Nej jag har inte dött.

Jag har bara inget att blogga om. Inspiration tack?
Kan väl meddela att jag har fått någon slags början till en solbränna i alla fall. Efter lite skogspromenader i linne och stekande på en stekhet altan så är jag nu mer latte än marshmallow, och det är väl alltid något.
Påsken har varit fin. Vi hade äggmålning som varje år sen hade vi såklart äggpickning, utställning och äggrullning med våra ägg. Jag vann två av tävlingarna och där också 60 spänn. Alltid något.
I fredags var vi förresten hos Miki. Det var partaj och vi som var nyktra och körde var rätt så sega. Vid 22 fick Miki göra kaffe åt oss för att vi skulle orka köra hem. Som vi gjorde mindre än en timme senare. Men det var trevligt!

Veckan kommer bli allt annat än lugn. Imorgon bär det förmodligen av till Halmstad efter jobbet för att träffa lite vänner och Danis. På onsdag blir det (förhoppningsvis, ifall vädret tillåter) grillning i Tivoliparken med vänner efter en runda på stan efter att Cubus har haft feterea (hittar förhoppningsvis lite sommarkläder). På torsdag ska jag jobba heela eftermiddagen så att jag sen på fredag kan åka till Estocolmo och Annapanna!!!! Ska fira valborg hos henne och sen på måndag ska jag till amerikanska ambassaden för att göra min visumintervju. Busy busy.

Livet rullar på. Idag är det 6 veckor tills jag åker till Obama-land. Tiden går så fort.
Glad påsk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0