En aprilkväll i Tivoliparken.

Igår var jag ledig vilket var så galet skönt! Jag roade mig med att... vänta vad gjorde jag? Jag gick på en härlig skogspromenad (ÄLSKAR VÄDRET), jag zumbade lite och tog det lugnt sådär på förmiddagen. Sen fick jag ju duscha av mig lite innan jag begav mig in till stan för att kolla in Cubus rea. Provade shorts men hittade inget så jag begav mig till badet för att simma lite. Härligt. Sen gick jag till Coop för att köpa något att grilla men det var den sämsta affären jag någonsin varit i. Säger bara ICA in my heart. Träffade sen Sofie utanför Cubus så mötte vi Malin och tog en plats i parken (vi satte oss inte på en platta som Solle trodde att jag sa...) Johanna och Solle kom också då.

Vi grillade korv och det gick ju som det gick. Det resulterade i en del sjuka samtal men det är så det ska vara! Sen var det kubb som jag och Sofie vann, wohooo. När alla utom jag började frysa åkte Malin och Johanna hem och vi andra åkte till HoB där vi tog en kaffe som var väldigt god men väldigt söt. Halv tio körde sen jag och Solle för att handla lite på Maxi och seen började det roliga. Vi ställde oss på Ekos busshållplats för att sitta och snacka lite tills hennes buss kom. Jag sa till henne 10 gånger att hon borde gå ut för bussen brukar vara tidig när det är lite trafik. "Nää sist var den här 37 och det ska den vara!" Säger det puckot. "Ja men DEN KAN LIKA GÄRNA VARA TIDIG!" Vi bestämde att hon skulle gå ut ur bilen senast 32 även om det var en jävla kompromiss från min sida. 32 prick ser jag något fyrkantigt komma i backspegeln men man ser ju så dåligt eftersom att det är mörkt VAD det är för något. När det är försent inser jag att det är bussen. Samtalet utspelade sig ungefär såhär.
Jag: "Var inte det där BUSSEN?" *PANIK*
Solle: "VA? NEJ! DEN SKA INTE KOMMA ÄN!"
Jag: "JAG SA JU ATT DEN KAN VARA TIDIG!!! FANFANFANNNN!!! VAD GÖR VI NU???"
Solle: "MEN KÖÖÖÖÖÖÖR!"
Jag: "MEN VAR SKA JAG KÖRA??!?!?! JAG KAN JU INTE JAGA BUSSEN, DET HJÄLPER JU INTE!"
Solle: "BARA KÖÖÖÖÖRRRR!!!"
Jag: "MEN VAR???"
Solle: "KÖÖÖÖÖÖR!"
Jag: "OKEEEEEEJ!"

Sen gasade vi på och som tur var stannade bussen vid nästa hållplats så vi kunde köra om den, och sen var det nära den körde om mig igen men den hann PRECIS se att Solle hoppade ur bilen och skulle med hahaha. Det var kvällens äventyr det. En sjukt trevlig kväll i alla fall, så tack för det kära vänner!
- E

Suddigt och härligt.
Sofie och korven.
Solles teknik för att äta marshmallowsen man fick i kaffet...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0