En dag på stan.

Idag skulle jag in till Kristianstad för att träffa Jenny som äntligen skulle komma upp och träffa mig! Jag kunde tyvärr inte ta bilen för den skulle Gunni ha, så jag fick åka med till Fjälkinge kl. 8 när hon skulle dit och sen fick jag roa mig bäst jag ville. Jenny skulle inte komma förrän 10.30 ungefär, så jag kände att jag kunde lika gärna börja gå mot stan istället för att ta bussen och sen bara sitta och glo. Så ja, jag gick, och gick, och gick, och slutade aldrig gå. Gick hela vägen in till stan. Där tjänade jag dom 19 kronorna. Men förlorade känslen i fötterna. Sa jag att jag gick i converse? Ajajaj.

Jag mätte sträckan jag gick med hjälp av alla skyltar längs vägen. När jag kom fram till stan hade jag gått ca 11km eftersom att jag gick ca 2,5km innan denna mätningen började.
Vilade benen lite i Tivoliparken när jag väntade på Jenny.

Dagen var sedan mycket mysig. Vi gick på stan och kikade lite, Sofie kom när vi skulle käka och så blev det åter igen den efterlängtade kinabuffén på Ocean City. När dom sen tog tåget hem mötte jag upp mamma och fick ta över hennes bil för några dagar. GÖTT MOS. Har saknat att ha tillgång till en "egen" bil. Inte för att jag ska köra så överdrivet mycket dom närmsta dagarna, men bara känslan, haha. Jobbade lite också i eftermiddags och sen har jag haft ryck på internet. Det har inte velat funka alls. Men nu funkar det, obviously.

Får nog snart sova tror jag, börjar bli lite pömsig.
Bloggar nog mer imorgon!
- E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0