whatdannyduncandoestome.blogg.se ?

Nää, inte riktigt så kanske. Men jag och lite twitterfriends brainstormar förslag på namn till min USA-blogg, och det går ju lite som det går. Som ni kanske ser. Ett annat förslag är mylifeasthestalkerofdannyduncan.blogg.se, checkyesdandantheman.blogg.se, allagainfordannyduncan.blogg.se, dannyduncantakesmehigh.blogg.se... Ja ni ser ju, We The Kings låtar kan vara fruktansvärt användbara ibland!

För övrigt lutar det väl mot något enkelt som emmainthestates, emmagoesamerican, heavencanwait, wellbeadream, storyofemmaslife, partyintheusa, timeofourlives... nej nu hittar jag ju på under tiden jag skriver! Poängen är i alla fall att jag antingen vill ha en passande låttitel som namn eller något annat clever! Inget typ emmasaupairliv eller något sånt vanligt/tråkigt/inte jag! Jag skojar inte när jag säger att jag lagt ner större delen av förmiddagen på detta funderande, menmen. Inom några dagar är bloggfan förhoppningsvis uppe i alla fall så jag kan börja skriva av mig!

Jag gör verkligen inget vettigt idag! Jag som skulle packa upp (ja jag vet att det gått två veckor och att jag borde gjort det för länge sen) och tusen andra saker! 
Hörs kanske senare vänner!

Hur kan jag INTE vilja ha med Danny Duncan i mitt bloggnamn....?!?!?!?! HAHA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0