I will be popular, I will be popular...

Mitt hus fullständigt skriker Melodifestivalen idag. Min 10-åriga lillebror Marcus har varit besatt av Mello nu i flera år (det är lite mitt och mina systrars fel eftersom att vi har uppmuntrat hans musikintresse, däremot är just Mello hans eget val...) och det här är självklart hans favoritdag på året då det är den stora Globen-finalen. Detta resulterar i att vi har lyssnat på de 10 finalbidragen hela morgonen, vilket i sin tur resulterar i att jag har dom allihopa på huvudet, suck.

I alla fall... Igår så åkte jag som sagt till Mikki på eftermiddagen för att bli klippt. Hon skämde bort mig med tvätt, inpackning, klippning och lockning inför kvällen och det blev riktigt bra! Hon är så duktig min fina vän, så om ni har vägarna förbi Hanaskog ska ni definitivt klippa er oss henne! Hon tar inte mer än 280 kronor heller för en klippning vilket är fullt överkomligt! Efter klippningen så åkte vi hem till henne (Malin var också med) där vi åt stek och potatis och sen amerikanska pannkakor till efterrätt som var sjukt goda. Den där Mikaela är bra på mycket hon. Efter att vi hämtat upp Rebecka åkte vi sen till Jesper där det var förfest. Jag var trött och osocial men det var skönt att få lite festfeelings igen faktiskt, även om jag som sagt satt på samma ställe i soffan hela kvällen och inte orkade göra särskilt mycket. En stund innan dom andra skulle dra ut körde jag sen hem och soooov! Så härligt.

Idag blir det till att städa rummet ifall jag får tummarna loss, sen blir det som sagt Mello-tittande ikväll. En helt okej hemma-lördag alltså. Bloggar mer senare!
Peace out!

Innan jag körde till Mikki roade jag mig med att ta reda på hur långt mitt hår faktiskt var. Det var långt, R.I.P håret.


Men fast att hon klippte av flera centimeter märks det inte på längden! Skönt! Blev riktigt nöjd när hon klippte upp det lite också och fixade till luggen! :) Här är det ju dessutom lockigt så det är längre egentligen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0