18.2.2011

Do, dodo, do, do, dododo, do, do, dodo, dododo... Ja jag lyssnar på She takes me high - We The Kings.

Tjabba tjena!
Idag är det fredag minsann, vilket jag inte fattade när jag var på jobbet eftersom att det var första städ-dagen denna veckan i med att jag varit sjuk, så det kändes som tisdag. Det var inte alls roligt att jobba, fick mig att inse att jag nog fortfarande är mer förkyld än vad jag tänker på. Jobbigt att anstränga sig, fick dessutom sån satans huvudvärk av dammsugaren.

När jag kom hem skulle jag bara äta, sen skulle jag packa upp resväskan efter England (hehehe). Men neeejdå, det blev mat till Hans och hennes som gick på Tv4 Film, sen blev det kaffe till The new adventures of old Christine, två Vänner-avsnitt OCH ett avsnitt av O.C innan jag väl pallrade mig upp. Varför måste kanal 5 ha såna bra eftermiddagar att sitta och slötitta till?? Ah well, nu har jag i alla fall packat upp allt från resväskan. En annan dag ska jag ta hand om kaoset i min ena byrå, dammsuga och tvätta. Förhoppningsvis (men troligtvis inte) i helgen.

Igår bestämde jag mig förresten för att usa-bloggen fick bli: www.wellbeadream.webblogg.se, så ta en kik in där sen också är ni bussiga! Ska fixa en snyggare design och så när jag orkar...
Ikväll ska jag inte göra ett skit. Försöka bli frisk kanske.
Trevlig helg gott folk!
- E

Nästan exakt två veckor sen den bilden togs... FÖRSTÅR DET EJ!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0