Helvetesdagen är över

Äntligen. Idag cyklade jag alltså till jobbet igenom stormen. Tänkte att jag skulle cykla i skogen för att slippa den värsta blåsten=dålig tanke. Där var det istället lerigt, så frågan är vilket som hade varit värst, leran eller vinden? Anyways, väl på plats var jag idag mat-tant. Hatar bindestrecket däremellan men det ser så fult ut att skriva mattant, haha. Jaja, det gick bra. Ungarna åt, jag åt, sen var det disk och disk och mera disk. Men det fick gå. Hann inte med hela lunchrasten dock för jag diskade lite söligt, sen var jag tvungen att gå till fritids. Passade lite barn där då och vid 17 fick jag äntligen sluta där. Gunni hämtade mig och skjutsade mig vidare till Nymö där jag sen skulle städa (yayyy) och vid 19 hämtade pappa mig så hämtade vi cykeln i Trolle, sen åkte vi hem.
Väl hemma var jag duktig och tränade lite på motionscykeln innan jag tog lite kvällsmat och sen en dusch. Sen så hamnade jag här.

Ska nog läsa lite i en bok om pirater som jag lånade på bibblan (ja, jag är besatt, so what?!) sen ska jag sooova om jag ska orka städa imorgon.
Godnatt!
- E


Älskar att om man googlar pirates kommer det bara upp en massa bilder på Johnny Depp, hehe. Inte undra på att Pirates of the Caribbean är min favoritfilm, har alltid varit fascinerad av pirater! Nu har jag förresten äntligen köpt trilogi-boxen också (älskar HMV!!) så att jag äääntligen har 1:an också på DVD, hade bara den på vhs förut hahahaha.........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0