag haft en skoj dag. 
Chillade på förmiddagen & så, sen kom Fotbollsemma / Soulmate hit. Vi åkte in till stan där jag köpte två nya tröjor. Vi käkade och så sen tog vi bussen till Harplinge där vi kolla fotboll med Suss, fanns några riktigt snygga pågar på plan kan jag säga, hoho.
När jag kom tillbaks igen var jag duktig & dushade och nu ligger jag här. Tjiho.
På tv är det So you think youj can dance så jag ska joina Christina och Sara i deras tittande nuva. 
Ha det bra, och KOMMENTERA.
puss

RSS 2.0