Ireland, day three

Onsdagen... Ja, vi tog det lite lugnt på morgonen men vi hade bestämt oss för att stanna i Dublin denna dagen så vi gjorde oss klara för att dra ut på stan. Amanda, Johanna, jag och mamma satte oss på älskade Costa Coffee och åt lite frukost innan vi begav oss ner på Grafton Street igen och sen St Stephens Green Park där vi tog en liten fika som vi hade köpt med oss. Efter det skildes vi åt och Amanda skulle gå och titta på Oscar Wilde's hus. Dock så gick jag, Johanna och mamma på samma håll (eftersom att mamma envisades med att vi skulle gå åt fel håll) så vi kom fram till Merrion Square ungefär 20min före Amanda eftersom att hon hade gått ut i fel ände i parken, haha.

Jaja, det blev en himla massa promenerande så vi fick se lite mer av staden, det var visserligen roligt men vi hade siktet inställt på Henry Street som ligger på andra sidan Liffey (floden). Efter några om och men tog jag, mamma och Johanna oss över Half Penny Bridge och hittade då Henry Street och alla butiker och shopping center som jag och Johanna hade kollat upp. Där lämnade mamma oss för vi ville inte riktigt göra samma saker. Jag och Johanna spenderade minst en timme inne på ett gigantiskt Penneys innan vi tog oss till Jervis (shopping center) för att äta lite mat med Amanda. Det blev BK i brist på annat, haha. Inne på Forever 21 köpte jag sen ett jättefint linne och så kollade vi lite mer tills vi blev trötta på det där ställlet och gick vidare ner på gatan. Vi hade dock fruktansvärt ont i fötterna så vi gick tillbaks till hotellet efter ett tag. Vi köpte lite mat på Tesco och sen började jag och Amanda göra oss iordning för en utekväll medan Johanna gjorde sig redo för sängen.

Den här kvällen orkade vi inte leta upp något annat så vi gick direkt till Gogarty's eftersom att det låg på vår gata. Där grundade vi med en Irish Coffee och sen köpte vi upp mina pengar på öl. "Det är lugnt, jag har pengar!" var mitt argument hela kvällen. Ångrade det lite bittert dagen efter dock. Vi träffade några "roliga" irländare, några störda fransmän och sen snackade vi med sångaren i bandet så länge att vakterna ville slänga ut oss för att dom stängde. ROLIGT VAR DET I ALLA FALL! När vi kom tillbaka till hotellet råkade vi dock väcka Johanna och hon var lite lätt arg på oss kan vi väl säga. Riktigt rolig natt i alla fall!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0