Oj missade vi en dag där eller?

Känns ju minst sagt så.
Men HEY I'M BACK!

Gårdagen var alldeles för jävlig och jag var på svinigt humör hela dagen. Först var jag faktiskt sjukt motiverad till att plugga och satt med engelskaböckerna och allt. Sen kom pappa hem och var bara allmänt sur och arg = jag blev allmänt trött på allt och sur och så. Sen upptäckte vi då att något inte stod rätt till med vattenledningarna för det kom vatten i hela källaren och badrummet = pappa blev surare och argare = jag blev surare och argare. Jag blev tvingad att hjälpa till med det där då och allt som allt tappade jag helt motivationen till att plugga och hela dagen blev förstörd. Jag är så sjukt irriterad på att jag inte fick nån engelska alls gjord en dag som jag faktiskt var motiverad till att plugga just engelska. Menmen, det var bara till att tacka och ta emot liksom..

På eftermiddagen skaffade jag på Dannys begäran skype, så vi hade videosamtal haha. (Nu pratar jag om killen i USA som är ett fan till b.la. Danny, Ola, Charlotte Perelli m.fl.) Han har seriöst lärt sig sjunga Tusen och en natt PÅ SVENSKA!!! Haha, han spelade den för att reta mig eftersom jag hatar Charlotte Perelli så börja han sjunga med :O Han säger dessutom Ola på skånska eftersom att jag förklarade uttalet för honom på msn för typ ett år sedan hahaa, proud (a)

Dagen idag blir en pluggdag, och sen blir det ju till Viktor ikväll. Najsbajs!
Vad ska alla göra i helgen?
Take care.
/ E

Martina och jag alltså...

Emma:
Hur är det? :)
Martina: 
hahaha fan va skumt detta känns
em, de är bra själv?

blablablabla

Martina:
men seriöst, ville du inget speciellt? :P
Emma:
hahaha nej jag ville bara prata :D
Martina:
hahahah jaha.. se där... vad trevligt :D

Vad säger det om våra vanliga msn-konversationer liksom? HAHA xD

PartyDet cpade fett mycket när man startade och stannade och allt, därför är mer med än som skulle va med. Men såhär ser det ut hos mig nu, lyssnar på grym musik och gosar lite med lillebror.
Kul att jag glömde att jag var bjuden på fest idag och sen inte kunde ta mig dit förresten. SKITKUL. Not. Så fjälkingetjejerna - vi får fan ses snart ändå!!
Viktor ringde också och bjöd mig på en annan fest på fredag, så nu skriver jag det här så jag inte glömmer! Hahahaha, känns bra (y)
Hoppas ni har en trevlig kväll vänner :)
PUSS
/ E

Idiotregel.

Hallå vänner.
Nu tänkte jag avreagera mig lite på den dummaste regeln någonsin. Om man har Swedbank så kan man designa sitt eget bankkort, eller ja man kan få beställa ett nytt bankkort med en egen bild på. (bilden måste dock godkännas först). Detta har jag funderat på att göra ett tag, typ en bild på mig och mina skåningar, eller mig och Ola eller nått. Eftersom att jag för tillfället är inne i en Olarush så hade jag då bestämt mig för en bild på Ola. Så läser jag villkoren för bilden för att den ska bli godkänd och hittar; 

Bilden får inte kränka annans rätt. Bild får därför t e x inte visa varumärken, logotyper, symboler, mönsterskydd, kända personer eller företagsnamn. Bild får inte heller innehålla texter och/eller bokstäver.
Jaha? Det var sjukt korkat formulerat.

För det första: hur definierar man känd? Jag menar JAG är ju känd inom vissa kretsar. Men det lär ju inte den som ska godkänna bilden veta och lär godkänna bilden. Ola är känd, men det är ju skillnad på att vara känd och känd. Han är inte så rikskänd att det räcker att man säger hans namn så vet ALLA vem man menar. Flera gånger när folk frågar vad vi väntar på när vi köar får vi förklara noggrant att Ola blev känd igenom Idol osv. och dom vet ändå inte vem han är. Är han verkligen SÅ känd då?

För det andra: tänk om Ola vill ha en bild på sig själv på sitt bankkort? Ska han inte få ha det då? Hans mamma kanske vill ha en bild på sin son, hans kompis vill ha en bild på sitt gäng, men Ola får inte vara med för han är känd. Man kan säkert överklaga beslutet ifall bilden inte blir godkänd men ändå, ska hans mamma behöva dra med honom in på banken och visa att JO DET ÄR MIN SON DET HÄR liksom? Don't think so.

För det tredje: Vad är det som säger att jag kränker hans rätt för att jag har en bild på honom på mitt bankkort? Det beror ju på vad det är för bild. Jag kan ju kränka någon annans rätt lika väl, jag kan ju ta en bild på vem som helst men så länge det är en vanlig människa så kommer inte bedömaren reagera utan godkänna bilden. Den personen kanske inte ville va med på mitt bankkort men eftersom att banken inte kollar upp medgivanden och så så hade en sådan bild blivit godkänd, medan en bild på Ola förmodligen inte blir godkänd direkt bara för att han är känd, även om han skulle vilja vara med.

För det fjärde: Om den som bedömer bilden inte känner igen Ola och godkänner bilden är det då han definieras som okänd? Trots att de allra flesta människorna i Sverige vet vem han är?

Jag tyckte det var oerhört dåligt formulerat. Som sagt, man kan mycket väl kränka någon annans rätt än bara kändisars. De borde snarare skriva att man inte får använda bilder man inte har tillåtelse att använda. Det står också nånstans i reglerna men där står också att banken inte kollar upp att man faktiskt har ett medgivande från den som är med på bilden. O.E.R.H.Ö.R.T. idiotiskt. Dessutom kanske kändisarna vill kunna vara med på folk bankkort? Så länge det är en bra bild är det väl bara roligt? Jag förstår poängen med att man inte ska ta för givet att alla tycker det är okej att man har vem som helst på kortet, men ändå.
Jag testade i alla fall med en bild på mig och Ola så förhoppningsvis är det nån gammal gubbe utan tv och radio som ska kolla på min bild, annars får jag hitta på nått annat.

Hoppas dagen har varit bra för er mina kära läsare i alla fall, och så tar gärna emot era åsikter på vad banken har att säga om vad man får och inte får göra med bilder på "kända" personer... ;)
PUSS / E


It's time for me to fly, time for me to soar, time for me to open up my heart and knock on heavens door.

Det kan vara en av JB's bästa låtar ever. ÄLSKAR den. Har inte lyssnat så mycket på första albumet förut, men den låten asså..... LOVEITLOVEITLOVEIT.

Här sitter jag helt hyper och typ dansar i sängen så jag tror den går sönder snart... Borde plugga och städa andra halvan av rummet, men det får vänta till lite senare, för just nu har jag inte tid. (Ja jag är ju SÅ upptagen HAHA)
Nämen det blir en chillad dag känner jag. Jessi tog körkort idag så grattis till henne!
För övrigt har jag inget intressant alls att säga.
Glöm inte följa mig på twitter för där uppdaterar jag satan! HÖHÖ
Puss / E


Erkänn förresten att Ola är SVINIGT GALET snygg här???? hehe :)

Dagens

Vid matbordet innan idag pratade vi om att Azzi, den blygaste av hundarna har börjat bli lite kaxig. Hon är väldigt osäker av sig och tar åt sig jättemycket när man skäller på hundarna fast att det är Ozzi och Izza vi skäller på för det är dom som är störiga, så vi brukar alltid låta henne vara inne mer och typ ge henne lite extra för att hon ska fatta att hon inte behöver va så osäker och sånt liksom. I alla fall, på senare tid när hon varit inne mer än dom andra har hon börjat kaxa lite, så hon lyssnar inte alltid när man säger till henne. Hon ignorerar verkligen..
Varav Amanda säger: "hon ba TALK TO THE TASS!"

Jag dog.

När ska min pappa fatta att vår bil är D-Ö-D?

Jag tvingades följa med till Nosaby för att hämta opeln, så skulle jag köra hem den medan pappa körde till biltema för att köpa en ny rem till den, det var det som hade gått sönder. Instruktionerna var typ "Bry dig inte om ifall nån lampa börjar lysa, typ till batteriet eller så, det är inget farligt (uhmm joo pappa det är det...) alls om NÅN av lamporna lyser eller om remmen lossnar igen så den börjar flyga rundor, så länge temperaturen är bra. Du måste hålla koll på temperaturmätarn så inte den stiger, då får du ringa så får jag hämta dig, annars kan du ta dig hem."

Jo det kändes ju extremt tryggt att köra en bil som fungerar SÅÅ bra, och det pappa skulle göra då, var och LAGA skiten??? Fattar han inte att en bil som är SÅ illa ute att den pajar två gånger på en dag (remmen pajade mer medan jag körde hem den) ska SKROTAS? Den skumpar och går fan inte att köra normalt med, jag stoppade upp hela trafiken från stan till Rinkaby när jag körde i 60 på 90vägen liksom, för säkerhets skull. Envisa fan säger jag bara. Han erkände ju till och med att bilen bara fungera tillräckligt bra för att kunna köra hem den. Menmen, så kan det va. På volvon var det tydligen kylaren som hade pajat så det fick pappa fixa förut när Gunni och brorsorna var vid ishallen... Vilken dag asså hahaha.

Så NU ska jag bara ta det lugnt och njuta av kvällen. Det vankas mat snart tror jag, för övrigt... soft.
Ha det bra folks!
/ E


Mognadsnivån för tillfället känns extremt hög.

Tror inte nån behöver en fortsättning på det där faktiskt....


Update

Tyska - check!
Disk - on my way
Rum - .... får hoppas att orken infinner sig till att tag i den där städningen idag...

För övrigt, najs dag!
Jobbigt dock att klockan är halv tre och det redan börjar bli grått och mörkare ute!!!!
Vad har ni för er idag läsare?
/ E


HAHA! Pappa ringde nyss och nu hade volvon OCKSÅ gått sönder på nått sätt... Haha vad har Gunni gjort idag när hon kört? Jag är väldigt nöjd med att inte ha pajat en enda bil på mitt halvår som körkortsinnehavare trots att vi haft två väldigt kassa bilar, och så lyckas Gunni köra ner dom båda två på en dag, haha, starkt jobbat! Haha

Godmorgon Sverige!

Här sitter jag och gör tyska. Känns som det kan vara på tiden med tanke på att den ska lämnas in senast 18.00 IDAG.... Hehe, visst känns det underbart att vara ute i tid...? 8)
Anyway, jag dampar loss på att mitt internet cpar som fan och inte funkar som det ska riktigt, men annars är det väl en fin dag. Bra väder och sånt där och det är mysigt.
Fick reda på att opeln idag gick sönder (FATTAR PAPPA NU ATT HAN BEHÖVER KÖPA EN NY BIL ELLER???) så Gunni fick gå sista biten till jobbet, haha, jag säger då det. Jag är glad att det inte var jag som körde...
Men jag tänkte mest titta in, nu är det tyska som gäller ffs! (tänk att om 2,5 veckor ÄR jag faktiskt I Tyskland!!!! IIH)

Puss på er!
/ E

Monika är ju som hon är..

Kom på att jag glömde berätta en av de roligaste grejerna från i lördags!
Innan insläppet så stod vi och väntade på att vakten skulle säga att Lund fick gå in då, så det var knäpptyst där. Då kommer Monika springade till mig och halvskriker: "EMMA JAG HITTADE EN KILLE SOM PRATAR SKÅNSKA!!! HAN PRATAR JÄTTEFINT!!!" Efteråt inser hon att alla kollar på henne och så börjar vi garva...
Sucksucksuck säger jag bara.

26.10.09

Amen tjenare!
Jag känner att jag inte bloggar alls intensivt för tillfället men det tror jag en del är rätt glada över, kanske lättare att hänga med då.... HAHA, men det är kul att blogga mycket så vi får se...
I alla fall. Idag så gick jag ner typ vid halv tolv, kändes rätt gött, men insåg också direkt att det inte var lönt att äta frukost (iofs tänkte jag inte göra det ändå men i alla fall.) Amanda och jag hittade inget gott till lunch heller så vi bestämde oss för att åka in till stan och äta kinamat så det gjorde vi. Den restaurangen är rätt skum och dom har inte godast buffé men vi åt där ändå för Amanda ville ha deras kycklingspett, haha, jag tog lite från buffén till Amanda också som hon ville ha, hennes kommentar var "ja dom kan ändå inte svenska så dom hade ändå inte kunnat säga till oss!" och det är fan sant för han som serverade valde att helt enkelt att inte säga något alls och Amanda fick fråga henne i kassan tre gånger vad hon sa för hon pratade så otydligt... Haha ja det är då inte lätt.
Anyway, efter lunchen där då så begav vi oss till Ö&B där jag hittade Sverigeflaggor som vi ska ha med oss till Tyskland, en skitfet och varsin liten på pinne som vi kan vifta med.. (jag vet, jag och flaggor asså..)

Efter det så körde vi till Eko där mamma och Johanna stod och sålde korv till Johannas klassresa, väl inne i affären hittade jag Given To Fly för 20 spänn, så jag köpte upp dom sista tre skivorna där, haha, till det priset går det ju fan inte att låta bli. Köpte också brännskivor så jag kan göra min JB-mix jag tänkte ha i bilen (y) Och min trisslott som jag inte vann ett skit på tyvärr, så ja, Stockholm ser inte ljust ut i helgen.... Inne på Eko ringde också pappa "Var är bilen?" "Uhmm.... på Eko med mig.." "Är ni där allihopa eller?" "Jaapp.." "Ja, för jag har ingen nyckel så jag är utelåst." HAHAHA, jag trodde han skulle skälla på att jag tagit bilen utan lov hahaha, så ja, när vi kom hem satt pappa där i sin firmabil, lite lätt utmobbad och utelåst haha. Som det kan gå.

Nu sitter jag här i alla fall och borde VERKLIGEN plugga med tanke på att tyskan ska in i morgon och jag har inte ens kollat på uppgiften, hmhm. Så jag tänkte avrunda här!
Hoppas ni som har lov har det lugnt och skönt och glöm inte kommentera mera!
PUSS / E

  

Gruppbilder as usual"Är det nån som har ett GLAS på mitt huve??""Håll upp Skåneflaggan!" *håller den för Ola* "MEN?? MEN???" *tar bort den från Ola* "NEJ FÖRRESTEN HÅLL DEN DÄR HÅLL DEN DÄR!!"

Bilderna är Denieses!


Raawr!!Har ni sett vilken pudding som skaffat sig ny frilla?
SCHNYYYGGT! :D

Nu är jag i alla fall hemma och har gjort klart grekiskan och sådär, duktig Emma! Nu väntar en myskväll med mig och Egon....


Körslaget #4

Hallooo!
Nu sitter jag åter igen på det härliga Veoliatåget hem mot Skåne.
Är lite lack på att jag inte försökte fixa så jag kunde stannat över veckan med tanke på att TEAM OLA GICK VIDARE!!!!!!!!!! Och nu är jag P.A.N.K och jag kommer inte klara av att sitta hemma nästa vecka.. Jag måste försöka lösa det, kommer få mer panik än jag redan har annars...

I alla fall, åkte ju upp igår då. Allt var som vanligt, seg tågresa (dock börjar jag vänja mig vid sex timmars resa = inte okej), Deniese hoppade på i Norrköping så vi bänkade oss i restaurangvagnen där jag hann säga "det är inte lätt när det är svårt" typ tio gånger på väldigt kort tid, haha. Hittade Alex och Moa på centralen, sen drog vi till deras hotell för dom skulle checka in. Det var inte heller okej med tanke på att det tog ett JÄVLA tag och få rummet för dom (hotellet) klantat sig, och sen när vi var påväg tillbaks till pendeln så har vi glömt skyltarna på rummet, hahaha. Wellwell, vi tog oss med vissa svårigheter till Subway efter att ha hittat resten av the gang på centralen. Köpte mat och stressade personalen en ANING HAHAHA, Meua (HAHA) och jag är så jävla elaka.... men kul vare!
Vi åt på bussen (där jag av någon anledning skrattade väldigt mycket?) och tog oss då ut till tha freehamn där vi blev välkomnade av Calle "Men hej Team Ola vad roligt att ni är här igen!" hahaha så ska det va!

Vi träffade på Anders pappa och tvingade på honom en Team Ola-tröja och vid insläppet blev det ju lite kul. Snällisvakten ba: "Och LUND.." jag: *börjar gå in fort som fan för jag stod längst fram* vaktis: "LUND KAN GÖRA SIG REDO SÅ DU GÅR INGENSTANS ÄN!" Så körde vi lite hejaramsor medan vi väntade, Martin kom och hälsa och sen kom vi in och fick bäst platser igen såklart :D

Programmet denna veckan var också skitroligt. Älvdalen har fortfarande snott våra hejaramsor så jag ska fan komma på nått att knäcka dom med, för vi är ju kreativa som Ola sa :) När det var Team Ola hoppades vi lite på att dom skulle suga så dom kunde åka ut men istället satt vi allihop med gåshud och grät så JÄVLA BRA DET VAR!!!!!!!!!!!! Det blev sån pondus, det blev verkligen ett bevis på varför Ola valde att ha en manskör. Åh jisses så bra det var! Vi var på såklart och i greenroom höll Ola på att jonglera och fjanta sig hela tiden hahaha, ovanligt? Nää... Jo som sagt, programmet var SKITBRA och efteråt skulle vi då skåla och fira med champagne (alkoholfri tyvärr -.-' Moa ville inte langa till dom minderåriga..) Så efter att massa folk kommit ut, bland annat nån som ba: "Ni står ju här varje vecka? Jaha ni väntar på Snygg-Ola... Ja jag förstår er, han är väldigt snygg!" Och sen Simon var ju SMARTAST "Har Ola kommit än? Nej det kan han ju inte ha gjort ni är ju kvar här...." HAHAHA
Ola kom ju såklart och han behöver verkligen lära sig hur man ska få upp skumpan (eventuellt lyssna på folk som förklarar för honom...) Sen hällde han upp till alla och drack samtidigt ur flaskan? haha, uhm ja det var sjukt jävla flummigt där ute men vi var överens om att Ola var en grymt bra förebild som "bjuder" Olafamiljen på skumpa, han tänkte satsa på hasch sen... HAHAHA. Det blev en gruppbild såklart, och denna gången SYNS JAG :D:D:D
Massa kramar och så undra han om vi frös i Malmö.. Tro fan att vi gjorde det.. Han tyckte vi va negativa också som trodde (host ville) att han skulle åka ut haha "TROR NI INTE PÅ MIG?" Ja, det var rätt galet som vanligt när vi är så många... Men rätt kul ändå.. Alex och jag fick vårt kortisfoto också "ÄR NI KORTA?" *hänger ner på oss* ehm nejdå... haha. Han är bäst i alla fall :)

Buss och bil hem till Monika sen där vi sov JÄVLIGT gott med tanke på att man skulle ställa om klockan så vi fick en extra timme sömn, gillas!! Sen då vakna och allt sånt shit och så åka hem... Jippi. När vi kommer till Hässleholm ska jag köpa en trisslott och vinna en massa pengar så jag har råd att åka upp nästa helg. Bara så ni vet.
PUSS

 
jag tycket Ola ville ha ett glas :D & den fulaste av kortisbilderna = den där Ola verkligen ser ut som att han fick liiite för mycket dricka....

T.R.Ö.T.T.

Ovanligt? Nejdå.
Igårkväll var mucho kul!
Tvillingarna och jag kom till Sofia vid sex, och vi bakade svinigt goda chokladcookies. (eller ja, dom bakade och jag kollade på :P)
Dom var inte helt okej dock med tanke på att jag inte äter alls mycket sötsaker längre så min kropp blev typ totalt sockerchockad av några såna, började snurra i skallen och fick skitont i magen och blabla. Men efter att jag legat på golvet ett tag när vi kollade på Idol var det bra igen, haha. Vi körde till ICA också och köpte till chips och sånt mumsigt som vi käkade på. Vi spelade lite spel och sånt där. Helt klart en godkänd myskväll!
Fast när jag höll på att somna på bordet under alfapet kändes det som att det var dags att ta sig hemåt med tanke på att JAG var chauffören, så typ en timme senare var jag hemma efter en omväg till Åhus för att lämna tvillingarna. Tror jag var hemma vid halv två, två. JIPPI.

Idag var det bara att pallra sig upp (inte det lättaste) och packa ihop vad jag kan behöva för ett dygn på resande fot. Sen var det bara att åka in till stan och tåget. Jag tror jag ska glo på en film (om jag kan slita mig från alla andra sidor, haha) och försöka sova lite... I Norrköping hoppar Deniese på så det kan ju vara en tanke att försöka va lite piggare tills dess :)
JAG LACKAR DESSUTOM PÅ ATT SOFIE ANNA JÖNSSON SKA ÅKA X2000 TILL LINKÖPING IDAG NÄR JAG SITTER HÄR ENSAM PÅ ETT MYSIGT VEOLIA.
Så nu vet ni det.
Hörs sen!
PUSSHEJ / E

This is what a day @ IKEA looks like


Even when we're miles and miles apart

Kära läsare!
Det är nu fredagkväll, och om en timme sitter jag åter igen i bilen på en väg. Känns som det enda jag gör om mina dagar är att köra runt, jag är glad att det inte är jag som betalar bensinen i alla fall! Haha.
Jaja, jag åkte in till stan i eftermiddags för att hämta ut mitt pass, det var rätt okej faktiskt. Johanna köpte skor och så hämtade vi upp Amanda på vägen hem också.
Grekiskan är NÄSTAN klar, så jag har räknat ut att jag får helt enkelt göra klart övningarna på tåget och sen spela in det muntliga när jag kommer hem på söndag eftermiddag, för det tänker jag då INTE göra på tåget, haha.

Ikväll åker jag till Sofia för att umgås med henne och tvillingarna, det var flera månader sen vi umgicks vi fyra, så det blir roligt! Vi (och när jag säger vi menar jag dom) ska baka och kanske kolla på film och sådär. Det blir mysigt :)
Jag kom på nu att jag har inte packat tills imorn heller, så det får jag göra ikväll/inatt/imorgon... SUCK.
Har inte kommit fram till den jävla vårdcentralen idag heller, för jag har inte haft tid att sitta i telefonkö och jag har inte kunnat ha den på sån återuppringning i med jag inte räknade med att vara hemma hela dagen, så jag återupptar det försöket på måndag kände jag. Mamma köpte duscholja till mig för några dagar sen och det gör lite skillnad, dämpar lite i alla fall...

Nu ska jag se ifall det kanske kommer upp lite IKEAbilder på bloggen 8)
PUSS / E


I'm freaking out!!Jag vet att jag ser fullkomligt för jävlig ut i håret och allt, men tänkte duscha ikväll innan jag drar till Sofia. Jag var bara tvungen att lägga upp min direkta reaktion på vad som nyss levererades till mig!!! I'M SO FREAKIN' HAPPPYYYYYY :D:D:D:D:D:D:D

Jävla SJ, jävla vårdcentral.

Hej.
Dagen har kanske inte haft världens bästa början. Jag har iofs glömt äta frukost också vilket säkerligen är en bidragande orsak till mitt dåliga humör.
Anyway, blev tvungen att gå upp klockan sex för att packa vad jag skulle ha med till pappa. Höll på att garva ihjäl mig när jag gick in i vardagsrummet och mamma ligger och kollar på Förhäxad, klockan SEX PÅ MORGONEN!!! "men jag vaknade tidigt okej??" jomen tjena, haha.
Packade och sånt och typ vid kvart i sju körde vi till pappa, var hemma här tjugo över sju kanske.

Jag har mest suttit rakt upp och ner och väntat på att klockan skulle bli åtta så jag kunde se ifall det kom upp några sista minuten till imorn så jag kunde åka x2000 och hinna träffa Erik i Täby, men nehepp det gjorde det inte. Då undrar jag - vad vill gud mig? På bara en månad lyckas jag alltså missa Ola i Göteborg när jag ÄR I GÖTEBORG, och nu kommer jag missa Erik i Stockholm för att jag kommer dit en timme försent. Menmen, sånt är livet I guess.
Jaja, SJ's hemsida bråkade rätt rejält och fördubblade alla mina bokningar och sånt shit, men till slut blev det bokat t/r till Stockholm denna helgen och så t/r till Stockholm 12&16 november. Oh yes. Provade ringa vårdcentralen mitt i allt också men där var tydligen "ovanligt" långa köer så telefonsvararen bad mig att ringa senare igen. Biatch. Blir så trött så trött. Alltid samma sak, när jag väl tar tag i att göra saker så bara KRÅNGLAR allt. Menmen.

Senare idag kommer en väldigt trevlig leverans till mig och sen ska jag in till stan för att hämta passet, kommer förmodligen behöva ta en liten tripp till Malmö också menmen.
Nu känner jag att jag borde äta frukost så jag piggnar till lite, för grekiskan väntar på mig!
Ha en najs fredag people!
/ E

(bilder från IKEA kommer också idag kära vänner!)

HEMMA

Hej!
Nu är jag äntligen hemma efter en eftermiddag i bilen typ. Såklart så stängde det jävla polishuset fem fucking minuter innan jag kom dit. Ofta dom stänger TRE på en vanlig vardag liksom?? Wellwell, jag och Johanna åkte till Skopunkten också och provade lite skor sen hem till pappa där jag hämtade posten, mitt visakort hade kommit och så fixade vi lite annat, så vid halv sex var vi hemma hos mamma igen. Reeedan liksom.
Jag hade tänkt plugga mer ikväll men det blir då inte av :( Jag har dessutom glömt ringa vårdcentralen så jävla trög jag är så det får jag göra imorn när jag kommit hem till pappa.
Nu slötittar jag lite på förhäxad med mamma och Johanna som nu är på säsong 6 och så ska jag äta något.
Hörs sen!
/ E

I'm gone!

tjoho!
Det blir en snabbis det här.
- Jag har börjat med grekiskan (yeaaj go me!)
- Jag ska hämta ut mitt pass!!! (TYSKLAND HERE I COME!!)
- Ska hämta syster i skolan och kolla posten hos pappa.

PS. digestivechokladen är fortfarande gudomliga!
PUSS HEJ

Videoblogg

Tänkte testa om det gick bättre att ladda upp videobloggarna via videofy.me och se det gjorde det :D wihoo!


Det är också sjukt kallt i mitt hem.

Varför är det det? Någon som känner för att komma hit och elda åt mig? :)

Natten var hemsk... Vaknade igen av kliandet och kunde knappt somna om så jag har sovit skitdåligt och knappt något alls. Idag ska jag ringa till vårdcentralen och få tid hos farbror doktorn för nu jävlar ska jag ta reda på vad det är för något. Jag står inte ut längre! (Iofs fattar jag inte hur jag över huvud taget stått ut i typ en månad menmen.)

Idag blir det till att faktiskt plugga grekiska. Ska göra klart nästa uppgift tänkte jag och sen sätta igång med tyskan idag eller imorgon. Känner mig duktig faktiskt :)
Vad ska ni göra idag?

Men nu ska jag återgå till plugget!
Hörs sen
/ E

Skåne är kallt.

Vad är grejen med kylan?? Inte okej säger jag bara, inte okej.

Åh men. Tog mig som sagt till Svågertorp idag för att besöka nya Ikea där. Tog exakt två timmar med tåget så vid tio i två var jag där och Sofie kom tio över. Hon åkte direkt från skolan, kändes onödigt att åka hemom, därav vår tidiga ankomst. Vi gick runt lite där inne. Jag kom fram till att jag ska lätt satsa på att köpa en barnsäng sen när jag vill byta säng, liksom jag får plats i dom och snacka om smart sätt att spara pengar? Haha.
Vi hittade också in till restaurangen där vi åt lite fetgod mat och hade det allmänt mysigt. Vi gick typ ut och in hela eftermiddagen eftersom att den jävla scenen var där ute i kylan.
Husbandet spelade, Pernilla kom, Baloo kom, Doris och Knäckebröderna spelade, det var fallskärmshoppare som landade på Ikea's tak och så hade vi det allmänt kul där ute. Dansade och sådär för att hålla värmen. När Adina och Erika hade kommit köpte vi också två chokladtårtor att dela på eftersom dom hade invigningserbjudande och man fick två tårtor för 50 spänn. Jag kan säga att det där var nog mina bäst spenderade 8,3 kronor någonsin :O Vi fick också IKEAflaggor av några småbarn.. haha.

Det var sjukt chill för det var INGET folk där förutom vi typ, så vi lånade filtar (som sen råkade följa med hem 8)) och la oss på marken och myste ett tag, hoho. En väldigt chillad men härlig dag, precis som det ska va.
En halvtimme innan gig låg vi fortfarande kvar på marken och så fick vi feta överraskningen i att Christina och Sara kom!! (Fast dom kom tidigare) Så galet roligt :))
Vid sju så kom även Ola och gjorde oss sällskap, haha. Det var verkligen svinigt kallt men på något sätt blev vi så jävla varma under giget så jag fick dra av mig både jacka, filt och halsduk för att inte svettas ihjäl haha. Blev mycket allsång och sånt där skojjigt. Efteråt signerade han lite snabbt så jag hälsade från mormor som jag skulle och så mobbade han min flagga igen -.-'
Jag, S & P tog tåget, P hoppa av i Malmö och jag och S hoppa av i Lund där vi begav oss till 7eleven för att införskaffa något att äta. Det blidde lite wok, jävligt gott och värt för jag var hungrig, haha.
Sen världens segaste hemresa dårå, var i Sölvesborg vid 23 och hemma i min säng vid 23.30. Wiho.
Lägger upp bilder imorgon för jag orkar inte fixa med det nu, har lagt upp en del på facebook så ni som är vänner med mig kan ju kika där ifall ni vill!
Hoppas ni har det bra kära vänner!
Vi höres!
/ E

PS. Ola är fin :') <3

Ofta vi har en massa getingar här inne?

Alla sorts kryp och andra djur tror tydligen att vi är nått öppet zoo? Nu har en massa getingar som vill slippa kylan också flyttat in hos oss.. Liksom hallooo var ska det här sluta?

Idag bär det av ner till Skånes största stad, Malmö. Jag ska ju som sagt få min IKEAdebut och så ska vi träffa den söta lilla Olapojken. Jag tror det kan bli riktigt roligt, speciellt som jag ska träffa SOFIE OCH PERNILLA för det var fan inte igår direkt!! Eller Sofie träffade jag en snabbis för nån vecka sen men P.. aslängesen.

Jahapp, så jag ska alltså gå och göra mig iordning och packa ihop vad jag kan tänkas behöva ha med mig... Sen ska jag åka om några timmar.
Ha det fint kära vänner, ttyl!
/ E

22.46

Dagens i-landsproblem: jag kan inte sova än på ett bra tag för mitt hår är inte torrt och jag vägrar föna det. (Jag hatar att sova med blött hår..)

Men heeej vänner!
Som ni kanske förstår är jag nyduschad. Då är väl mormor nöjd eftersom att hon slängde ur sig tidigare idag att jag är tvungen att duscha om jag ska träffa Ola, haha, för att jag skulle lukta gott tydligen. Så jag följer mormors råd och alla är nu välkomna att sniffa på mig imorgon.... Jag känner mig fresh i alla fall, som man brukar göra när man är nyduschad.

För övrigt är det en väldigt lugn kväll. Monika berätta lite grejer för mig på msn och jag retar henne, så allt är som det ska vara alltså :) Jag har också kommit fram till att mina jävla eksem inte blir bättre, så på torsdag får jag väl ta och ringa vårdcentralen, lär inte ha tid med det imorgon... Imorgon ska vi nämligen ut på äventyr. Hela vägen till Malmös nya IKEA bär det. Jag blir en aning mobbad för att det är min IKEA-debut men det står jag ut med. Ola ska underhålla oss nämligen, haha. Så jag tror att det kan bli rätt.... underhållande.

Nehej, jag tror jag ska kolla på en film eller roa mig med något annat i minst en timme till och sen försöka lägga mig i någorlunda tid. Men imorgon har jag sovmorgon enda tills halv tio så det där sovandet kan iofs vänta ett tag...
Hoppas ni haft en bra dag!
Puss <3

 
(här sitter jag då, nyduschad och allt... och titta vad jag hittar i min kalender!! Ih jag tittar på det hela tiden.. I still CAN'T BELIEVE IT!!!!!)


Digestive Chocolate Bars

Är svinigt goda.
Och jag inbillar mig att det inte är lika illa att äta dom som annat choklad eftersom att dom trots allt har en massa kex i sig, men dom är fan inte nyttigare för det tyvärr... Oh well, det är i alla fall vad jag äter på just nu, and I like it!

Efter mina taxirundor där förut idag har jag verkligen gjort nothing at all. Jag har inte varit minst lilla effektiv idag och DET SUGER. Det beror också endast på att jag var ute och körde hela förmiddagen eftersom att jag inte kan plugga på eftermiddagen. Em är ju den tiden som man ska komma hem från skolan och slappa liksom, så när det väl är em kan jag inte börja plugga, det går bara inte. Motivationen är som bortblåst även om den var 100% närvarande i förmiddags när jag skulle börjat egentligen. Suck.
Hur känner ni kring det? Visst är det lättare att göra vad man ska direkt på förmiddagen?

Jag har lyssnat på Olas första album Given To Fly hela dagen också, det var riktigt nostalgiskt. Det märks hur mycket han utvecklats på tre år men jag känner också att jag verkligen underskattar dom där gamla låtarna. Jag tycker att han bara blir bättre och bättre, och för varje ny låt så känner jag att mjaa den gamla var kanske inte så bra trots allt.. Men när jag lyssnar på dom nu igen, efter ett sånt långt uppehåll så inser jag att jo visst fan var den plattan också jävligt grym!! Om ni aldrig hört plattan så lyssna på den. Det är en hel annan Ola än den man hör idag kan jag säga... Mina favs back in the old days var helt klart Brothers, Rain, My Home, Given To Fly, Time To Let You Go.. Oj jag skulle kunna räkna upp typ hela skivan känner jag (förutom Cops Come Knocking/ Go Go Sweden -.-' HAHA)

 

Vad har ni haft för er idag vänner?
PUSS!
/ E

Brothers

 
Kollade på den här otroligt underbart fina fantastiska obeskrivliga videon förut. Blir så galet stolt över Ola när jag ser den. Han är verkligen helt otrolig. Han är bäst.
Av någon irriterande anledning går det inte att bädda in hans videos så här har ni länk --> http://www.youtube.com/watch?v=V6Ld-dpRRDI 

Give me a break!

Asssåååå jag blir så satans trött på den här dagen!
Vid halv tolv var det ju dags för nästa chaffisuppdrag, köra och lämna Amanda och hämta mamma. Kom in till Sölvesborg, lämnade Amanda och så gick jag till apoteket. När jag kommer ut från apoteket får jag ett sms att Amanda glömt sin plånbok, så jag kör tillbaks till stationen och ger henne pengar. Hon missar tåget men ska ändå ta bussen senare tänkte hon. Jag hämtar mamma och så kör vi hem. PRECIS när vi kommit hem ser jag att Amanda smsat och vill hem i alla fall för bussen gick inte förrän senare så hon kommer ändå missa sin lektion. Snäll som jag är kör jag tillbaks till stan och hämtar henne, och där var åter igen en dag förstörd av massa andra ärenden så att inget plugg blir gjort. Ska tilläggas att trafiken varit FÖR JÄVLIG i den här lilla pluttstaden idag. ÅÅÅH SUCK. Jag ska seriöst börja ta betalt om jag ska fortsätta köra rundor på allt och alla såhär mycket :O:O

Hem kom jag i alla fall så jag åt lite för jag var svinigt hungrig och nu är det då tänkt att jag ska börja med grekiskan.. BÖRJA. Jag HATAR att plugga på eftermiddagen och jag har inte ens hunnit BÖRJA idag. Jävla skitdag!
..............
/ E

Lätt Nygrekiska 1

heter min grekiskabok och den är min bästis idag!
Vaknade av alarmet vid kvart över åtta och i samma veva kom Amanda ut i stugan. Mamma fick lite panik när hon såg hur mycket klockan var eftersom det var hon som skulle iväg nu på morgonen men vid tjugo i nio satt vi i bilen allihopa och jag körde in oss till Sölversborg. Amanda tog ut pengar och så lämnade vi mamma hos frisören, så det blir spännande att se hur hon ser ut sen!! :)

Nu sitter jag med grekiskan, har faktiskt nästan lärt mig dom där pronomonen-formerna nu som jag pluggade ytterst lite på förra veckan (stolt) haha. Denna veckan handlar det om att böja verb och till denna loggboken ska vi för första gången spela in oss själva när vi läser så läraren kan höra uttalet!! 8| Det blir spännande att se hur det blir... HAHA!

Vad har ni för er en tisdag som denna?
/ E


(här sitter jag i min Team Ola-tröja och softar med my homie the greekbook...)

I need to schleep

Haj. Jag är dödstrött. Helt utan anledning. Idag är det jag som lägger mig i tid. Godnatt.

Busy dAy!

Helllloo!!
Have you missed me? Såklart ni har :)
Den har dagen har varit en fixardag. Hämta syrran i skolan, banken för att fixa VISAkort, apoteket för att fixa mer eksemkräm, polisen för att fixa pass och sen til affären för att handla lite proviva och annat viktigt, typ som B&J Strawberry Cheesecake 8) *HOST*
När vi kom hem så kollade jag och Johanna på film och åt och sådär, och sen hamnade jag här. Kommer inte göra så mycket annat vettigt idag så det är väl bara att chilla på och äta lite glass känner jag.
Hoppas ni har en soft dag kära vänner!
Puss / E

23.45

VARFÖR har jag sagt nu i en timme att jag ska gå och lägga mig men gör aldrig det? Jag har seriöst suttit här på min säng i en hel fucking timme och gjort absolut inget vettigt alls. Det är fan inte okej Emma, inte nånstans. Så snart ska jag sova. På riktigt. Tror jag.
Let's see.
Godnatt.
/ E

Körslaget i bilder!

Körslaget vecka 2:Körslaget vecka 3:


Körslaget!

Hejhej!
Här kommer mitt lite längre inlägg dårå... Haha
Sitter på det mysiga veoliatåget hem mot Skåneland vilket ni kanske förstår 8)

Anyway, Baloo och jag kom fram till huvudstaden, efter att Greger fått en skruv lös HAHAHA. Träffade på dom flesta tjejerna på centralen och så begav vi oss ut på stan för att göra den vacker med rösta-på-team-ola-planscher! haha. Det var rätt så oengagerat jämfört med förra veckans parad men äsch, we did it! (y) Det var också rätt så skumma människor ute som förföljde Martina och Amanda.. INTE OKEJ.
Vi käkade på Kungshallen, Monika och Jossan dök in och så köpte vi godis.. Var framme i Frihamnen efter en bussresa med Team Pontare-klacken (BUUUUUU!) och där knalla vi in efter att Baloo pajat en lila ballong. -.-'
Väl inne kan vi väl säga att det blev en aning...... flummigt? Just nu kommer jag inte ihåg åt vad men jag, Baloo och Moa knäckte oss totalt och jag fick seriöst inte luft.. Ej okej.
Wellwell, det var lätt den bästa väntan vi haft till det där insläppet tycker jag :) Insläppet sen var sjukt bra för vaktis var assnäll, vinkade lite diskret in oss redan på anhöriginsläppet så vi fick svinigt bra platser längst ner på Team Olas läktare. GILLAS! Där satt vi med päronen Svensson och ett annat äldre par (VILKA VAR DOM??) som var fett på! Hahahaha.
Jo det kändes lite att det saknades några styrkande röster i klacken men hey vi är Olafamiljen = bäst, så vi klarade det bra ändå :)
Dom jävla Älvdalarna har dessutom snott vår nr.13 som inte ens passar att sätta in Älvdalen in.. Men visst, vill dom härmas så FINE BY ME. (vi äger ju ut dom ändå liksom :))
Programmet var som vanligt SJUKT roligt, jag tyckte lätt detta var bästa programmet! Kören, Ola och vi var fett mer taggade och så var det ju N.A.T.A.L.I.E!!! Det gjorde liksom ALLT. Sån sjuk allsång på läktarn! Fy satan vad jag älskar den låten.. <3

Efter programmet var det vågen, och så körde Martina igång "VI SES PÅ LÖRDAG *klappklappklappklappklapp*" till kören för att dom gått vidare, och dom haka på, hahaha, det roliga är ju dock att det är typ FEM pers som kommer på lördag, inte en hel klack ens.... -.-' Så både när kören och Ola kom ut och ba: "Ses vi på lördag?" blev det knäpptyst och så hör man typ två pers: "jaaa..."
Lite fail kanske, typ en aning, haha.
Ah. Där utanför så fick jag "stagediva" HAHA. Jag slängde mig inte  (typ la mig på dom...) eftersom att det var typ tio pers och ingen stor biffig Simon i min publik, så jag var faktiskt rätt rädd för att ramla rätt ner, haha. Liksom när Ola stagedivar så känner vi ju hela högen att det finns ingen chans i världen att vi ska tappa honom, men jag vet ju inte hur dom där tio människorna känner med att ta emot mig så eeeehm..... Kändes inte helt säkert. Men dom var starkare än jag trodde :)
Ola kom ju ut också såklart, det första han säger: "Nu kan vi ju inte göra det här igen när ni inte är lika många!" Sen ändra han sig och skicka ner Simon så stagediva han två gånger till, hahaha, show off 8) Sen blev det kramkalas och så skulle vi ta gruppfoto=FAIL. För det första så började Ola ställa upp hela fotot FRAMFÖR mig, vilket ledde till att jag fick TRYCKA mig fram "URSÄKTA MEN JAG ÄR KORT!!!" "HAHAHA EMMA SYNS INTE HON ÄR FÖR KORT!" och sen TRYCKA ner dom som stod framför mig medan alla mobbar mig: "hahaha Emma är koooort!" FÖRlåt? anyway, vi enades om att det var rätt korkat av dom långa att ställa sig längst fram iaf.. Sen var det massa kameror samtidigt och alla typ gjorde annat än att koncentrera sig på bilden så dom är nog rätt snygga tror jag.. öhm.
Lite mer kramar och lite mer prat och jag tappade bort Skåneflaggan som Monika kom springandes med, haha, då snodde Ola den från mig. Jag ba: "ööööh.....?" Han: *vifta, kollar på mig och skrattar* "Nä jag skoja bara!" så lämna han tillbaks den och så skulle vi kramas så typ höll han kvar mig jättelänge på nått helt konstigt sätt så jag ba "ehm vadfan håller han på med?" så efteråt: "DEN BILDEN BLIR SNYGG!" Så har han och Monika stått där och fulat sig över mig -.-' men bilden blev väl... snygg? HAHA, har inte fått den än dock.
Aja, vi började bege oss, glada och skrattandes såklart. Blev dock rätt trötta och Martina halvsov på min axel på bussen i Uppsala vilket ledde till ett ragg? HAHA "väck din kompis!" "men hon sover ju!" "hon ska inte sova på bussen, hemma hos mig går de bra men inte på bussen!" .... "Men tjejer gå inte av här, jag bor fyra hållplatsr bort! Varför ska du gå så långt med den stora väskan??"
Haha behöver jag säga att vi DOG? Hemma hos Jossan satte dom sen igång med operation rädda Greger vilket blev lite fail men han är nog rätt okej. Sov gott sen.

Åkte från Uppsala vid nio och här sitter jag nu. Har räknat ut att på 1,5 dygn blir det ca 13 timmars tågresa.... Jippi. Men det är det fan värt för helvete så rolig gårdagen var! Kommer leva på det här tills... ah vet inte. Som vanligt har jag också ryck nu och VILL verkligen upp nästa helg men vet inte om jag har råd.. Den som lever får se säger jag.
Over and out.
/ FLUMEMMA

(bilder kommer senare i veckan tillsammans med förra helgens bilder!)


BOUNCEGlömde ju lägga upp det igår :O SÅÅÅÅÅ dagens! :D hahahaha

Körslaget #3Längre inlägg utlovas!

Bored

1. Vad heter du: Emma
2. Ett ord på fyra bokstäver: Elak
3. Flicknamn: Evelina
4. Pojknamn: Egon
5. Yrke: Elektriker
6. Färg: Ek
7. Klädesplagg: Eulatröja :U
8. Mat: Enbäur
9. Sak i badrummet: Elvitalschampoo
10. Plats/stad: Emmaboda
11. En orsak till att vara sen: "Ehmm... jag försov mig."
12. Något man skriker: EMMA FÖR FAN!
13. Film: Eragon
14. Något man dricker: Espresso
15. Band: E.M.D
16. Djur: Elefant
17. Gatunamn: EN JÄVLA GATA PÅ E?
18. Bil: Elbil, HAHA
19. Sång: (e)S.O.S - JB / Ola(det låååter ju så... 8))
PS. MARTINA ÄR SÄMST. :(

On the train

YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH (8)
Hehe, jag lyssnar på lite musik (JBJBJBJBJBJBJB:D:D) på det mysiga veoliatåget mot estocolmo!
Vi är framme lite efter tre, jippi.
Kan också tillägga att jag är SVINIGT trött. Tror att jag eventuellt kommer lyckas somna lite senare, håll tummarna för det för jag behöver fan sömnen... För övrigt kollar jag lite smått på Camp Rock och så chattar jag och Martina med varandra på msn.. Uhmm..
Bjuder på lite heta bilder tagna right this second dessutom.
Wow.
Hare fint!
/ E


Goodinightyyy

Kära läsare.
Jag är så trööÖööÖöÖöÖttt!!! Kom hem från Lisa för nästan en timme sen. Hon hade lagat sjukt god mat! Svampsoppa som förrätt, fläskfilérollader(?) med ris och svingod sås till varmrätt och chokladmousse med hallon till efterrätt. MUMMA.
Nu skulle dom andra tjejerna dra ut men jag orkade inte (plus att jag är rätt pank efter dom senaste dagarna) så jag kände att det var bäst att åka hem och sova. Hellre utvilad tills imorn liksom!
Ja imorgon bär det av mot huvudstaden igen. Sjukt spontant i måndags när vi fick veta att Team Ola skulle köra Natalie, då är det ju självklart ett måste att vara på plats! Så vi planerade och bokade in en liten resa till där... Har dock inte orkat packa än men det gör jag imorgon.. Typ runt halv sju efter att jag ringt och väckt Baloo 8) HAHA

Nehejni, nu ska jag se hur det går för Johanna med bokningen av vårt flyg till Germany (!!!!) och sen ska jag sussa så jävla sött och gott att det finns inte!
Take Care!
/ E

 
(btw såhär snygga väggar sover jag med nu! eller öhm.. jag sover kanske inte direkt med väggarna... men det är det sista jag ser innan jag somnar iaf :') <3)

Tävling!Hello! Det är såhär, att Kenza har tillsammans med Eniro en tävling som går ut på att vinnaren får ha sin Eniro-annons på Kenzas blogg i en vecka för att marknadsgöra sin blogg! Tävlingen hittar du här.

Detta är då min annons, alltså mitt tävlingsbidrag :))
Vad tycks?

PS. Eniro har en egen tävling också, så tryck på "gå till Flumemas sida" (man kunde bara ha 7 bokstäver i sitt alias) och på den sidan kan ni rösta på mig.


14.15

Har pluggat, är nästan klar med engelskan. Orkar bara inte göra det sista så jag tar tag i det lite senare. Haha, har precis ätit och så pratar jag JB med allt och alla... 8)
Tror jag ska fixa med väggen och få upp Joe där nu, över sängen :')
Sen ska den andra planschen va typ mitt emot sängen, haha.
Känner att intresseklubben antecknar. (ANTECKNA DÅ FÖR FAN!)
Sen ska jag ta tag i nått annat!
Puss

Friday I'm inlove

Morning sunshine!!
Är det inte en alldeles UNDERBAR dag eller?
Egentligen inte, men mitt lyckorus efter gårdagens planering sitter i än sååehm.. HAPPYFACE.
Idag, precis som alla andra dagar, så vaknade jag. Kändes rätt skönt även om det inte blev mycket sömn. Gick ner och duschade och lite sådär... Asså med det här eksemet så har jag blivit värre än Baloo med återfuktning kan jag säga, HAHA.
I alla fall, sen hamnade jag här en stund igen, svarade på Baloos femtielva sms, pratar med lite folk och så.
På dagens planering har vi:
 - PLUGGA. (göra klart engelskan för fasiken)
- Sätta upp Joe på väggen :))
- Äta. (Glömmer det annars..)
- Fixa Jossans blogg.
- Packa tills imorn samt till mammavecka.
- Åka till Lisa på födelsedagsmiddag.

Ja det var nog allt. En chillad och trevlig dag.
Hoppas ni har det lika bra som jag vänner.
PUSS / E


I CAN'T BELIEVE IT.

1. Vibbe är världens bästa matchmaker.
2. Om en månad. EN YNKA MÅNAD, så är jag i Köln (Tyskland), för att se JONAS BROTHERS.
3. Jag är i himlen och jag fattar ingenting.

WAAAAAAAAAH!FATTAR NI? Han där *peka på Joe* han.... HAN KOMMER STÅ PÅ SCEN FRAMFÖR MIG OM EXAKT EN MÅNAD!!!!111!!

Jag. Är. Lycklig.

Är du en sån där... härmapa?

Haha, för dom som missat det så klippte Danny sig i helgen. Och den första bilden jag såg på det var denna:Haha, det var liksom lite sådär: hmmm... vart har han fått sin inspiration ifrån? HAHA
Dock så har han det långt på andra sidan meeeen ändå tycker jag det är sjukt ironiskt att dom har liknande frillor igen. Ola och han alltså. Ola är ju syntare numera.. 8)

Who said I can't wear my converse with my dress, well baby that's just me

Helloo.
Jag tror seriöst att ögonlocken ska trilla ner när som helst!
Jag är så fruktansvärt trött att jag vet inte vart jag ska ta vägen. Åååh jag ville verkligen plugga och bli klar idag, men när jag är såhär tung i huvudet går det aldrig. Det är bara för vädret. Så fort vädret vänder så blir jag knäpp i huvudet (mer än vad jag redan är då..) Det har varit soligt hela veckan men idag börjar det bli mulet så jaa...
Jag läste lite engelska förut och började på uppgiften och så men sen fick jag vila i soffan ett tag för det fanns verkligen ingen ork kvar att hämta. Hatar när det blir såhär!!
Menmen... Jag får väl gosa ner mig i sängen med en bra film ikväll och inte göra något ansträngande alls, sova tidigt och länge så mår jag väl bättre imorgon antar jag :)
Have an ice day (som Åhusglass gamla slogan var..) peeps!
/ E(bilden är SÅ inte från idag o.O)

Nu kunde jag suttit på ett tåg mot Uddevalla..

Men nej, så blev det inte!
Haha. Fick reda på igår att Erik ska spela där ikväll, så Jossan och jag var SÅÅÅÅ nära på att det skulle fixa sig, men sen sket det sig. Gjorde ingenting nu i efterhand för nu är jag rätt nöjd med att sitta hemma och gosa i soffan. (Så länge det varar, måste ju trots allt plugga sen...)

Jag kom på inatt mitt när jag kollade på Gossip Girl att visst fan jag ska ju köra Amanda till bussen idag, så ja, jag fick ingen sovmorgon direkt. Gick upp vid kvart i åtta, började den härliga rutinen med att smörja in mig där det kliar = överallt utom i ansiktet typ. Sen kom jag på att jag hade lånat två böcker som egentligen ska lämnas tillbaka idag, så jag fick snabbt in på bibliotekets hemsida och låna om dom, annars hade Amanda fått ta med sig dom och lämna dom åt mig. Sen blev det såklart kaos för att Amanda är vääärldens segaste, när vi kör ca fem minuter försent inser hon att hon inte har plånboken med sig. Jag tvärstannar för att kolla om jag har pengar i min plånbok som hon kan låna till bussen, sen var det bara att raca till busshållsplatsen, och se hon hann med några minuter i marginal. Förhoppningsvis kommer hon hem med 350 spänn till mig som Sandra varit skyldig mig men som jag glömt bort i typ en månad... HAHA.

Jaja, för att se om jag hittade något roligt körde jag till Eko eftersom att det ligger typ precis vid bussen. Knatade runt där lite, hittade ansiktsrengöring och ansiktskräm. Har tänkt köpa det hur länge som helst sen jag slutade använda en annan för ett jävla bra tag sen så nu tänkte jag att nu jävlar köper vi det liksom! Haha. Dom hade dock inte ansiktsvattnet i samma serie så det får jag väl leta efter nån annanstans, huhu. Jag köpte också lite naturgodis, kakor och så en liten tafflig present till Lisa eftersom hon ska ha födelsedagsmiddag imorn, haha. Får garanterat ge henne något bättre senare!! Sen gick jag förbi planscherna, och gissa vad jag hittade där???? En fetemegaplansch på Joe från Camp Rock (ÄLSKAR HUR HAN SER UT DÄR!!!) och så en på hela JB, haha, så dom fick också hoppa ner i varukorgen! Nu får jag fan röja min vägg asså för vem vill inte ha en 65x91,5 cm's Joe hängandes över sängen..? Precis :)
266 kr (haha exakt den summan Martina satte in på mitt konto för några dagar sen för tågbiljetten till helgen o.O) fattigare begav jag mig från Eko och hem.

Väl hemma hade jag för en gångs skull tänkt äta frukost. Hade t.o.m tänkt göra gröt och känna mig lite duktig. Såklart har vi inga havregryn och rågflingorna hade bästföre-datum i februari nån gång... Så satans typiskt.. Smarta människor kollar visserligen sånt INNAN dom kör och handlar men vafan man kan inte tänka på allt :)

Och precis där tänkte jag avrunda och fortsätta mitt gosande i soffan med naturgodiset och lite twitter och sådär, haha. Åh just det! Jag ska göra dom sista anmälningarna till våren 2010 också så jag inte glömmer det eftersom sista anmälningsdag är IDAG. Det finns nog lite fler spanskautbildningar i landet att söka tror jag allt :P höhö...
Men som sagt, avrundning!
Hoppas ni, mina fina läsare har det bra. Och om ni är så tröga som fröken Jarestig och fortfarande inte ser min design som den ska se ut; hit the F5 button eller tryck på U-P-P-D-A-T-E-R-A. (funkar det fortfarande inte så är det helt klart era datorer det är fel på för min är perfekt ;))
Puss!
/ E


New looks!

Hejhej!
Jag ändrade designen, haha. Kände för något lite mer höstigt och då blev det lite grått. Så kan det gå.
Vad tycks? :)
/ E


Update:
Upptäckte nu med hjälp av kommentarerna att min design varit cp i internet explorer (som jag inte använt på typ en halv miljon år) hur länge som helst. Och det var ingen som kände för att informera mig om detta faktum?? Tydligen inte... Stackars små själar som behövt markera texten för att kunna läsa... -.- Ja jag hittade felet i alla fall så nu ska den se rätt ut för EVERYBODÖÖÖ tror jag minsann.
Godnatt.

Mys!

Hejhej!
Nu sitter/halvligger jag i min gosiga soffa och roar mig med att försöka ignorera mina lår som för tillfället kliar. Lillebror och jag har haft lite kvalitetstid sådär under eftermiddagen eftersom han kom hem tidigare än dom andra, så vi flummade lite i webcamen, sen var vi ute och spelade lite fotboll. Han fuskade dock heeela tiden och gjorde om reglerna så dom passade honom... Vilken surprise när det är en 7åring man spelar med! Ha! Därav kliandet också, när huden blir varmare kliar det ju mer, så efter att ha frusit till att komma in - inte bra. Tror minsann jag ska smörja in mig lite och se ifall det känns bättre.
Pluggandet har det såklart gått väldigt segt med men ska försöka läsa lite engelska senare. Jag kan inte skjuta upp allt hela tiden, det funkar inte längre. Det vet till och med jag. Så det är typ vad som står på kvällens schema. Ska äta lite kvällsmat strax när den är klar, Gunni gör potatis och morötter i ugnen med hamburgare, mums!
Vad har ni läsare för er idag?
Puss! / E


Whuut?

Nu fattar jag ingenting... :S

Onsdag

Haj!
Jag blir gaaAAAAaaaAAAaAAaaalen!! Veckan bara springer iväg ju!
Redan dag tre av fem på dom dagarna jag hade på mig att plugga, och hur mycket har gjort? Öhm... Jag har NÄSTAN lärt mig personliga pronomen i subjektform på grekiska (εγώ, εσύ...), och det är då fan inte mycket! Inte när jag har tyska och engelska OCKSÅ att göra, och ännu mer grekiska. WOOOH! Baloo jag varnar dig redan nu, jag kommer PLUGGA på tåget på lördag!!! :S

Jaja, däremot har jag varit lite duktig, fixade disken direkt imorse och så glor jag lite på tv. Ska faktiskt plugga lite snart för jag vill inte vara efter mer liksom :) För dom som bryr sig om min huds välbefinnande så kan jag meddela att jag minsann vaknade exakt 1:34 (det har alltså flyttats en timme framåt, förut var det alltid 2:30...) inatt av att min arm kliade så fruktansvärt äckligt mycket att jag knappt kunde somna om på ett tag. Men det gick och här sitter jag nu. Haha.

Det är fint väder ute också så ifall jag tar mig i kragen blir det nog en promenad senare.
Ni ser, mitt liv är inte intressantare än så just nu. (Just sayin': I LIVE FOR THE WEEKENDS!!!)
Ni som är så fina och läser får gärna kommentera lite mera också... (a)
Puss!


there's nothing like it.(ja jag ska snart roa mig med att ta lite nya bilder så det inte blir Olabilder varje dag! höhö, jag ska också snart göra ett inlägg med bilder från förra helgen men jag har inte fått alla bilder från paraden och sånt shit än!!)

Med den hjärnan märks det att Jossan satsar på juridik

Jossan och jag diskuterar mitt emotional moment angående Ola. Jag säger då det.....

21.00

Godkväll!
Tänkte uppdatera lite snabbt, har varit så dålig med bloggandet på senare tid känner jag...
I alla fall, idag blev det då lite plugg (med betoning på lite) och glassätande och sådär. Men det var mysigt. Har varit rätt seg på senare tid, tror jag är typ halvt om halvt sjuk eller nått. Eller så är det väl kanske bara mitt dåliga sovande och dåliga ätande som påverkar kanske.. Förhoppningsvis sover jag bättre nu med mindre eksem-skit!! -.-

För övrigt har jag lite minnes-session här. Tänker tillbaka på mina tre Ola-år och är så galet tacksam för allt. Ola är bäst i världen. Han är verkligen det. Det finns inget som gör mig så glad som att träffa och se honom. :') Jag kollade också väldigt gamla grejer i forumet på hans hemsida (ola.cd) från 06, när jag började hänga där och man började snacka med folk... Ååhh vilka tider det var!!
Samtidigt som allt det där var galet roligt, så är jag glad att hela prylen inte är sådär hysterisk längre som den var då. Jag och många andra har mognat vilket gör att dessa tiderna vi har nu är galet bra dom också. Allt är liksom bara bra just nu. Gillas (y)
PURE HAPPINESS

I'm going eksemfri!! (förhoppningsvis :U)

Hallo vänner!
Hur mår ni idag?
Själv så mår jag rätt bra om man bortser från att mitt vad-vi-tror-är-eksem fortfarande är svinjobbigt på nätterna, och att jag blev väckt ÅTTA imorse av att min syster behövde skjuts till skolan. Jag tog tillfället i akt och begav mig till apoteket på samma gång så nu har jag kräm mot eksemen och annan hudkräm som ska hjälpa så nu ber vi till högre makter. Eller håller tummarna svinigt hårt. För att trösta mig lite råkade det bli en Ben & Jerry's Strawberry Cheesecake från konsum också men det talar vi tyst om.
Idag blir det till att plugga lite mer om jag kommer igång 8) Jag måste även fixa disken och dammsuga så blir Gunni glad. Duscha måste jag också. Inga roliga grejer direkt men det ska ju göras..
Nehej ni, nu ska jag återgå till min dödligt goda glass och kanske glo lite på tv eller nått annat trevligt innan jag tar tag i mitt liv.
Tjingeling!
/ E
typ guds gåva till mänskligheten!

OLAS STAGEDIVE


Måndag

Hej vänner!
Om man bortser från att mitt kliande-vad-det-nu-är var extremt jobbigt inatt så var det galet skönt att sova i sin egen säng! Vaknade någorlunda utvilad i alla fall. Idag blir det till att plugga grekiska så det ryker om det, uppgidrten ska in idag och jag började.... idag. Weeey go me!
Aja, nu ska jag ringa ett samtal och fixa lite, sen blir det mer plugg, så mig hör ni inte av på ett tag.
Ha en fin måndag finisar!
Puss / E

G.A.L.E.N helg

Helloo!
Sitter på tåget hem från Stockholm nu. Sjukt sorgligt att åka hem men jag är väl så tvungen... Kommer va hemma typ tio ikväll om tåget är inne i tid. Tänkte berätta lite om helgen dårå.
Monika och jag åkte ju till Idol där vi fick stå och frysa i några timmar för att vissa envisades med att vi skulle köa (p.a.l.l.a.) Blev dock bevisat igen att Monika är blååååst. Hon trodde att man blir förkyld av kylan: "Men om det är för kallt så blir man ju för-kyld." Egentligen smart resonemang men såå typiskt henne! Hon försökte också ta död på Kenny :(:( Efter några timmar fick vi komma in där jag träffade Evelina från Tele2 igen, det var roligt. Och ja, vad ska man säga liksom?
Insläpp till studion, vi fick bra platser precis vid pucken, Idol var roligt. Gaaalet drag på Calle! Han var grym! Efteråt träffa vi Rabih en snabbis och fick en myskram sen drog vi. Johan Palm åkte samma buss och t-bana som oss och tack vare honom fick jag Lady GaGa på huvudet.. Inte okej.

Vakna dagen efter och snooza några timmar innan jag tog en dusch och packade. Packa är det värsta som finns, seriöst. Drog till centralen, träffa på lite lila brudar, låste in sakerna och sen förberedde vi det sista innan det var dags för the parade!!
Lite fail med tanke på att typ hälften av dom som anmält sig kom, men det var roligt och man kan ju hoppas att vi gjorde lite nytta i alla fall. Kul var det! Efteråt begav vi oss till donken och sen rusade jag och Baloo till vandrarhemmet för att checka in och lämna grejerna innan även vi tog oss ut till frihamnen. Träffade Jénny på bussen, trevligt :) Sen var det väntan och dom flesta hade ballongkrig, mooooget... 8) HAHA

Väl inne i studion anordnade vi vår lilla hejarklack långt upp på läktarn där alla fick plats och där ägde vi ut publiken igen dåva. Som sagt, det är inte lätt att va bäst, haha. Ola var galet hyper när han såg oss och kören var glada också. Programmet var kul om man bortser från det liiiilla faktumet att dom spelade Pokerface innan Andreas kör, Andreas kör körde den, alla snabbrepriser och så när dom åkt ut. Men annars var det lugnt :) haha
Jag när Andreas åkte ut: "HA! Så går det när man väljer skitlåtar!!!" Monika: "Men betyder inte det att dom ska köra en gång till? :)" Jag: "Fan." -.-
Efteråt tog vi lite gruppbilder och sånt shit och sen gick vi ut, kören kom så vi hälsade och sjöng för dom och dom var galna, sen kommer en galet hyper Ola ut, skrikandes: "WOOOOOOOOOOOHHH!" SÅ han. Han babblade och var överlycklig och höll värsta fina tacktalet och sen fick vi honom att stagediva, HAHA. Först var han mesig och ville inte men så gick två killar från kören ner och lovade ta emot honom, då vågade han till slut, sen efter första gången ba: "WOOOOOW DET DÄR MÅSTE JAG GÖRA IGEN! FY FAN VAD FETT! EN GÅNG TILL!" Så gjorde han det typ fem gånger och hela tiden: "Bara en gång till! Sista gången nu!" Ja det var extremt flummigt där ute. Han erkände också att han brukar tjuvläsa i forumet och snegla på mig efter mitt lilla utbrott när han fick reda på paraden hahaha. Så höll jag upp skåneflaggan på Monikas och deras bilder HAHA, så påpekade Monika att jag bott hos henne hela veckan, Ola: "Jaha... JA du var ju där ju!! Jag ba WHAAAAT?" okeej? Känner att han är lagom normal den pojken, men han är bäst så det så :)

I alla fall var det sjukt roligt och sen trallade Olafamiljen plus några körmedlemmar mot bussen och åkte till tha city. På bussen var där en kille som kom från Kristianstad, fett roligt! Hahahaha, men sen köpte vi lite vatten innan vi promenerade ut till skeppsholmen och vandrarhemmet. Mysigt värre. Sov skitdåligt och det var nån jävel i sovsalen som snarkade så mycket att alla blev irriterade hahaha, som det kan gå. I alla fall upp runt tio och sen åkte vi till stan. Gick till slottet, Gamla Stan och när vi kom till Slussen tyckte Martina verkligen att hon hade koll på läget men nehejdu, tur att jag upptäckte att vi gick fel annars hade hon aaaldrig gått med på att helt enkelt ta tuben istället, haha. Vi drog till Sturegallerian där Alex Schulman satt och fikade på exakt samma ställe som förra helgen, stammis or what? haha. Sen centralen och nu tåg då. Upptäckte nyss att vi inte längre får ström, irriterande! Vill ju kolla vidare på film... Kollade på Camp Rock förut och slumrade lite till den men ja, Egon är det enda tidsfördrivet jag orkar med och det är typ 3 timmar kvar tills vi är i Hässleholm.. om vi är i tid vill säga.
JAJA, jag tänkte bara uppdatera snabbt, bilder kommer sen när jag fått från alla, så håll ut!
Puss/ E

I'm walking on sunshine

Hej vänner!
Som sagt, fredag idag.
Jag är så e.x.t.r.e.m.t taggad på ikväll och imorgon! Det kommer bli så galet roligt alltihop. Jag insåg nyss dock att mitt liv kommer bli oerhört vanligt och tråkigt när jag kommer hem på söndagkväll. Liksom är det faktiskt möjligt att min sköna Stockholms-vecka och allt roligt redan är över? Tydligen.
Gud vad tiden går fort!
Just nu spelas Jason Mraz (efter att Monika försökt döda mig med Pokerface -.-), och då kom jag att tänka på chatten med JB när dom börjar sjunga... :') Naw.
Åh ja, jag känner att jag inte skriver så mycket vettigt nuförtiden. Håll utkik på twitter och facebook istället säger jag!
Vi hörs, puss!
/ E

What team? OLA! What team? OLA!!!

Nej inte alls HSM-inspirerat... (Monika: "ah så vadå? keep your head in the song!!! hahahaha")
Anyway, vi vaknade av att min mamma (äntligen) ringde mig och ville höra hur jag mår.. Typ nio imorse när vi sov så gott, inte okej. Men hon kunde typ inte ringa senare...
Vi softade i typ ngra timmar till och vid elva eller något börja vi göra lunch och gå upp och sådär. Jag provade kvällens outfit som är L.I.L.A och så håller vi på att ragga folk till paraden imorgon.

Åter igen, ALLA SOM BEFINNER SIG I STOCKHOLMS-OMRÅDET IMORGON, GÅ TILL DONKEN PÅ CENTRALEN 15.00 OCH FÖLJ MED LILA OLA-PARADEN!!!
Om ni vet att ni kommer men inte har anmält det till nån, maila rosia_7@hotmail.com och säg att ni hakar på! Vi försöker strukturera upp ett någorlunda antal så vi vet ungefär hur många vi blir, så vi typ inte står på centralen och väntar på folk som inte kommer, eller går ifrån folk som faktiskt kommer.

Ah, just nu är allting väldigt taggat får jag väl säga. Egentligen bryr jag mig inte ett dugg om Körslaget men allt detta runt om är så satans roligt så det är väl mest det jag taggar för egentligen, haha. Jaja, dagen idag består av en tripp till farsta och sen ikväll ska vi på idol. Vi kommer att vara lila så håll utkik efter oss i publiken y'aaall!!
Skriver mer sen eller imorn!
Puss / E

don't let them get inside of your head

Jahapp. Då var ännu en Stockholmsdag näst intill avklarad.
Vaknade gaaaalet tidigt av alarmet. Sov skitdåligt inatt och igårnatt så det var h.e.m.s.k.t. att gå upp så satans tidigt men det var ju självvalt sååe. Tog mig ut till Gärdet, skrattade åt alla stressade stockholmare igen HAHA. jag råkade av misstag stoppa upp en hel kö till tuben på centralen, för jag var så seg så jag drog mitt kort på fel håll först HAHAHAHA, sen ba garva jag när alla SPRANG om mig för att hinna ändå, till samma som jag skulle med som inte ens gick förrän om fem minuter, HAHAHAHA. JISSES MÄNNISKOR!

I alla fall, framme på gärdet var det bara att tralla ner till TV4. Vänta där en fin liten stund tills fina Ola kom och var... fin. Haha. Nämen han var lite förvånad att se mig, och kan väl inte säga annat än att den pågen lever Körslaget just nu. Tror vi kom fram till tio gånger på en dag att JA Olafamiljen är LADDADE och JA lördag kommer bli FETT. Well, snackade lite efter programmet också och sen drog jag till Skärholmen för att käka och fixa lite. Sen klippte jag mig också, N.A.J.S. Välbehövligt (oh ja!)
Efter ett litet missförstånd mötte jag upp Monika för lite mer shopping. Vi provade Team Ola-kläder och hade det allmänt roligt HAHAHAH. Vi ska supporta Team Ola imorn på idol säger jag bara! :D


Jag hittade också JONAS godis! Vissa skulle ju kunna tro att affären då heter Jonas godis, som i Jonas, det svenska killnamnet Jonas. Själv så vet jag såklart bättre, klart den är döpt efter USA'S TRE FAVORITKILLAR!!!!! Bara så ni vet :P


Sen så berättade då Monika sjukt hemska grejer för mig så jag trodde jag skulle börja gråta, tappade seriöst andan. HUR KAN MAN GÖRA NÅGOT SÅNT?!??!?!?!?! :O:O:O:O


Okej nu hade vi lite paus för vi har haft lite fullt upp med att freaka här hemma HAHAHA. Asså Ola är LÄSKIG. Han frågade mig en miljon gånger idag om jag laddat inför lördag, senare får vi reda på att han vet ALLT om den lila paraden på lördag dårå. Och nu har han och alla gjort det till en fett mycket fetare grej än det jag och Martina diskuterade på förra Körslaget men vad fan gör det? INGET. För OLAFAMILJEN ÄR BÄST SÅ DET SÅ!!!!
Kanske ska avsluta här?
JA.
Puss
/ HJÄRNAN <3 :D

ALLA BORDE BO MED MONIKA EN VECKA!!!

Jag har seriöst ALDRIG skrattat så mycket i hela mitt liv som jag gör när jag är med Monika, HAHAA. Hon är så trööööög. Asså jag och hennes mamma och syster sitter och skrattar konstant åt henne vid matbordet. Klart jag tycker lite synd om henne men vill hon inte att vi ska mobba henne borde hon faktiskt hålla tyst.... haha. Idag var det till Ullis: "Men det ser ju ut som du har två öron! Förutom dom två du redan har då..."
Sedan flummade vi rätt mycket vid varsin laptop, haha, jag lyssnade på musik i mina hörlurar så jag hörde inte vad hon sa, så då sa jag till henne att skriva på MSN istället, så det sluta med att vi bara pratade på msn och camade HAHAHAHA.
Sedan trodde hon Ola skrev sköningar, asså typ som ett slang av skåningar, men det är ju liksom skön-ingar, HAHAHA. Ehm ja.
Nu ska jag glo klart på Camp Rock eller så kaanske vi ser What happens in Vegas, nu blir det i alla fall till att bege sig mot luftmadrassen!
Godnatt!
/ E

Monika är den mest stressade Stockholmaren jag någonsin sett.

Jag skojar inte. Hon småspringer fan ÖVERALLT. Vart hon än ska. Behöver hon vänta på tuben i typ tre minuter får hon panik. STRESS STRESS STRESS. Fattar inte poängen. Det är ju det som är det sköna med Stockholm, missar man en buss går det en ny om max fem minuter liksom. Hallooo varför klaga? Men är man så pass bortskämd att man levt med den här kollektivtrafiken hela sitt liv antar jag att man blir galen ;) HAHA.

Jaja, idag blev det Skrapan, Ringen och lite donken på karlaplan och lite allmän sightseeing. Fick dessutom se en ny del av Stockholm när vi åkte buss, trevligt... Jag gjorde världens bästa kompromiss med mig själv dessutom! Jag har haft sån galen beslutsångest över om jag ska köpa helvita converse nu när jag är här eller inte. Har velat ha helvita och helsvarta skiiitlänge, men känner inte att jag har råd att lägga pengarna på det nu, även om jag vill. Så har dom fakeconverse på din sko i helsvart, och jag brukar A.L.D.R.I.G stå ut med fake. Dom flesta är så galet fula, men dessa var riktigt snygga så nu köpte jag dom för 299 istället för att lägga 699 på äkta vita. Kan köpa dom vita senare ju så har jag både vita och svarta sen, plus att jag har mer pengar över här i storstan. Smart va? :)

Nu är i alla fall vi hemma igen och socialar oss vid varsin laptop som vanligt, haha. Ska väl kanske (eventuellt, troligtvis inte) göra något vettigare senare.
Take care!
/ E

11.42

TEAM OLA SHAAALALALAAAAA.
Haha, vi planerar hejaramsor och grejer, blir så sjukt peppad och tänker typ allting i rim och ramsor! :)
Anyway, jag har duschat, blev inte så mycket grekiska så den får jag ta tag i imorgon känner jag.. Har jag inte börjat än kommer jag aldrig göra det liksom, om jag känner mig själv rätt. HAHA. Blir väl till att göra mig iordning och snart dra ner på stan kanske...
Vad gör mina fina läsare idag? :)
/ E

Alltså WAaaAAAaaaaAAAH

Hej!
Jag har RYCK. I flera veckor har det kliat så kopiöst mycket på hela mig. Jag trodde först att min hud typ var känslig mot nått tyg i mina nya kläder eller att jag typ, hade fått nån sjukdom eller whatever. Så sa mamma att hon blir likadan på hösten när luftfuktigheten förändras och så, typ att huden har svårt att vänja sig. Jag har aldrig reagerat förut men mamma sa att det kommer med åldern (jippiiiii). Ah, iaf så kliar det hela. jävla. fucking. tiden. ÖVERALLT. Innan hade jag typ vissa ställen på ena armen, magen och benet där det kliade skitmycket, så började det sluta klia där, då kommer det nya ställen. JAG FÅR SERIÖST DAMP. Så oskönt det bara kan bli!!!! Det slutar aldrig heller, så om det inte lägger av snart ska jag fan kolla upp det. Jag vaknar liksom vid samma tidpunkt varje natt och morgon bara för att det KLIAR. Hur kul är det? (svar: INTE KUL ALLS.)

Men så, nu har jag avreagerat mig lite på deeet.
Idag så vaknade jag en sekund före mitt alarm. Skulle ta mobilen och kolla klockan och i samma sekund börjar det ringa. Scary. Käka frulle och sen börja jag med plugget. Är i princip klar med engelskan (SÅ JÄVLA SKÖNT), så nu är det bara att kämpa grekiska sen är jag klar med plugget för denna veckan. Sen ska jag duscha och sen beger jag mig till sööööder. Ska först till Skrapan och ha lite minnes-session (rob&sep 6 dec 08), och så ska jag kolla på skuur som vi skåningar säger. Ska möta upp Monika vid Ringen också sen när hon slutar, kan bli najs! Men det blir inte förrän om nån timme eller se, först är det som sagt plugg som gäller!
Tjingtjong!
/ E

Stockholmaren Emma är i farten!

Woops...

Halloo..
Dagen har varit lite halvt misslyckad kanske. Monika och jag vaknade inte förrän halv ett, INTE okej när vi planerat upp värsta dagen! :O haha, iaf lite panik och så var vi iväg typ en timme senare. På bussen från Ribby till stationen kom jag på att jag glömt min plånbok. Åkte till Skogås för att Monika skulle hämta sina pengar hos sin pappa, sen stressa tillbaks till Västerhaninge för att hämta min plånbok. Var framme i Skärholmen vid typ halv fem, så fan heller okej när vi kunde vart där senast ett om vi vaknat i tid :O
Kollade runt lite och jag har så jävla fet beslutsångest på vad jag vill lägga mina pengar på just nu, haha.
Vi åt glass i jättestrutar och hade det allmänt trevligt tills vi kände att klockan började bli lite mer än den redan var så vi åkte hem och var hemma typ vid åtta. Så jävla stört att vi lyckas HA HA.
Welll... Monika bjöd på några fler dumheter vid matbordet såklart och nu sitter vi vid varsin laptop och glor på dom desperata hemmafruarna. Trevligt trevligt.
Imorgon är det lite mer plugg som står på schemat, men också mer shopping (om jag väl bestämmer mig för att köpa något 8)).
Hoppas alla finisar har det bra!
Seyyaaa!!!
/ E

22.10

Hallo.
Jag, Monika och Ullis är definitivt de mest sociala människorna i den här stan! Sitter bredvid varandra med varsin laptop och tv'n på. Monika står för underhållningen med sin brist på hjärnceller men då är allt som vanligt. Har nog fan aldrig skrattat så mycket åt någons trögheter (inte ens Jénnys) som dom grejerna Monika har sagt på bara ett dygn!!!! Om det inte vore för att det är så jävla mycket så hade ni fått några citat... Haha.
Imorn blir det stan och lite shopping förhoppningsvis :) Monika är ledig så vi ska passa på tänkte vi.
För övrigt - jag är trött.
Godnatt / E

KÖRSLAGETPREMIÄREN i bilder

umm... det fanns inte så många bilder faktiskt, men det var en galet rolig dag! nu taggar vi tills nästa lördag!

05.10.09

Hallelåja!
Här sitter jag i Monikas soffa och kollar på Körslaget på tv4play.
Tydligen vaknade jag inte imorse när Monika skulle komma in i sin garderob när hon försökte prata med mig, HAHA, så jag vaknade för typ.. en timme sen kanske. Duschade, gjorde kaffe och så, och nu tänkte jag plugga. Men eftersom några sa att dom såg mig på tv i lördags får jag ju kolla in programmet och se hur fan det såg ut, haha.

Min första dag som Stockholmare blir lugn. Ska främst plugga så jag får det gjort och inte behöver plugga lika mycket senare i veckan :P
Veckans roomie Monika kommer inte hem förrän typ... sex och sen hade hon tänkt lära mig området, och det känns som en bra idé med tanke på att jag förmodligen aldrig kommer hitta tillbaks till rätt hus ifall jag går härifrån nu HAHA.
Men ja, nu - plugg!
Ha det fint vänner!
/ E

I <3 Stockholm

Tjolahopp!
Ska jag kanske ta den där långa utlovade bloggen nudå? Jomen vi gör det va? :)
Hoppade på tåget i lördags då, till Hässleholm, där jag sen bytte till kära x2000 mot vår fina huvudstad. På tåget så flummade jag och Baloo kanske bara en aning eftersom vi typ, tio minuter innan vi var framme fick skäll av en jävla gubbe. Öhm vad är grejen med att säga till att man blir störd när vi är framme om tio minuter??? Don't see the point där.. Men roligt hade vi! Mötte upp Jossan i Stockholm, låste in grejer, käkade, gjorde plakat, tog en sväng på stan. "Där är plattan!" "ZLATAN????" som var väldigt underhållande. Sen lite käk och så en tur till Frihamnen på det.

Team Olas hejarklack a.k.a Olafamiljen var minst sagt taggade, vi tog upp en rad och sedan gjorde vi vårt bästa för den härliga Lundakören med ballonger, skåneflaggor, plakat och hejaramsor! Det var roligt. När hallåan skulle snacka med Ola en halvtimme innan det började kom han ju ut och såg oss, vi stog upp och skrek och så, han skrek något tillbaka, alla tio: "VAAAAAAAAAAA???????" och så knäcker Ola sig. Sen kom kören ut, vi repade introt och alla var supertaggade. Programmet var roligt, Olafamiljen ägde ut studion och alla var glada. Efteråt kom kören ut och gick direkt fram till oss och sa att vi var grymma och blabla och efter ett tag kom hyperOla vilket var roligt.
Väääldigt flummig och rolig dag får jag väl säga.
På resan till Uppsala där vi skulle sova garva jag ihjäl mig åt Martinas viagra och efter Jossans fängelse a.k.a förråd stupa vi i säng och sov gött.

Imorse vaknade vi tyvärr lite för tidigt men Martina hade feta planer så vi var så illa tvungna att bege oss. Framme i Stockholm kunde vi konstatera att det INTE var vår dag. Först ska vi låsa in grejerna, hittar först inget ledigt skåp. Hittar skåp men får gå och växla pengar TVÅ gånger och maskinerna vill inte som vi. Sen ska jag då kolla mitt konto, gå till prellan där jag ska köpa 7dagarskort på sl, så säger hon att de kan du inte köpa här, de får du köpa där nere. Går ner, då tar dom inte kort på SL för tillfället, och inne på prellan cpade mitt bankkort, Martinas kort också, så de va bara upp till automaten IGEN och ställa sig i en dubbelt så lång kö, ta ut pengar, köpa SLkortet och seeeen ska vi då bege oss. Så irrade vi runt fram och tillbaka på en väg jättelänge och trodde hela tiden vi gick fel och insåg sedan att vi gått rätt från allra första början. INTE OKEJ. Menmen, det var la en trevlig dag får jag väl säga och vid fyra åkte Martina och så började jag min roliga väntan på centralen. Typ vid sju kom Monika och hämtade upp mig och nu är jag här. Jag och Monikas mamma är rörande överens om att hon inte har allt för många hjärnceller, men vi tycker om henne ändå :) hahaha
Och ja, jag känner att jag säkert glömt hälften men jag orkar faktiskt inte skriva mer, är dödligt trött.
Bilder kommer some other time, Tessan får i uppdrag att skicka dom flesta med eula och i övrigt tog jag inte så många haha.
TACK alla som var med och fy fan, nu kör vi asså!
PUSS / E

@ Stockholms central

Tjoho!
Det blir en kort statusuppdatering nu innan batteriet dör.
Status: Sitter på centralen i Stockholm och väntar på att Monika ska komma om typ en timme och hämta mig så vi kan åka hem till henne där jag ska bo i en vecka. Körslaget igår var skitkul, Team Ola-klacken ÄGDE (dvs VI) och allt var helt enkelt sjukt kul! Mer om det sen :)
Hoppas alla andra har en grymt härlig helg och har lite tålamod så kommer snart en lång härlig blogg om min :D
PUSS! 
/ E

T to the rött

Säger bara: FY FAN!
Igår efter Idol hade jag tänkt packa färdigt och lägga mig tidigt, var svintrött. Men så blev jag tvungen att köra och hämta min lillasyster i Broby vilket är typ 5 mil här ifrån. 5 mil är inte mycket men när det är 70väg hela vägen, dimma och vildsvin och andra djur längs hela vägen är det inte lika kul. Tog nästan två timmar att hämta henne och komma hem igen -.-' KUL.

La mig direkt när jag kom hem och vaknade till världens finaste alarmsignal - Bella's lullaby från Twilight. Den är galet skön! :o
Idag är jag sviiinigt trött men det får man väl stå ut med när det är massa kul som väntar :)
Säger bara håll utkik på tv'n!! Hahaha

Nu väntar jag på att kaffet blir klart sen får jag väl slänga i mig lite frukost innan det blir dags att åka..
Hoppas ni har en bra helg!
Puss / E

Körslaget!

Imorgon är det dags alltså. Premiär. Som de flesta vet ska jag vara på plats. Men alla ni andra, glöm inte tv4 kl. 20.00! Ni får såklart gärna slänga in en röst på Team Ola också!


1. Andreas Lundstedt med kör 
Musik: Disco inferno - The Trammps (vad är det för låt?)
Telefonnummer: 099- 402 01 
Sms: skicka Andreas till 72 400 

2. Amy Diamond med kör
Musik: Baby Goodbye - EMD (VAD FAN TÄNKTE HON MED?????)
Telefonnummer: 099 - 402 02 
Sms: skicka AMY till 72 400 

3. Stefan Nykvist med kör 
Musik: Jag ringer på fredag - Sven Ingvars (öhm...)
Telefonnummer: 099 - 402 03 
Sms: skicka STEFAN till 72 400 

4. Caroline af Ugglas med kör
Musik: The ketchup song - Las Ketchup (den kan fan bli riktigt cool!!)
Telefonnummer: 099 - 402 04 
Sms: skicka CAROLINE till 72 400 

5. Ola Svensson med kör (kan också bli rätt grymt!)
Musik: Viva la vida - Coldplay 
Telefonnummer: 099 - 402 05 
Sms: skicka OLA till 72 400 

6. Rigo Pencheff med kör
Musik: I know you want me - Pitbull (ska bli sjukt spännande att höra i körversion!)
Telefonnummer: 099 - 402 06 
Sms: skicka RIGO till 72 400 

7. Roger Pontare med kör
Musik: Pride - U2 (åh ja, den kan också bli fet!)
Telefonnummer: 099 - 402 07 
Sms: skicka ROGER till 72 400

Vad tycker ni om låtvalen till premiären?
/ E

Sometimes two hearts just can’t dance to the same beat

Tjoo.
Nu tar jag ett break här, blir så jävla trött på grammatiken! Haha. Men jag har kommit igång rejält så även om jag inte gör klart skiten idag har jag inte mycket att göra nästa vecka i engelskan :) Like it!
Inatt drömde jag en knäpp dröm om E.M.D btw... Har börjat göra det, drömma konstiga drömmar asså, haha. När vi sov i Uddevalla så drömde jag typ fem olika drömmar på samma natt om dom, alla var helt knäppa! Men inatt var Danny brunett och bara det var stört, haha. Han passade inte direkt i det kan jag säga.. Det är konstigt för jag drömde en gång för flera år sen att Ola var brunett också, hmm, what does that mean?
Någon annan som drömt nått knäppt om dom att dela med sig av? :)

(nää blond ska han va den lilla buspojken :P)

I alla fall, utöver det så... inget. Jag är dötrött. Verkligen. Hade jag lagt mig hade jag säkert kunnat sova några timmar. Tror det är vädret som gör det, brukar bli tung i huvudet när vädret förändras. Sucksuck.
Just nu har jag lite beslutsångest, om jag ska börja med nästa kapitel i grekiskan eller helt enkelt skita i plugga for now. Tror det blir det sista faktiskt. Sen kanske man får äta något också.....
Vad ska mina söta läsare göra denna fredag?
:) / E

02.01.09

Happ.
Igår kom jag på att jag började ju kolla på Twilight för några nätter sen men orkade inte se den färdigt, så det fick jag för mig att jag skulle göra inatt = somnade sent igen...
Vaknade typ halv elva och var fortfarande dödstrött, what's up with that? Dessutom är kaffet slut så jag undrar lite lätt: VAD VILL GUD MIG IDAG?
Idag blir det engelskaplugg för hela slanten, ska se om jag hinner göra klart nästa assignment så behöver jag inte ens ta med mig den skiten till Stockholm :)
För övrigt ska jag träffa Sofie i stan i eftermiddag, hon ska låna Twilightböcker av mig och jag tänkte köpa chips HAHA.
Sen blir det till att göra det näst värsta som finns: PACKA. Men det kommer såå va värt mödan med tanke på att JAG ÅKER TILL STOCKHOLM IMORGON!!!!!! TJOHO! Sen ska jag va Stockholmsbo i en hel vecka så jag klagar då inte :')
Men nu - plugg!
Take care.
- / E
nämen titta vilken snuttig tröja jag sov i då.....

23.32

Okej.
Ikväll planerar jag att lägga mig i tid.
Wish me luck.... 8)
Roligt var dock att Monika ringde mig typ fem gånger och smsade som en tok, vilket jag inte märkte för jag hade mobilen på ljudlös HAHAHA, sen ska jag ta upp lilla Kenny och gå mot mitt rum, så börjar hela grejen vibrera och så står det: Inkommande samtal Monika Norman.
*pling* "Juste, mobilen är på ljudlös.... kanske borde svara...."
Hehehe hon är på Idol, skröt om att hon träffat Rabih och har skämt ut mig för Calle. Känns bra (y)
Nu - godnatt!

Beslutsångest...

Hallooo..
Jag är fullt medveten om att det här kommer låta fett illa, men jag har beslutsångest! Sara och lite annat folk vill till Grand imorgon, och det vill jag också.. Men jag ska ju iväg på lördagmorgon. Jag vill verkligen ut med tjejerna och jag hade nog orkat och så, men problemet är som vanligt hur jag ska ta mig dit och hem. Visst hade jag kunnat ta bilen och va nykter och sådär, men då tror jag att jag kommer va desto tröttare på kvällen och morgonen efter, än om jag hade kunnat dricka lite och flumma runt med Sara (har upptäckt nu på senaste att det är betydligt lättare att stå ut med svampen genom att svampa själv... HAHAHAHA, eller asså, det blir mycket roligare =D).
Och visst kan jag dricka, jag kan helt enkelt cykla till och från bussen, men av någon anledning känns det inte såå frestande att cykla typ 7 km typ tre på natten... När jag sen ska upp ca 7 på lördagmorgon.
Samtidigt vet jag inte ens om jag har råd riktigt, eller om jag borde lägga mina pengar på att gå ut dagen innan jag åker till huvudstaden hahaha.
Känner att det här blir historiens mest blåsta inlägg så jag borde kanske helt enkelt hålla det för mig själv. Eller?
JAG VILL BO I STAAAAAAN!Okej när jag och Amanda pratade medan jag hämtade henne insåg jag att det fanns fan nästan bara nackdelar med att gå ut imorn, HAHA, så där gjorde jag mitt beslut :D

I don't wanna be anything other than me

Lyssnar på I don't wanna be med Erik sen Idol. Åhh sån nostalgi.
Anyway, jag insåg nyss att jag har ju inte lagt upp några bilder från helgen! Jag tog knappt några, men här är en liten blandning som tillhör såväl Jossan (www.josefina.blogg.se) som mig! :)

AAARRRGGHHH :@:@

FY FAN vad jag är på dåligt humör just nu!!!!!
Pappa tjatar hela fucking tiden om att han tycker jag sitter vid datorn 24/7, vilket jag INTE gör! Jag satt fan mer vid datorn förr i tiden, innan jag ens hade egen dator än vad jag gör nu! Visst att jag kollar fb, twitter, bloggen och allt ofta och så, men jag sitter inte alls mycket i sträck längre, som jag gjort förr. Dessutom behöver jag datorn rätt mycket till plugget, HALLLÅÅÅÅÅ det kallas INTERNETbaserad undervisning! :@ så jag MÅSTE sitta en del vid datorn, och sen vill jag utöver det kunna kolla dom andra grejerna ju. Jag vill inte ens sitta så mycket vid datorn, därför skriver jag ut alla mina uppgifter och sånt så jag slipper sitta och stirra på skärmen och göra ALLT vid datorn av skolgrejerna, jag gör uppgifterna för hand först och renskriver det sen på datorn och skickar sen till mina lärare, det hade han inte trott va?????? Han är inte ens hemma 24/7 så han kan se hur mycket jag sitter vid datorn, han bara tar för givet som vanligt!!!!! Han kan ju fan läsa min blogg istället så ser han vad jag gör om dagarna vilket är väldigt mycket som INTE är datorgrejer!!! I.D.I.O.T.I.
(Ska tilläggas för er som känner mig och pappa att han inte tjatar så mycket som han gjort förut, och oftast bryr han sig inte men ändå tror han sig veta så jävla mycket om vad jag gör vilket han inte alls det gör.. såå. Ingen behöver lägga sig i det här och gnälla på min far, jag behövde bara få det ur mig.)

Nu kommer ju nästa grej jag är förbannad på låta lite motsägelsefullt mot det jag precis slängt ur mig... men FY FAN VAD MITT INTERNET DAMPAR IDAG!!!!!!!!!!! Segar satan så det går fan knappt att göra något!! Spotify vägrar funka och allt annat är så segt att jag får ryck!!! AAAÅÅÅHRRRRRHHHH!!!!

Så.
Nu har jag fått ur mig lite aggressioner i alla fall.
Är inte bloggen bara ens bästa vän ibland? :)

Winner at a losing game

Halloj!
Jag känner mig så satans duktig idag!
Har andra maskinen tvätt inne nu, var ute på en promenad förut med grym music i lurarna vilket ledde till ett litet spontant träningsprogram ute på verandan! Haha, jag som hatar motion och dessutom ofta blir så uttråkad när jag tränar, nu improviserade jag en jävla massa och om typ en övning blev tråkig vare ju bara att göra nått annat, haha, smart av mig va? (a) så ehm, jag tänkte att jag borde nog börja träna lite sådär för mig själv, komma någorlunda i form (för att vara jag alltså =D).
I alla fall, efter detta tog jag mig ner till duschen, hängde upp tvätt, åt lunch, fixade disken... Ja ni ser, jag är ju galet effektiv nu för tiden! Nu är det bara plugg kvar på schemat, och det tänkte jag ta tag i NU!
Vad har ni för er en torsdag som denna? :)
Puss! / F-E
(old pic)

01.10.09

Godmorgon!
Klockan är tio i elva och jag är redan pigg och vaken!
Känns bra, haha.
Somnade lite försent som vanligt igår = runt två nån gång. Min dygnsrytm just nu är så jävla inte okej den kan bli!!! Blir störd på mig själv! Jag är oftast rätt trött när de är Idol, men då vill jag ju se det så jag stannar uppe, sen vänder det ju så jag piggnar till igen och då hade jag lätt kunnat vara vaken till 7 på morgonen utan problem. Men det känns inte helt bra det heller nej. I alla fall, runt halv två lyckades jag slita mig igår dådå.
Vaknade vid 6 när familjen började gå upp, då trodde jag först att jag inte sovit alls men efter ett tag insåg jag att jag bara vaknat så då somnade jag om. Så vaknade jag vid halv nio när Amanda gjorde sig iordning, så hörde jag pappa skrika att jag skulle köra Amanda till bussen för han skulle jobba, så jag började vakna till i huvudet då, lagom till nio när jag gjorde mig redo att gå upp kommer han hem igen och säger att han inte alls behövde jobba och att han kan köra henne i alla fall -.-' och då gick det ju inte att somna om.
Så, vid tio gick jag upp, plockade ihop min tvätt och satte igång en maskin. Fixade disken, gjorde kaffe&o'boy (inte tillsammans dock) och satte mig för att läsa lite i engelskaboken. Duktig Emma.

Jag gör videobloggar varje morgon, men youtube är så jävla segt så det tar hur många timmar som helst att ladda upp, om det ens funkar vilket det inte alltid gör, så jag är ledsen, inte säkert det kommer upp något på ett tag. Får prova göra det i flera delar istället och se om det hjälper. Och det gör ingen skillnad om jag försöker ladda upp via någon annan sida eftersom att det är mitt internet som är segt tyvärr. Men håll ut, jag ska försöka lösa detta!
Nu ska jag återgå till läxböckerna, ha en fin första oktober!
/ E
det är såhär det ser ut hos mig numera...

RSS 2.0