16.3.2011

Nehej, man kanske skulle ta och blogga lite?
I måndags jobbade jag hela dagen på Nymö, det var trevligt som vanligt. På kvällen åkte jag sen till min bästa vän men var dödstrött så åkte hem efter några timmar såklart. Är dock sjukt stolt för att vi inte köpte några chips på Maxi fast att jag var gaaalet sugen!

Igår var det jobb hela dagen på Trolle. Först städning sen disk och fritids. Det var oväntat roligt faktiskt. Sen var det till att stressa in till stan för att äntligen få träffa Anna igen!!!! Kändes typ overkligt att hon satt där vid vårt bord med oss, hahaha! Solle var tvungen att nypa henne för att vara säker. Ja, hon nöp Anna, hon har inte riktigt fattat det där med att nypa sig själv för att det kan vara en dröm... Hon hävdade dock att hon nöp henne för att kolla så att hon inte bara var en projektion! Haha! Dagens teknik alltså!

Idag hade jag en lugn förmiddag (även om jag vaknade av världens bråk där nere och inte kunde somna om, suck). Jag gjorde frukost i lugn och ro, kollade datorn (kolla USA-bloggen för mer info om det!!!!!) och sen cyklade jag/blåste bort till jobbet. Fritids i några timmar idag också. Som tur var fick jag skjuts hem i alla fall.
Ska nog gotta mig med en bra film ikväll och käka lite chilinötter!
Hörs sen gott folk!
Love.
- E

La in lite rött i håret i söndags också. Älskar att Amanda verkligen lyssnar när man säger: ta inte utväxten för den kommer bli knallröd... Yeaaah...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0